Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne, ne kadar eder başlığı

Zegna

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

Diablo_Angel said:

5m ye açık arttırmadan kaptım yalnız 5mden fazla ederi var ortalama bi fiyat söylermisiniz euro üzerinden :)

crt olmayan amulete o para verilmez abi. tek ekstrası loh bunda. onun için de 5m çok çok fazla. yazık etmişin paraya.

yüksek dps li sağlam critli bi weaponla çok iyi gider aslında mantıklı geldi bana o yüzden aldım sıkıntı olmaz 3-5 m ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

icphedia said:

Lind3r0th said:

dw oynıcan o zaman git rogue aç =)

şuradaki alaka nedir?

said:
en sevmediğim şey dw olayı wow da dw giden warriorlar olurdu sevmezdim

??

gitsin ne istiyorsa açsın..

warrior dw gayet zevkli bence. shaman ve dk da eğlenceli oluyor. dw demek rogue demek değil ki. dw oynıcan o zaman git rogue aç diyince olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Nedir ederi? AHde çok fazla benzeri item yok. Yani 340 life regenlisi falan. Yardım lazım.

(İddia ediyorum en iyi mf bir hatuna identify ettirmek. Çok ballılar ya.)

144 dex - 96 vit - 26 physical res - 72 all res 30 milyona satılmamış... bu 30a gidebilir ama

edüt: 143 dex - 25 vit - 56 psy - 71 all res varmış bi de 12.500.000 e :S ama regen iyidir ya alan çıkabilir iyi fiyata
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

hatuna item identify ettirtecek kadar düşmedik sdffgs

O arada bir tane daha identify ettirdim. Burdanda temizz para kalkacak.

ya bi önceki kemerde life regen muhabbeti kafamı karıştırdı. Kemerde max life regen 342 oluyo 340 çıkmış. Dhler reflect dmg muhabbetine uyuz oluyolar biliyorum ama bu ne kadar önemli hiç bir fikrim yok. Teşekkürler yardım için.
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

10m civarı eder bence baktıgım kadarı ile. regen life bence fiyatı etkilemez.

Life regen loh,umunda fala ls kadar faydalı neredeyse. Bayağı da yüksek item'da. Kite durn da bayağı iş yapıyor ayrıca. Ha tabii oyuncular pek stacklemiyor orası ayrı (barbarlar stackliyor gerçi elden geldiğince)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...