roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 akp sahnesi İĞRENÇ bir yöne doğru gidiyor, artık suyu çıktı olayın. hiç bu kadar ülkeden tiksindiğimi hatırlamıyorum. sevdiğim insanların böyle tiksinç söylemlerin direkt bakan ağzıyla yapıldığı bi ülkede yaşamasını istemiyorum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Olm zaten azıcık medeniyetten nasibini almış insanların yönetimde olabildiği bir ülkeye gidebilecek durumun varsa hiç durma yani. Sırf imkansızlıktan benim mahkumiyetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Bella said: yahu bu devletin bakanlarında falan hiç had kalmadı. bu nasıl bir zihniyet ya? inşallah ölür bu akdağ. tecavüz bir kadının başına gelebilecek en kötü şey. o zaten başlı başına bir tramvayken, bi de elinden o bebeği aldırma hakkının alınması, zorla o çocuğu doğurtmak nasıl bir canilik ya. gerekirse devlet bakarmış. gerizekalı herif. zorla cocugu dogurttukdan sonra da "istemiyorsa devlet cocugu elinden alır bakar" diyor,allah ım bu insanlara nasıl güvenip de oy veriyorlar aklım hayalim almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bi manifesto yazıp bunlardan 50-100 kişiyi tarasak mı napsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 sırf gündem olsun işte. suni gündem yaratalım. yalnız o kürtaj yasasını çıkarma ihtimalleri inanılmaz büyük bir tehlike. nasıl bu kadar yüzeysel düşünebilirler aklım almıyor, bu ülkede tecavüze uğrayanı var, şiddet göreni var, yakılanı var; bunları azaltalım demiyor, doğum kontrol yöntemleri konusunda halkı bilinçlendirelim demiyor, yok kürtaj yok sezaryen. çocuğun özürlü doğma ihtimali olabilir, gelişim eksikliği olabilir, kadın tecavüze uğramış olabilir, bir sürü sebepten çocuk yapmak istemiyor fakat korunmasına rağmen hamile kalmış olabilir. doğurmak zorunda olmak ne demek? zaten kürtaj yeterince tramvatik ve kolay olmayan bir şey kadınlar için. gidip gidip kürtaj yaptıran yoktur herhalde. ülkenin geldiği duruma bak. adamın penisiyle kadının vajinasından başka sorun yok bu ülkede, yaşam standartlarımız yüksek şükür. tartışacak konumuz yok. o tecavüz hakkındaki söyleme, o recep akdağ insan evladı diyeyim cidden diyecek laf bulamadım, o herifin dediği akıl alır şey değil. bu kadar kolay mı böyle konuşmak ya, aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 O zaman tecavuzculere hadim etme cezasi verilsin,hic bosna ornegide sklina gelmiyo tayyibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bu arada gündem bu haldeyken arka planda olan ve basında pek yer almayan şöyle bir rezalet var http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28769996 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Seleph said: O zaman tecavuzculere hadim etme cezasi verilsin,hic bosna ornegide sklina gelmiyo tayyibin verilsin ben destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ece temelkuran ın dedigi gibi şu günlerin kayda geçmesi o kadar önemli ki,atılan gazete başlıklarından tut anahaber bülteni konularına kadar,bundan 20 sene sonra ya arkaya bakıp ulan ne kötü günlerdeymişiz ülke ne kadar kötü yönetilmiş dicez ya da kurtulamazsan bu gidişten bunu sorgulayamacak kadar odun bir nesil yaratılmış olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 "nutella yerim" said: bu arada gündem bu haldeyken arka planda olan ve basında pek yer almayan şöyle bir rezalet var http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28769996 bu ayrı annesizlik işte, vasıfsız düz liselilerin imam hatiplilerin sağa sola girmesi için rahatça, taşşak gere gere okul okuyanlara avantaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Asıl hedef annenin sağlığı ve ailenin mutluluğu olmalıyken cenin sevicilik hatta bir çeşit nekrofilcilik yapıyorlar, henüz birey olmamış hücreleri anne ve aileden üstün tutuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Sparkcaster said: "nutella yerim" said: bu arada gündem bu haldeyken arka planda olan ve basında pek yer almayan şöyle bir rezalet var http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28769996 bu ayrı annesizlik işte, vasıfsız düz liselilerin imam hatiplilerin sağa sola girmesi için rahatça, taşşak gere gere okul okuyanlara avantaj abi bin tane kendi kültürü dokusu olan anadolu lisesi var,her köşe bucak anadolu lisesi oldu yetmedi bir de üstüne bu geliyor,ben lisedeyken izmirde topu topu 7 tane anadolu lisesi vardı,şimdi sanırım sadece izmirin bir semtinde 10 dan fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Su ulkeye hadim cezasi getirsinler,kizini 10 yasinda evlendireni hadim etsinler,5kisi bir kadina tecavuz edenleri hem hadim hemde totoya ozel bir muamele,kardesine,ablasina,halasina tecavuz edenlerin de cuku kesip ibreti alem icin ,ozel muzeler yaptirip ,erkekler haric ve mecburi ziyaret ettirecekler, daha baska aklima geldikce yazarim,erkek oldugumdan utaniyorum desem bazilariniz dalga gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 "nutella yerim" said: bu arada gündem bu haldeyken arka planda olan ve basında pek yer almayan şöyle bir rezalet var http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28769996 Demek o kadar gümbürtü bunun içinmiş. Yazıklar olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 abi sonuç olarak ; eğer bir insan kürtaj yaptırıyorsa bunun nedeni ; -ekonomik gelir düzeyinin düşük olması -tecavüz / mutsuz evlilik vs. ötürü karşısındaki adamdan bir çocuk dünyaya getirmek istemiyor olması -şiddet görmesi -kadının toplumdaki yerinin/istihdam edilmesinin/sosyal haklarının yetersiz olması -korunmama,cehalet vb. gibi daha bir çok nedenden ötürüdür sen kürtajı yasaklayacagına bu gibi etkenleri iyileştirmek için ne yapabilirim diye uğraşsan zaten istenmeyen gebelik vs. olmaz ama islamcı kafası işte yasakla dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 doğum kontrol yasaklansın allahın işine karışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 "nutella yerim" said: abi sonuç olarak ; eğer bir insan kürtaj yaptırıyorsa bunun nedeni ; -ekonomik gelir düzeyinin düşük olması -tecavüz / mutsuz evlilik vs. ötürü karşısındaki adamdan bir çocuk dünyaya getirmek istemiyor olması -şiddet görmesi -kadının toplumdaki yerinin/istihdam edilmesinin/sosyal haklarının yetersiz olması -korunmama,cehalet vb. gibi daha bir çok nedenden ötürüdür sen kürtajı yasaklayacagına bu gibi etkenleri iyileştirmek için ne yapabilirim diye uğraşsan zaten istenmeyen gebelik vs. olmaz ama islamcı kafası işte yasakla dur. Yok be hacim, islamci kafasiyla alakasi yok. Gundem degistirmekten baska bir sey degil. Once ortaligi karistirip sonra cok guzel salaga yatiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 biri sırayla backstab çeksin şunlara. ne hadsizlik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 dogum kontrol ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 doğum kontrol dış güçleriniz ülkemiz üzerindeki oyunları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 insan sözlüklerde, forumlarda bu gelişmelere gösterilen tepkileri görünce umutlanıyor ama konya gibi bir yerde yaşamak bu umutları silkip atıyor. adamlar memnun. gitsen sorsan çoğu belki de aynı şeyi söyleyecek. gerçek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Cnn türkte kapalı biri var doktormuş, bız muslumanız dıyosanız kurtajdan uzak durmalısınız dıyo gerzek karı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 allah ım delircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 müslüman polis, avukat ve savcılardan sonra müslüman doktorlar hoş geldiniz tabi bu yazdığım mesajı "ne yani polisin, doktorun dini olamaz mı" diye yorumlayacak saflar varsa hiç yormasınlar boşuna kendilerini hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 eski diyanet işleri bakanı var, ne güzel konuşuyor. aferin adama saygı duydum. o beyaz kapalı kadın off, ahirette bana müslüman mısınız doktor musunuz demicekler diyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar