Katzee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 http://www.diablowiki.net/Hellfire_Ring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Dworgian said: here comes n00b rage.!! what is "key" where and how can I get it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Link paste edilince çok üzülüyorum. Zira google fln var bir zahmet arayabilirim. Ama isyerinde gaming siteleri açılmıyor. Neyse evde linke tıklayayayım direk bari :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Yaw ciddiyim aha buraya yazıyorum. Blizzard yeminlen bana bilerek item dusutturturturutututruruturmuyo. Geçen hafta bu: http://us.battle.net/d3/en/item/sledge-fist monk silahının soket, %49.9 stun chance, +0.15ap vereni ah'de devasa bir bidwars eşlinde 130m'e gitmişti. Az önce %49.4 stun, +0.17 ap verenini 12.5m'e snipeladım. Ah'ye şimdi mi koysaaam sonra mı koysam.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 asadfas abi biliyorum bu fisti ya. biri yollamıştı video linki 2 monk diabloyu kesiyor stundan çıkarmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 110m buyoutsuz koydum. Bundan sonra satılana kadar hep bole kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Yerinde olsam şimdi satmaya çalışmazdım, pvp gelince seve seve bu itemları arayacak millet. Monk zaten muhtemelen baya iyi olacak pvpde, şu silahla öttürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Yagiz9304 said: Bu arada yaptığım hesaplamalara göre 863040 yüzük yaparsam garanti bir adet cc,cd, all ress, as yüzüğüm oluyor :D abi allres çıkarınca kaç tane yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 1/29760 oluyor onun da çıkma ihtimali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Vay arkadaş 2 kez mp7 1 kez mp 6 2 kez de mp5'te keywarden kestim key atmadı, sözleşmiş mi bunlar anlamadım ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ondan sonra 4 kere mp4 kesersin hepsinde düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Yagiz9304 said: 1/29760 oluyor onun da çıkma ihtimali... abi o zaman şunu sorıyım 1 tane oğlun oldu diğeri garanti kız mı olucak? şu 800k tane yapınca garanti şu özellikli olucak demene itafen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Olasılıksal olarak ibaresi eklemeyi unutmuşum, kusra bakma, ama 800k gibi büyük bir sayıda 2 gibi bir sayıya göre yanılma payının azalacağı da bir gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Path of Exile item creator Laz discusses his work, his Diablo Median XL mod and Diablo 3 http://www.incgamers.com/2012/11/path-of-exile-item-creator-laz-discusses-his-work-his-diablo-median-xl-mod-and-diablo-3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Bayağıdır oynayamıyorum, yılbaşından itibaren biraz zamanım olacak. Hala oynanmaya değer mi, content vs gelişti mi hiç son 2 aylık sürede? Yoksa artık botlar mı oynuyor sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 D2'deki überler geldi. D2'deki players sistemi geldi. 60 level kastığınız yetmedi bi 100 daha kasın diye paragon level geldi. Inferno'nun zorluğu "Süper meat boy"dan hallice oldu. 1m'e 30 saat kitelamak yerine, zevk alarak oyun oynamanı sağlayacak gear edinebilirsin. Botlar her zaman olduğu gibi yine burdalar. Eğer tek bilgisayardan 1 accyi bota bırakırsan sanmıyorum ki banlanasın. (Bakimm. Bot kullanan bir arkadaşım 54 paragona ulaşmış işte. Heralde gideri de vardır hala.) Ama inferno aşırı kolaylaştığından giriyim 3-5 moba kafa göz dalayım demek istiyosan sorun yok. Hala gameplay çok zevkli. Inferno asırı kolaylaştığından 6 ofansif skille girişme şansın da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Ha ama hala AH farmlamak en etkili yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 kendini bot sanan rmah bağımlıları oynuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=d4XWhsrQ-iw&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 hahaha eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ahaha çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Orjinalinden daha iyi sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Aceace said: D2'deki überler geldi. D2'deki players sistemi geldi. 60 level kastığınız yetmedi bi 100 daha kasın diye paragon level geldi. Inferno'nun zorluğu "Süper meat boy"dan hallice oldu. 1m'e 30 saat kitelamak yerine, zevk alarak oyun oynamanı sağlayacak gear edinebilirsin. Botlar her zaman olduğu gibi yine burdalar. Eğer tek bilgisayardan 1 accyi bota bırakırsan sanmıyorum ki banlanasın. (Bakimm. Bot kullanan bir arkadaşım 54 paragona ulaşmış işte. Heralde gideri de vardır hala.) Ama inferno aşırı kolaylaştığından giriyim 3-5 moba kafa göz dalayım demek istiyosan sorun yok. Hala gameplay çok zevkli. Inferno asırı kolaylaştığından 6 ofansif skille girişme şansın da var. hayvanlaşıp 24 saat bırakmadıgın sürece botta sıkıntı yok ya botla arkadas 92 oldu ben 65 filan benim barbar biraz takılıyobilgisayardan ötürü 16m xp hellfire ringsiz kasıyo 350k golt günde 10 saat bırakıyorum takılıyo kendi çapında 1 aydır filan asıl arkadasınki baya başarılı 25m xp 450k gold filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 allah belanızı versin lan pis botçular, ben kendim oynuyorum hellfire + leoric 25m alıyorum bi saatte O SENİN YETERSİZLİĞİN demeyin report ederim!!!11 sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 o senin yetersizliğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar