Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Kahvehaneden ülke böyle yönetilebilirdi zaten. Tecavüzden hamile kalanı tecavüzcüyle evlendirince cezasıda düşsün. Uygulamalar tamam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 asıl derdi sezaryen doğum ile bebeğin doğacağı günü sen belirleyebiliyorsun. Günah ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 nufus artısımızın onune gecilmeye calısılıyormus. adam iyice bunadı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Kadın üzerinden ne kadar çok siyaset yürütüyorlar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 yasa çıkıyormuş kürtajı yasaklayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 adam iyi.. parktaki güvercinlere yiyebileceği, tam doymayacağı ama küçümsemeyeceği büyüklükte yem atacaksın. boğazına takılmayacak, gözü de kalacak üstünde..yetmeyecek, daha fazlasını isteyecek.. adam iyi abi. başarılı.. cambaza bak #21947 completed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Ya yok arkadaş, ben bu kadar olabileceğini düşünmemiştim. Erken doğurmak isteyenler vs için demiştir falan diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 başbakan karşı diye yasamı çıkar? hani demokrasi bi oturup tartışsın insanlar eğer cidden istemiyorsa çıkarsınlarda tek kişi istemiyor diye koca topluma dayatılır mı bu? burada yazıyoruz tabi biz bize yazıyoruz kimsenin salladığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ileri demokrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 sezara o konuda ben de cok kirginim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 şu konu açılalı 2 gün oldu burda sezaryen konusuydu kürtaj mürtaj hiç girmez heralde oralara öeh diyoduk paket halinde bir arada geldiler vay anasını derken gündemin en birinci maddesi oldu ntv'de şu an tbmm sağlık k.bşk. konuşuyor midem bulandı neyse dedim nedir bu işin diğer ülkelerdeki yansıması gelişmiş ülkelere falan baktım polonya'da yasakmış avrupa'da sadece ve şöyle bir şey var: said: As of 1998, among the 152 most populous countries, 54 either banned abortion entirely or permitted it only to save the life of the pregnant woman.[25] In addition, another 44 of the 152 most populous countries generally banned late-term abortions after a particular gestational age: 12 weeks (Albania, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cuba, Czech Republic, Denmark, Estonia, France, Georgia, Greece, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldova, Mongolia, Norway, Russia, Slovakia, Slovenia, South Africa, Ukraine, Tajikistan, Tunisia, Turkey, Turkmenistan, Uzbekistan, and the former Yugoslavia), 13 weeks (Italy), 14 weeks (Austria, Belgium, Cambodia, Germany, Hungary, and Romania), 18 weeks (Sweden), viability (Netherlands and to some extent the United States), and 24 weeks (Singapore and the United Kingdom [Northern Ireland excluded]).[25] Hani durum böyle. bizim şakirtler bu 4 haftayı nereden çıkarttı? tabii ki tamamen yasaklayamadıklarından dolayı çıkarttılar. ve bilimselmiş gibi sunuluyor 4 hafta olması gerektiği. bu kadar dünya ülke ne bok yemeye bu süreleri uygun görmüş diye biri de çıkıp demiyor. aga napcaz? bana öyle geldi ki memleketin batıısndaki büyük şehirlerde 4-10 hafta arası olan durumlarda birçok doktor annenin sağlık sorunu olabileceği tehlikesiyle gene kürtaj yapacaktır kılıfı yeni yasalara uydurup. yoksa zaten 4 haftada anlaşılmıyormuş bile bebek olduğu adam gibi. çok yazık bize yav uğraşacağımız muhabbete bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 yanlis ulkelere bakiyorsun akp cakma republican, onlar amerikanyada periodik olarak (ozellikle son zamanlarda) tepinir, bizimkiler de yeni ithal ediyor bak adamin quote'una terimleri bile aynen haci: said: Ben yaşam hakkından yanayım bir kadın örgütü yaşam hakkından da seçim hakkından da yana olabilir. pro-life vs. pro-choice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 yediği haltın sonuçları arkasında duracak karakterde olmayan insanları amma savunmuşsunuz ya. evet sağlık sorunları dışında kürtaja karşıyım. hayatta başına iş açacak kaç işi sıfırlama şansına sahip insan evladı? hemen hemen hiç yok kuralları görmezden gelecek imkanlara sahip değilsen. kusura bakma bacım, sahip olduğun özellikler kariyerine verdiğin 1 senelik arayı kapatacak çapta değilse, senin zaten bir kariyerin falan yok. ve ömrün sonuna kadar geçimini sağlayamayacağın veledin dünyaya gelmesine neden olan lavuk, bu lafım da sana. doğada senin gibi hıyarlar zaten çiftleşme şansına bile sahip olamıyor. insanlar aleminde yaşıyorsun diye sana kıyak geçiliyor işte, 5 para etmediğini buradan anla sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Herkes üremek için sevişmiyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ben de üremek haricin seks günahtır demedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Eee seviştin, koruma olarak kullandığın ürünler yetmedi kız hamile kaldı. Başıma geldi büyütelim bari mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 huun said: ben de üremek haricin seks günahtır demedim zaten. Yakında denilecek ama, hap ve kondom satışları da yasaklanır bikaç seneye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 korunma yöntemleri öncelikli olmalı tabiki, kürtaj kadına direk zarar veren birşey zaten, 2 den sonrası istenen gebeliklerdede büyük risk yaratıyor. kaput patlamış abi neyse bu sefer doguralım büyütelimde mantıklı birşey degil. hiç olmadı ertesi gün hapı var sudan ucuz ve condom kadar risksiz. nt: de işte ne dersende bu adamların bu acıklamayı yapma amacı kadınları korumak degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 TBMM sağlık komisyonu başkanı Cevdet Erdöl demiş ki; ''Uludere benzetmesini garipseyenler oldu. Uludere de terörist sanılarak öldürüldüler. Kürtajda tamamen masum bir canlıyı öldürüyosunuz bu Uludere den daha beterdir'' oha lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 sevişemeyeceksem durmam ki bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 asdafd aynı adam belki doğacak çocuk astronot olcak demiş ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 erucalavera said: TBMM sağlık komisyonu başkanı Cevdet Erdöl demiş ki; ''Uludere benzetmesini garipseyenler oldu. Uludere de terörist sanılarak öldürüldüler. Kürtajda tamamen masum bir canlıyı öldürüyosunuz bu Uludere den daha beterdir'' oha lan. belki doğacak çocuk terörist? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 huun said: yediği haltın sonuçları arkasında duracak karakterde olmayan insanları amma savunmuşsunuz ya. evet sağlık sorunları dışında kürtaja karşıyım. hayatta başına iş açacak kaç işi sıfırlama şansına sahip insan evladı? hemen hemen hiç yok kuralları görmezden gelecek imkanlara sahip değilsen. kusura bakma bacım, sahip olduğun özellikler kariyerine verdiğin 1 senelik arayı kapatacak çapta değilse, senin zaten bir kariyerin falan yok. ve ömrün sonuna kadar geçimini sağlayamayacağın veledin dünyaya gelmesine neden olan lavuk, bu lafım da sana. doğada senin gibi hıyarlar zaten çiftleşme şansına bile sahip olamıyor. insanlar aleminde yaşıyorsun diye sana kıyak geçiliyor işte, 5 para etmediğini buradan anla sen de. hahahah fıkra gibi ya gerçekten insanların nasıl böyle primitif düşünebildiğini gösteren iyi bir ironi postu olmuş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 erucalavera said: asdafd aynı adam belki doğacak çocuk astronot olcak demiş ya ahah ben bu adamı demin canlı yayında izledim ntv'de harika bir deneyimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar