Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Yaw ciddiyim aha buraya yazıyorum. Blizzard yeminlen bana bilerek item dusutturturturutututruruturmuyo.

Geçen hafta bu:
http://us.battle.net/d3/en/item/sledge-fist
monk silahının soket, %49.9 stun chance, +0.15ap vereni ah'de devasa bir bidwars eşlinde 130m'e gitmişti.

Az önce %49.4 stun, +0.17 ap verenini 12.5m'e snipeladım. Ah'ye şimdi mi koysaaam sonra mı koysam.:D
Sosyal ağlarda paylaş

D2'deki überler geldi.
D2'deki players sistemi geldi.
60 level kastığınız yetmedi bi 100 daha kasın diye paragon level geldi.
Inferno'nun zorluğu "Süper meat boy"dan hallice oldu.
1m'e 30 saat kitelamak yerine, zevk alarak oyun oynamanı sağlayacak gear edinebilirsin.
Botlar her zaman olduğu gibi yine burdalar. Eğer tek bilgisayardan 1 accyi bota bırakırsan sanmıyorum ki banlanasın. (Bakimm. Bot kullanan bir arkadaşım 54 paragona ulaşmış işte. Heralde gideri de vardır hala.)

Ama inferno aşırı kolaylaştığından giriyim 3-5 moba kafa göz dalayım demek istiyosan sorun yok. Hala gameplay çok zevkli. Inferno asırı kolaylaştığından 6 ofansif skille girişme şansın da var.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

D2'deki überler geldi.
D2'deki players sistemi geldi.
60 level kastığınız yetmedi bi 100 daha kasın diye paragon level geldi.
Inferno'nun zorluğu "Süper meat boy"dan hallice oldu.
1m'e 30 saat kitelamak yerine, zevk alarak oyun oynamanı sağlayacak gear edinebilirsin.
Botlar her zaman olduğu gibi yine burdalar. Eğer tek bilgisayardan 1 accyi bota bırakırsan sanmıyorum ki banlanasın. (Bakimm. Bot kullanan bir arkadaşım 54 paragona ulaşmış işte. Heralde gideri de vardır hala.)

Ama inferno aşırı kolaylaştığından giriyim 3-5 moba kafa göz dalayım demek istiyosan sorun yok. Hala gameplay çok zevkli. Inferno asırı kolaylaştığından 6 ofansif skille girişme şansın da var.

hayvanlaşıp 24 saat bırakmadıgın sürece botta sıkıntı yok ya
botla arkadas 92 oldu ben 65 filan
benim barbar biraz takılıyobilgisayardan ötürü 16m xp hellfire ringsiz kasıyo
350k golt
günde 10 saat bırakıyorum takılıyo kendi çapında 1 aydır filan

asıl arkadasınki baya başarılı 25m xp 450k gold filan
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...