Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 pahalıya satılması zor ya bu tarz itemların. hani tank build oynayan birisi alacak olsa vite yok life yok. dps alacak olsa crit yok, crit dmg yok vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 exalted conquest sword planı düştü. kullanıyım mı satıyım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 mulgear6 said: exalted conquest sword planı düştü. kullanıyım mı satıyım mı? sat bence. Craftla iyi silah cikarma sansin cok az, craft ettiklerin de genelde dusuk dps li cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 2hander kullanan hatrı sayılır derecede adam var sok+yüksek critli 2hander çok güzel performans veriyor (stat kaybını büyük damage aralığı ile kapatıyorsun görüntüde dps düşük gözüküyor ama 45-50k dpsli wd/wizler bile 250-300k critleri havada uçuştuyor arcane orb/direbat vs ile) Kıyıda köşede güzel silah bulursanız bi deneyin ben oynuyorum arada bayınca critmass spam build. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Var bende socketle 150 crit olan bi 2h ama 1000dps falan var ordan kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 http://i.imgur.com/f4WoO.jpg rmaha gider değil mi bu? gold ah ve rmah fiyatları verseniz please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 rmah öldü satılmıyor eskisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 panda alınıyormuş balance ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ilk legendary mi düşürdüm koştum geldim buraya ederi var mıdır bunun birde şu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Az önce düştü. bu nasıl bişey satacam muadili yok rmah ve gold ah da. (200 str 200 vit diye aratıyom gene yok) Ne eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 oha %40 mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 >30m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Eaglewingg said: Az önce düştü. bu nasıl bişey satacam muadili yok rmah ve gold ah da. (200 str 200 vit diye aratıyom gene yok) Ne eder? http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-item-stat-maximum-values/ max stats magic find gelmiş dostum direk rmah itemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 yok ya o kadar yüksek edeceğini sanmıyorum Bende var 1 tane 103 str - 9 attack speed - 40 mf templara vermiştim o kadar çok edecekse satayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 10-15m eder rahat 38-39mf bol statslı critli falan filan amulet cok 10-15m e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Eksis said: nası bi kafa lan bu, lv req 60 itemda exp gain olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 düşün legend birde haahakakakakAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ilk hafta infernoda xp shrine bulduk biz fsdw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 random prop rolleniyor o denk gelmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 kos koca leg item yani, lvl 60da iptal etmek bu kadar mı zor scriptwise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 exp falan gelir sonra yarar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 abi birde fiyat verseydiniz etmez mi yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Viktor said: http://i.imgur.com/61Rf3.jpg direk euro olarak soleyion eheueeee 38 euroya sattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Şu ne kadar eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Ne Kadar Eder ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar