Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noob

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet ırk sınıf vs gibi şeyler var ama bildiğim kadarıyla başlangıç skill'lerini çok az etkiliyor bu tür şeyler, başka bir ırkın/sınıfın skill'lerine ulaşman 1 gün bile sürmüyor yani

tipini beğendiğini seç kısaca
Mesaj tarihi:
Patideki oyuncu sayisi oldukca iyi ancak cogu casual.Rehber kismina gelince buradan ulasabilecegin baya bilgi var onun disinda tutorial zaten fazlasiyla yeterli. Yok o da yetmez dersen musteri hizmetleri gibi calisan gitgide kalabaliklasan MERKEZ kanalina girebilirsin oyundan.

Edit: Irklar hakkinda oyununu nasil etkileyecegi ile ilgili eskide olsa halen aynilar buradan ulasabilirsin. Bu oyunda irk goruntuden ibaret aslinda cunku sen oyun icinde gerekli skilleri yapinca zaten istedigin irkin gemilerine binebiliyorsun.
Mesaj tarihi:
Evet başladım mining görevlerini yapıyordum manufacturing görevine sıra geldi ama takıldım. Item hangarda blueprint var titanyum gerekiyormuş sanırım o da var. Yapayım dedim ancak skill yetmiyor falan diyor. Kaç lvl olması lazım industrynin? şu anda lvl 1
Mesaj tarihi:
ilerde para kastıkça implant takarsın +4 implantlar çok işe yarıyorlar birde oyun içindeki türk kanallardan birinden yardım alarak (evemon u bilmiyorsan ) remap yaparsan hedefine oldugundan çok daha hızlı ulaşırsın. ama çok dikkatli ol ve asla kendi başına remap olayına girme derim.
Mesaj tarihi:
ya böyle yeni başlamiş adamlarin katilabileceği gruplar var mi ? yani var da bildiğiniz. mümkünse pvp işiyle ilgili. çünkü bakiyorsun adamlar frigateler ile kral pvp aksiyonuna giriyor tamma karekter yeto 2m skillpointi mi ne var ama insan o skillerin artişini beklemek istemiyor.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

implantta neyin nesi?

yeni pilotlar için bir implant daha vardı. 6ıncı mı 7 incimi slota takılıyor. +3 herşeye ekliyor. Gerçi 2m kasmışsın bu implant 2 aydan sonra çalışmıyordu. Tam süresini hatırlayamadım ama böyle birşeydi. Markete koyulmuyor kontrat üzerinde görebilirsin (100-150m arası bir fiyatı vardı)
  • Yeni Oluştur...