Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gold farming

Teodor

Öne çıkan mesajlar

Tuşa makro atama ekranında Assign Script var onu seçip. Sonra edit scriptle yazdıgın scripti kouyorsun. Sonra G1 tusuna basınca otomatik hart diye değiştiriyor ama cozunurluge göre farkeder yani benim çözünürlüğe göre ınventory acıldıgında itemların geleceği yerlerin kordinatlarını girdim ve sag clickle buraya sıra ile dedim işte.
Scripti yollarım ama cozunurlugumuz farklı ise oyundaki ayarlaman lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

ohyeah said:

Wispy said:

el çabukluğuyla değişiyor ya. Dün gece 3 kere 5 nv 300 MF boss kestim. 2 sn de değişiyor hemen. Tek sıkıntı ringlerden birini manuel sürükleyip bırakmak lazım.

Ha 300 MF'le gitti 3 tane lvl 52 rare attı o ayrı

Abi 2. yüzüğe Alt'a basılı tutarak tıklarsan diğer slota yerleştiriyor

Abi seni cok seviyorum ya, tuttugun legendary olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

G15 ekranında mouse kordinatlarını gormek için bunu kullanabilirsin. Delay 10sec yaparsan okuyacak kadar duruyor ekranında alt alta
http://forums.logitech.com/t5/G-Series-Gaming-Keyboards/Mouse-Cursor-position/td-p/331216

function OnEvent(event, arg)
if (event == "G_PRESSED" and arg == 6)
then x,y = GetMousePosition();
msg = string.format("Mouse position =(%d, %d)n", x, y);
delay = 10000;
OutputLCDMessage(msg, delay) ;
OutputLCDMessage("X= "+x+" Y= "+y)
end
end
Sosyal ağlarda paylaş

GOLD FARM için sizlere bir öneri: özellikle melee'ler act1 sonrası şuan için çok bayık act1 farmlamaktanda(inferno) gına geldi diyorsa şunu dinleyin.

Geçen %225+ gf gear yaptm ahden ama primary statları fena olmayan itemlar alın. %80 offensive ağırlıklı olsun. Açın hell act3 ve baştan sona hızlıca 1 saatte bitirin. %75 gf de valor bufftan geliyor etti %300 gf. yani mob 750 gold düşüreceğine 3k düşürüyor (max aşşa yukarı).
40dk da act3 rush yaptım baştan sona 350k para düştü.

Püff noktaları 2-3 dağınık mob varsa yani 1i biyerde 1i biyerde direk rushlayın koşmaya devam kalabalık mobların içine atlayın direk aoe kesin. Sağda solda variller açılacak şeyleri açın güzel para düşüyor. %300gf ile bu şekilde 1 saatte 350-400k gold garanti ve ZEVKLİ. Günde 3 kere yapın 1m garanti her gün 3 saatte.

Gerçek anlamda hack and slash gibi oynuyorsunuz. Hatta elitelere arada dikkat etmek bile gerekebiliyor. Mavileri lootlamayın satması zaman kaybı 200-400g yapıyorlar sadece sarıları lootlayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

kertenkel said:

kertenkel said:

act 3 / siegebreaker 2. kısım

her haritada çıkmıyor chest, screenshotdaki harita olunca chest'in işaretli yerde olma ihtimali var =)

geri dönüşler olumlu, arkada kalmasın

sunu deniyen varmı?

nerflemisler sanırım :(

%15 civariydi bu chestin spawn şansı. 2 kişi baya farmladik biz bunu, bulan diğerini çağırdı vs. baya rahat temizlemesi ve ulaşması. ama şu an fixlenmiş sanirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...