NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Bayadır aklımdaydı başlamak arkadaşın gazıyla ve indirimi görünce dayanamadım bastım parayı aldım şu anda indiriyorum. Hiçbirşey bilmiyen biri olarak tuto nereden bulurum patide oynuyan kimler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 oyun içindeki tutorial baya yardımcı oluyor aslında, sabredip güzel güzel okuyup dediklerini yaparsan başlangıç için baya bişeyi çözersin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 ırk sınıf taraf gibi muhabbetler var mı peki yoksa bunlarıda gene oyun içi tutolardan takip edebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 evet ırk sınıf vs gibi şeyler var ama bildiğim kadarıyla başlangıç skill'lerini çok az etkiliyor bu tür şeyler, başka bir ırkın/sınıfın skill'lerine ulaşman 1 gün bile sürmüyor yani tipini beğendiğini seç kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Patideki oyuncu sayisi oldukca iyi ancak cogu casual.Rehber kismina gelince buradan ulasabilecegin baya bilgi var onun disinda tutorial zaten fazlasiyla yeterli. Yok o da yetmez dersen musteri hizmetleri gibi calisan gitgide kalabaliklasan MERKEZ kanalina girebilirsin oyundan. Edit: Irklar hakkinda oyununu nasil etkileyecegi ile ilgili eskide olsa halen aynilar buradan ulasabilirsin. Bu oyunda irk goruntuden ibaret aslinda cunku sen oyun icinde gerekli skilleri yapinca zaten istedigin irkin gemilerine binebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 blogda yazan attribute sistemi kalktı buarada ilk paragraf kafanı karıştırmasın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Evet başladım mining görevlerini yapıyordum manufacturing görevine sıra geldi ama takıldım. Item hangarda blueprint var titanyum gerekiyormuş sanırım o da var. Yapayım dedim ancak skill yetmiyor falan diyor. Kaç lvl olması lazım industrynin? şu anda lvl 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 hallettim sorunu yalnız hafiften sarmaya başladı oyun bide şu skiller azcık hızlı artsa daha süper olacak sankim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ilerde para kastıkça implant takarsın +4 implantlar çok işe yarıyorlar birde oyun içindeki türk kanallardan birinden yardım alarak (evemon u bilmiyorsan ) remap yaparsan hedefine oldugundan çok daha hızlı ulaşırsın. ama çok dikkatli ol ve asla kendi başına remap olayına girme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 implantta neyin nesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 İmplant nedir_? ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ya böyle yeni başlamiş adamlarin katilabileceği gruplar var mi ? yani var da bildiğiniz. mümkünse pvp işiyle ilgili. çünkü bakiyorsun adamlar frigateler ile kral pvp aksiyonuna giriyor tamma karekter yeto 2m skillpointi mi ne var ama insan o skillerin artişini beklemek istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 MERKEZ kanalında sorsana belki pvp ağırlıklı bir grup vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 red vs blue olayı senlik olabilir o zaman. cruiser ve altı gemilerle pvp yapılıyo daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 NolaxThensbane said: implantta neyin nesi? yeni pilotlar için bir implant daha vardı. 6ıncı mı 7 incimi slota takılıyor. +3 herşeye ekliyor. Gerçi 2m kasmışsın bu implant 2 aydan sonra çalışmıyordu. Tam süresini hatırlayamadım ama böyle birşeydi. Markete koyulmuyor kontrat üzerinde görebilirsin (100-150m arası bir fiyatı vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Cerebral Accelerator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 RvB tam senlik! podlanma riski de yok oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 sanırım o işe girecez heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Bir görevde 3-4gemiden sürekli target jam yiyorum kum torbası gibi dövüyor herifler. Target jamden korunmam mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Drone :) Baska yoluyok fitler var ama npcde calismiyor kanimca neler denedim yine jam yine jam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 drone hiç bilmiyorum ki Caracalım var 2mis 1tur 1miner şeklinde gidiyorum. hemen drone tutosu bulmam lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Cok birseye gerek yok. Hammerhead I ilk olarak bunu kullabilmen yeter tabi drone skillini min 4 yapmanda fayda var. Oyunda misin suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 evet nickimle oyun nickim aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Nolax nasıl gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 şimdi dışarı çıkıyorum ancak aksam devam edebilececem onun dısında süper =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar