mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 düştü magic ve gold find max rolllamış ama statları çok kötü ya almak isteyen olur mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 mf item swap yapanlar için iş yapabilir bence patch gelene kadar satmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 mf swap değil de enchantress itemi o... mf swap yapan 20 mfyi kalkandan alır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 2 hand silahı niye alsın ki abi adamlar MF için. dendiğiş gibi follower a konabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 enşantöre verdim %4 veriyo ekstra magic find sadece o itemdan :( neyse döşedim yüzük neck filan 600 dps kaldı ençantörde ama mf arttı kafadan en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bu follower a verilen itemlerdeki magic find'ın bana bir faydası oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 oluyor,%20'si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Eaglewingg said: Az önce düştü. bu nasıl bişey satacam muadili yok rmah ve gold ah da. (200 str 200 vit diye aratıyom gene yok) Ne eder? 30m e 60m koymustum satilmadi. Dun 20 ye 30 koymustum. Satilmis. Ucuz mu gittiki acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Şöyle bir şey var. Ederi 30mden fazla ancak mf kasacak adamda çok fazla para olmadığından her zaman satılamayabiliyor. Ben 20m'e 20mf+soket+ çoook güzel affixleri olan bir Helmi ancak satabilmiştim. Ama asıl ederi 40 belki daha da fazlaydı. Mf tuhaf şey esselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 haftalardır oynamıyorum bugün bi iki bişey keseyim dedim bu düştü, kaça gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Çok para eder bu 200 stat > 100 dps olduğuna göre... Attack speed 1.5 olduğu için daha da çok para ödeyen çıkabilir buna. 70 crit gem tak önce 110 crit arayanlar da görsün itemi. Önce buyout koymadan 200 milyon filan dene. Satılmazsa buyoutu 200m yapıp denersin sonra 5er 5er düşürürsün acele satman gerekmiyorsa. Böyle yaparsan değerinden aşağıya satmamış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ederi 250 euro dan fazla bu dagger ın.Ben olsam gold la satardım o yüzden , tercih meselesi temiz 250 euro gelsin diyosan oyle sat.Hayırlı olsun şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 forumlarda ingame strade başlıklarına ilan verip sat. tam ne kadar eder bilmiyoruö da bir kaç yüz m eder kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/SOKEDICI-2868/hero/11149216 oynamadıgım monkum.. eldiven ve beltin fazla para edeceğini sanmıyorum. diğer itemlar tek tek ne kadar eder arkadaşlar fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bottomsup said: haftalardır oynamıyorum bugün bi iki bişey keseyim dedim bu düştü, kaça gider? min 250M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 şu ne kadar eder ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 buraya da koyayım,satılıktır. http://i.imgur.com/orl3u.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 mdastar said: bottomsup said: haftalardır oynamıyorum bugün bi iki bişey keseyim dedim bu düştü, kaça gider? min 250M 198 dexlisini 100 eurodan koymustum satılmadı. 150m den koydum gene satılmadı, bende mi bisi var? geri taktım satamayınca karaktere lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 lost boys diye legendary plan düştü. itemin kendisine baktım 10k gold, ama plan güya 1 milyon gözüküyor. çalı çırpı mı? blacksmithe atayım mı yoksa satmakta ısrar mı edeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 satsan para etmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bilmem kaç milyonluk silahlar 100k falan olmuş para biriktiriyodum iyi bi seyler alırım diye full yeni gear cektim parada duruyo öle hala heh .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ekonomiden anlamayan adamlarin kurdugu sistem bu kadar oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 benim gibi geriden gelenler icin iyi olduda cabuk eskitcez bu gidişle .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Zyru said: bilmem kaç milyonluk silahlar 100k falan olmuş para biriktiriyodum iyi bi seyler alırım diye full yeni gear cektim parada duruyo öle hala heh .. şu anki milyonluklar neydi o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Zegna said: mdastar said: bottomsup said: haftalardır oynamıyorum bugün bi iki bişey keseyim dedim bu düştü, kaça gider? min 250M 198 dexlisini 100 eurodan koymustum satılmadı. 150m den koydum gene satılmadı, bende mi bisi var? geri taktım satamayınca karaktere lol abi şanssızmışsın diyeyim.crit damage'ı düşük aslında.en fazla %146 oluyor ama üzerindeki str için OYŞ demekle yetiniyorum.dagger kullanan barbar görmedim gerçi ama hoş olabilir fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar