Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 valla ben barbarım kafa göz giriyorum life regenle işim olmaz olursa hayır demem ama regene item almam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 o zaman itemin değeri arttı 50 milyondan aşaa koyma :) satılmazsa indirirsin yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 http://f1207.hizliresim.com/z/b/9l7s3.jpg Nedir bunların ederleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 çöp olmadı 3-5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Eder mi o kadar? Bu arada amuleti bir 3-4m'e okutabilsem üstüne biraz da ben koyup %7 critlisini, all resistlisini falan almak istiyorum, gider mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 o amulet 3-4 m etmez 44 crit dmg çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Edebilir bak sen.Abi amuletler yine biraz daha düzgün ama ringlerin hepsi en az 100k ya gidiyor ya.Şaka gibi abuk sabuk ringler düşüyor follower a takmam 100 150k ya satıyorum her gün peynir ekmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 sattığımız itemın özelliklerini göremiyomuyuz ya. bi bakıyorum item satılmış ne zaman nası koyduğumu bile hatırlamıyorum. ulan ne düşmüş ki bana bu fiyata satılsın diye uzun uzun düşünüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 nereye ediyo ya öyle amuletler 1m falan max. istiyosan dene ama denemesi bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paranı stash e göndermeden önce para imajının üstüne shift sol tık yap chate link atsın.Chat i aç tabi aşağıda tıklamadan önce sonra para imajına tıkla. Ya bakmadım ah den ben sen baktıysan bilemem de bakmadıysan bi baksın işte sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 heheehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Şu an AH'ta 120 str, 5 crit chance, 40 da crit hit dmg. üzeri olan tüm amuletler 2.9m'den daha pahalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 deadwoll said: http://f1207.hizliresim.com/z/b/9l7s3.jpg Nedir bunların ederleri? 2.ye ne istersin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Valla işte bilmiyorum ki, bi fiyat deseler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 AH'de benzeri bile yok uf, 30m veren alsın götürsün madem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bu aralar ne çok smile kullanılmaya başlandı forumda, nerde kaldı patinin orjinalliği lan? hep amerikanın oyunları bunlar arkasında da israil var tabi. plan yapmayın plan.. adsadfgada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Sen geç kalmışsın eskiden buralar hep horace'tı, halaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 grand one handed sword planı düştü, satmalı mı? 3.7m avg sale diyor. ilvl 62 silahlar çöp değilmi millet planına bu kadar gold veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 satmayacağım, kullanacağım ama merak ediyorum nedir şunun ederi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 büyük ihtimalle 25-30'a alamazsın aynısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 aslnda bu güzel bir fiyata satılıp yerine dengi ve daha hızlı bi silah alınabilir. 1.20 yavaş gibi monksan. barbara da yavaştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 barbarian için yavaş falan değil, hiç sıkıntı olmaz. monku bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 şunlar para ediyor mu ya? bir sürü özellik var aratamadım düzgünce http://i.imgur.com/6CS77.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 statlar çok düşük çıkmış, yoksa iyi para ederdi. şuan için pek değeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Flassh said: şunlar para ediyor mu ya? bir sürü özellik var aratamadım düzgünce http://i.imgur.com/6CS77.jpg?1 1 milyon filan eder ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar