Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 barbar ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 komiklik 0/10 zeka pırıltısı 0/10 troll kalitesi 1/10 yenilikçilik 0/10 can sıkıntısı? 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 50 milyonu verseydim böyle demicektin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 50 milyonu ben sana vereyim bir daha bu bölüme gelme!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 monk,barbar ev arkadaşımındı zaten paragonu yüksek diye beraber kasalım dedik çocukta baydı zaten 2 hesapta benim şu an last login aralık olması lazım ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 günde 50 legendary drop nası alıyodunuz lan at yalanı paragon inananı gibi geldi alıyosan nasıl. madem oynamıyosunuz anlat (botu nereden indirdin???) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bot kullanmadık ikimizde açan bi arkadaş vardı 100paragonu gitti zaten askere gidiyor diye açmıştıda bizim hesaplar biraz 2005 ya :P cesaret etmedik. mf cap neredeyse günde işsizlik capken 10 saat oynuyorduk işte paragon 91-70te falan baydık zaten sonra işe mişe başladım ben çocuk sefere çıktı 8 ay sonra falan dönecek o zamana kadar baygınlığım geçer geri dönerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 adam gemici mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 evet gemi-güverte bitirdi son senelerinde bölümü deniz ulaştırma mühendisliği oldu lol sonra bi grup arkadaşlarıyla trust me i'm an engineer grubunu likeladılar falan gerçi ev arkadaşının en güzeli ya 2 ay var yılın geri kalanında yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 10 ay kiraya ortak oluyosa iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bayan bayana aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Al benden de o kadar ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 AH den aldigi item gelmeyen oldu mu hiç? Ticket açtim ama sabah baktim hala yoktu gelen giden? Sizi avrupa tuk haklari mahkemesine veririm diye bagirasim var lol. Gitti gul gibi bracer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 your bid has been accepted falan dediyse gelir, lag oluo arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 cık direk purchased-buyout olarak listede history de duruo. 6m mis gibi :D item da görünüo ama gelmedi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dwo öm kutun dolu: ahah gece satılmış abi, 49a alıp 80e sattım. KEŞKE 90A KOYSAYDIM diyorum şimdi ahah 68 -49 = 19 net kar bi gecede AH gibisi yokmuş hakkat! tavsiyelere açığım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 öm açtım :) echoing fury ile ilgili ben tırsarım abi daha yeniyim. dur bende 15 e aldığımı şöyle 40 50 ye koyayim bakim nolcak :D ama ah süper. 18m lik tek item ve 8m parayla 1.5 haftada 60m + 15, 20m lik item yaptım. ha tabii ben böyle buna başladım mı zaten az süre ah hunt yapabildiğim için 1.5 haftada anca böyle oldu. bana esas böyle 100 200m lik itemlar konusunda "evert o kadar eder" fln diyecek biri lazım. hiç 200m param olmadı riske giremiyorum o yüzden. o itemları ucuza alayım 200 e gider fln diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Dworgian said: cık direk purchased-buyout olarak listede history de duruo. 6m mis gibi :D item da görünüo ama gelmedi işte sistemde görüyoruz. delay varsa bir auction koyup çekin liste refreshlensin dediler bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 http://i.imgur.com/bFsRsbm.jpg sdf 10-15. denemede geldi sanırım gelebilecek stat çeşitleri az olduğundan (bir de sadece esans istiyor, maliyeti 150k sadece, diğerleri gibi material fiyatı basmıyosunuz) 3-5 milyon kumar basın derim, bende işe yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 25 tane amulet bastım sabahtan beri bi bk çıkmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 amulette çıkmıyor ya. pahalı bi de brimstone falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Ben de eldiven için kasıyorum ama daha çıkmadı trifecta falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Şunları AH'de satılabilir yapıcaklardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ah de satilabilir yapmamalari iyi olmus. Hala canli ah. Millet cok riske girmio hala. Cok sukur ekmegimizle oynamadi blizzz Hatta lacuniler ucuzlar denmisti, aksine tavan yaptilar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 http://www.engadget.com/2013/02/20/diablo-3-playstation-3-4/ Iyi mi kotu mu anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar