Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 S-H said: Zyru said: bilmem kaç milyonluk silahlar 100k falan olmuş para biriktiriyodum iyi bi seyler alırım diye full yeni gear cektim parada duruyo öle hala heh .. şu anki milyonluklar neydi o zaman :P yine duruyo ya milyonluk silahlar daha 10 gün öncesinde alamadıgım silahları aldım 100k 200k ya 14k ya aldım bi tane 85 crit socet 100 üstü str 730 damage 1h, satamıyolar sanırım kızıp bu fiyatlara koyuyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bunlar bişey edermi. dün Fin benden az elite kesmiş süper itemler düşürmüş diye ağlayınca akşam attı bunları. birde bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 oha o yüzük ne öyle efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Vaako, kolyeye ne istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 abi o benim wizardın kolyesi yanlış olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/SOKEDICI-2868/hero/11149216 beyler şurdan istediğiniz item olursa satarız yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Wizardla oynama Vaako, boşver sen onu 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 hungering link çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 sağolasınız iyiymişte birde fiyat verseniz şukadara sat falan diye B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 vaako51 said: sağolasınız iyiymişte birde fiyat verseniz şukadara sat falan diye B)- valla oyuna girip bakamıyorum su an ama hungering link temiz 75-100 arasına gider gibime geliyor.mf yerine crit chance olsaymıs paranın satın alamayacağı şeylerden biri olabilirmiş yalnız fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 O ring 50-100m arası gider. Daha fazla eder mi bilemiyorum 3 ten fazla prop aratılmadığı için şansa kalıyor o kısmı . 250 euro deneyebilirsin şansı çok yüksek bana göre , dex 100 üzeri olsa çok daha iyiymiş bulunması açısından ama bu haldede elbet bulunur alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 koydum bakalım ah a. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bottomsup said: haftalardır oynamıyorum bugün bi iki bişey keseyim dedim bu düştü, kaça gider? Buna nakit olarak bir fiyat biçer misin? Ve biraz indirim yaparsan sevinirim :) p.s. bugün millete özel mesaj yerine alıntılama denyoluğunu niye tekrar tekrar yapıyorum bilmiyorum, uykusuzluktan gözlerim oyun oynar oldusdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Yeni konudan devam: http://forum.paticik.com/read.php?85,6414617 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar