Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

az önce update yaptı, şimdi 'initilizing' de kalıyor. bende mi sorun var acep?

sürekli oluyor bende bu sorun. taskmanagerdan agent.exe yi kapatınca devam ediyor update
Mesaj tarihi:
evet mac. official forumda da yazmış admin zaten. ilk defa yaşadım ben. Değişiklik için şifre sorduğunda cancel dedim ve oyuna girdim ama her defasında bunu yapıyorsun. Bu akşam sizin çözümleri denerim.
Mesaj tarihi:
Yok ya eşşek kadar black soulstone a zoom yapıyor kamera orda yere düşerken. Bayağı rahatsız edici bi nokta hatta. Koskoca cennette kimse mi akıl etmez lan yere düşmesin yakalayalım şunu saklayalım diye.
Mesaj tarihi:

http://www.youtube.com/watch?v=B2VgCuxR1nU

Şu videoyu 40. saniyeden başlayarak 45. saniyeye kadar bir daha seyredin. Bulutların içinde kayboluyor dediğiniz bulutlar yüzlerce metre aşağıda, arkasında bıraktığı toz bulutu dağılıp, kamera o toz bulutundan çıktığı anda soul stone artık nerdeyse tamamen toza dönüşmek üzere oluyor. Ortalık gayet net görülürkende tamamen yok oluyor havada 45. saniyede.

Yani kameranın 3-5 metreden taki pettiği soulstone yüz metre aşağıdaki bulutlara falan girmiyor.

Edit: Hatta bu ss'de tam yok oluduğu andaki durum, kameranın 5 metreden takip ettiği ss ortalıkta yok, bulutlar taaaa bilmem nerde, onlara girmiş olması mümkün değil.

Mesaj tarihi:
dikkatli izledim şimdi soulstone kül olmuyor bariz.

zaten ek paket gelirse imperius üzerine olacak %90, wrath videosunda da var öfke şu bu cart curt. diabloyla imperius birleşebilir falan bir şeyler olabilir.
Mesaj tarihi:
tipik freemoon. yok olmuyo abi iste bildigin. yeryüzüne dogru düserken kücülüyo ve dumanlari bitiyo. gözle görülmeyecek hale geliyo bi yerden sonra. acik secik yok olmadigini belirtmek icin döne döne iniyo hemde. Eger gercekten yok oldugunu göstermek isteselerdi yanarak kül olurdu. Aksine dumani tüte tüte gökten düsen bir kaya parcasi iste.
Bir de ss video filan kasmis adam komedi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...