bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Off ya neden bunlar hep beni buluyor.. Şirketin kapısına dün biri getirip bırakmış kediyi. El kadar, hatta elden ufak max. 2-3 haftalık. Anne yok, baba yok, hayvan çok ufak kendi kendine bakamıyor, mama yiyemiyor. Dün dayanamadım eve götürdüm, benim kedilerden biri görünce gerçek anlamda şoka girdi, hayvanın işlemcisi yandı, haliyle evde tutamıyorum - öldürecek benim kızlar. Kolombus'un iç ve dış parazit ihtiyaçlarını giderdim, ayrıca evine alacak kişiye 2 adet kum ve mama paketini hediye edicem. Hiçbir türlü yardımı esirgemem. Ölecek yavrucak el boyunu geçemeden - bitirdi beni bütün gün aklım onda. Kalıcı olarak alamam diyen ama 1-2 hafta bakabilirim diyen varsa ona da razıyım, sadece hayatta kalabilecek hale gelene kadar baksak yeter :( Eve devamlı alırım diyen biri çıkarsa da ilk aşıları benden. Yeter ki şu hayvan telef olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 süper bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar