_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 screwy said: ben bunu bi kac zamandır satamadım fiyatlandırmada mı basarısızım acaba siz de verin bi fiyat haydi aslanlar 1.5-2 milyon var en az, daha yüksekse kendin bakman lazım, çok özellik olduğu için zor bakılıyor :p düşündüm de daha yüksek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ben 15m+ diye baktım ama emin de olamıyorum. 3 stat(disc,crit haste) max, ekstra dex vit hatred regen de var. bilemedim ki asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ahmedinejad said: Diablo_Angel said: 5m ye açık arttırmadan kaptım yalnız 5mden fazla ederi var ortalama bi fiyat söylermisiniz euro üzerinden :) crt olmayan amulete o para verilmez abi. tek ekstrası loh bunda. onun için de 5m çok çok fazla. yazık etmişin paraya. yüksek dps li sağlam critli bi weaponla çok iyi gider aslında mantıklı geldi bana o yüzden aldım sıkıntı olmaz 3-5 m ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ne kadar eder ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Crit dmg asla yeterli olmaz!!! loh için bırakılmaz onun yerine 60% crit dmgli 250+ statlı amulete giderim o lohun verdiği hp yi ls den alırım çok daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ahmedinejad said: icphedia said: Lind3r0th said: dw oynıcan o zaman git rogue aç =) şuradaki alaka nedir? said: en sevmediğim şey dw olayı wow da dw giden warriorlar olurdu sevmezdim ?? gitsin ne istiyorsa açsın.. warrior dw gayet zevkli bence. shaman ve dk da eğlenceli oluyor. dw demek rogue demek değil ki. dw oynıcan o zaman git rogue aç diyince olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 en kötü botculara satarsın,gf var saglam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 O glove para etmez; stat yok. Üstüne bir de glove piyasasının boku çıktı, bedavaya satıyor adamlar çok iyi gloveları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 150 euro bid 170 buyout şu anda rmahda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 İyimiş o amulet, bir de crit olsa oyunu bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 1d 11h görünce dayanadım başkası alacak diye korkup 38 milyona aldım... kazık yemiş miyim yorum yapın da içim rahatlasın ya da üzüleyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 bence yemişsin sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 çok iyi item ancak bracera 38m biraz fazla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 canım sağolsun napalım :S içimde kalacaktı almasam... birikir yine 4-5 güne para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 aldığım en pahalı item 800 k onu da hala düşünüyorum lan çok mu verdim acaba diye klsjfslkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Nedir ederi? AHde çok fazla benzeri item yok. Yani 340 life regenlisi falan. Yardım lazım. (İddia ediyorum en iyi mf bir hatuna identify ettirmek. Çok ballılar ya.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 hatuna item identify ettirtecek kadar düşmedik sdffgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 10m civarı eder bence baktıgım kadarı ile. regen life bence fiyatı etkilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Aceace said: Nedir ederi? AHde çok fazla benzeri item yok. Yani 340 life regenlisi falan. Yardım lazım. (İddia ediyorum en iyi mf bir hatuna identify ettirmek. Çok ballılar ya.) 144 dex - 96 vit - 26 physical res - 72 all res 30 milyona satılmamış... bu 30a gidebilir ama edüt: 143 dex - 25 vit - 56 psy - 71 all res varmış bi de 12.500.000 e :S ama regen iyidir ya alan çıkabilir iyi fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 AcesHigh said: canım sağolsun napalım :S içimde kalacaktı almasam... birikir yine 4-5 güne para.int icin aldıysan e perfect roll nerdeyse. dex icin aldıysan biraz daha iyi olabilirmis. ama eder bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Fistan said: hatuna item identify ettirtecek kadar düşmedik sdffgs O arada bir tane daha identify ettirdim. Burdanda temizz para kalkacak. ya bi önceki kemerde life regen muhabbeti kafamı karıştırdı. Kemerde max life regen 342 oluyo 340 çıkmış. Dhler reflect dmg muhabbetine uyuz oluyolar biliyorum ama bu ne kadar önemli hiç bir fikrim yok. Teşekkürler yardım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 valla monkumda arcane res yerine fiziksel gitmiş olsam o kemeri alırdım life reg çok kullanışlı birşey healin matra ile ama uymuyor tabi bence güzel kemer monklar zorunlu alacak her türlü satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Luriel said: 10m civarı eder bence baktıgım kadarı ile. regen life bence fiyatı etkilemez. Life regen loh,umunda fala ls kadar faydalı neredeyse. Bayağı da yüksek item'da. Kite durn da bayağı iş yapıyor ayrıca. Ha tabii oyuncular pek stacklemiyor orası ayrı (barbarlar stackliyor gerçi elden geldiğince) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 life regen bende şuan 648 ki süper iş görüyor gerilla taktiği yaparken packlere ama ben monkum barbarı bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar