Karea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Absolut said: G15 yasak mı diabloda? g15 le nasıl değiştiriyosun tek tuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Tuşa makro atama ekranında Assign Script var onu seçip. Sonra edit scriptle yazdıgın scripti kouyorsun. Sonra G1 tusuna basınca otomatik hart diye değiştiriyor ama cozunurluge göre farkeder yani benim çözünürlüğe göre ınventory acıldıgında itemların geleceği yerlerin kordinatlarını girdim ve sag clickle buraya sıra ile dedim işte. Scripti yollarım ama cozunurlugumuz farklı ise oyundaki ayarlaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 akşama deniyim bi, saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ohyeah said: Wispy said: el çabukluğuyla değişiyor ya. Dün gece 3 kere 5 nv 300 MF boss kestim. 2 sn de değişiyor hemen. Tek sıkıntı ringlerden birini manuel sürükleyip bırakmak lazım. Ha 300 MF'le gitti 3 tane lvl 52 rare attı o ayrı Abi 2. yüzüğe Alt'a basılı tutarak tıklarsan diğer slota yerleştiriyor Abi seni cok seviyorum ya, tuttugun legendary olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 G15 ekranında mouse kordinatlarını gormek için bunu kullanabilirsin. Delay 10sec yaparsan okuyacak kadar duruyor ekranında alt alta http://forums.logitech.com/t5/G-Series-Gaming-Keyboards/Mouse-Cursor-position/td-p/331216 function OnEvent(event, arg) if (event == "G_PRESSED" and arg == 6) then x,y = GetMousePosition(); msg = string.format("Mouse position =(%d, %d)n", x, y); delay = 10000; OutputLCDMessage(msg, delay) ; OutputLCDMessage("X= "+x+" Y= "+y) end end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 tek tus degisme programida var ama banlarlarmi bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 reampage, ohyeah teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 yeri burası değil de aklıma gelmişken sorayım item ı yerden almadan statlarına nasıl bakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Karea said: yeri burası değil de aklıma gelmişken sorayım item ı yerden almadan statlarına nasıl bakıyoruz ctrl ye basılı tutarken fare ilmecini itemin üstüne getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 repair paralari beni oldurecek igrenc combolar geliyo chest falan farmlamak patch'den sonra yalan... buffsiz +200%mf ile goblin act 2 yapiliyo, 4'lu takim toplarsak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 %100 mf drop rate i ne kadar artırıyor tam olarak? Adam gibi güvenilir bir bilgi bulamadım,%1 diyen var %5 diyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 100% arttırıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 1%'se rare düşme şansı 2% oluyor işte, o anlamda dedim karışıklık olmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 GOLD FARM için sizlere bir öneri: özellikle melee'ler act1 sonrası şuan için çok bayık act1 farmlamaktanda(inferno) gına geldi diyorsa şunu dinleyin. Geçen %225+ gf gear yaptm ahden ama primary statları fena olmayan itemlar alın. %80 offensive ağırlıklı olsun. Açın hell act3 ve baştan sona hızlıca 1 saatte bitirin. %75 gf de valor bufftan geliyor etti %300 gf. yani mob 750 gold düşüreceğine 3k düşürüyor (max aşşa yukarı). 40dk da act3 rush yaptım baştan sona 350k para düştü. Püff noktaları 2-3 dağınık mob varsa yani 1i biyerde 1i biyerde direk rushlayın koşmaya devam kalabalık mobların içine atlayın direk aoe kesin. Sağda solda variller açılacak şeyleri açın güzel para düşüyor. %300gf ile bu şekilde 1 saatte 350-400k gold garanti ve ZEVKLİ. Günde 3 kere yapın 1m garanti her gün 3 saatte. Gerçek anlamda hack and slash gibi oynuyorsunuz. Hatta elitelere arada dikkat etmek bile gerekebiliyor. Mavileri lootlamayın satması zaman kaybı 200-400g yapıyorlar sadece sarıları lootlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Hell act 3 ü geçenlerde bende denedim gerçekten hem zevkli hem gold akıyor yanına bide 500k edecek bi sarı ring düşürdüm.kazançlı iş bende tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 300 mf oldu benim set ,hala act 3 inferno chestinde hiçbir fark görememek pf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 kertenkel said: kertenkel said: act 3 / siegebreaker 2. kısım her haritada çıkmıyor chest, screenshotdaki harita olunca chest'in işaretli yerde olma ihtimali var =) geri dönüşler olumlu, arkada kalmasın sunu deniyen varmı? nerflemisler sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 deneyeyim dedim tyrael nerfünden sonra. 5 kere girdim. 5 kere soul ripper champ pack çıktı. horde, fast, firechain shielding. mükemmel setup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numenan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Nightmare act3, Azmodan öncesi 1lvl tower ve Arreat+Azmodan kesilerek, 6 dk civarı 30k kasıyorum,şuan %190 gf var. Saatte 300k'ya denk geliyor ki,fena bir rakam değil. Birkaç milyon gold elde edene kadar yapılabilir,sonrası için Ah en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Zegna said: kertenkel said: kertenkel said: act 3 / siegebreaker 2. kısım her haritada çıkmıyor chest, screenshotdaki harita olunca chest'in işaretli yerde olma ihtimali var =) geri dönüşler olumlu, arkada kalmasın sunu deniyen varmı? nerflemisler sanırım :( %15 civariydi bu chestin spawn şansı. 2 kişi baya farmladik biz bunu, bulan diğerini çağırdı vs. baya rahat temizlemesi ve ulaşması. ama şu an fixlenmiş sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 arkadaşlar 1 M goldu 25 TL ye satıyorum. 10 M goldu 200 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Rarelerin 5 NV'yle sarı atmasını azalttılar mı ? 5 nvyle beraber 320 MF var, 2 tane sarı atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 azaltmadılar hatta gelecek patchle arttıracaklar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 chestsiz kaldık anasını ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Bugün 5. azmo runım. 5 NV'le 150 MF oluyor toplam gearde. Fightda biraz tricky oldugu için mf geari takamıyorum sona doğru. Her seferinde 3 rare atıyor ama 3üde çöp bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar