Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

japonlar cıplak gosteren makine üretti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tursitleri gel bi hatira fotosu cektirelim ayagiyla ;) patilerin aklinin neye calistigi belli oldu...[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Mesaj tarihi:
japonlar yorumumu merak ediyolarsa bana dooru baksınlar bi[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
O makinayla annemizi,ablamızı,kardeşlerimizi çektiklerini düşünün ve ona göre yorum yapın bence.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Mesaj tarihi:
japonlar o cipil gozlerle nasil da insanlari kandiriyorlar. megersem arsizin tekiymis hepsi.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bir de adamlarin icinde nasil ukte etmisse manglarda animelerde kocaman kocaman ciziyorlar gozleri...[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
şimdi anlaşıldı caponların ellerinden neden fotoğraf makinesinin düşmediği....hentai herifler sürüsü...:D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
said:
athea, 27 Ekim 2004 19:43 tarihinde demiş ki:
lol abso, aile babasina bak sen =p

"orta yaş krizi mi acep" diyecektim ki abso durumu aydınlığıa kavuşturmuş, gerçi biraz fazla erken olurdu ama ankara hayatı işte.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros, 27 Ekim 2004 20:13 tarihinde demiş ki:
Teknoloji saolsun heh.

robocop un dizisinde adamın teki hep öyle derdi:

Technology is our friend...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
said:
DiaBoLiC, 27 Ekim 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
şimdi anlaşıldı caponların ellerinden neden fotoğraf makinesinin düşmediği....hentai herifler sürüsü...:D

:D JVC düntyanın en küçük sapık aletini biz yaptık :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 27 Ekim 2004 19:31 tarihinde demiş ki:
yILLAR ÖNCE sONY DE BENZER Bİ KAMERA YAPMIŞTI. hEHEHE AMA HATALI ÜRETİMDEN DOLAYI night vision İNCE KIYAFETLERİN İÇİNİ GÖSTERİYOR DENMİŞTİ SADECE.

ehuh absolut bariz disariyi gozetlemis o sehvetle oturmus bilgisayar basina[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
tam dagger lık bi alet :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
  • Yeni Oluştur...