deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Amulet 263 vita 64 int %46 crit hit dmg. health globes Ne kadar eder? 1m'e falan gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Ah de 40 euroya eldiven gördüm bi tane 154 int 67 All res 7 Ias 21 Crit Damage 6.5 crit chance 143 life per second 40 euro = 20 milyon gold gibi düşününce uygun gibi geliyor aslında. Alınır mı bu direk yoksa bid fiyatı 30 euro onu mu beklesem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 kaça gider ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 yeni patchten sonra 2hd yalan oldu ya AS nerfinden sonra bende de var 1200 2hd follower verdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 as nerfi 2 hande ne etki etti ki? zaten olabildiğince düşük apsli, yüksek dmg aralıklı silah tercih ediyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 şunu açtığımdaki sevinçle şu anki hayal kırıklığı FU Blizz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 diger itemleradn gelen ias etki etti 2-h icin silahin agar olmasi iyidi ama adamlar 0.90 luk macelerle 1-h gibi vuruolardi bide tabi dw ile gelen crit hit damage aranilan stat olmasi dusurdu fiyatlarini yinede 2-hin bi havasi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 2hd resmen AS nerfiyle çöp oldu ben daha 2hd oynayan barbar göremiyorum muhtemelen patch ile bişe olmazsa dw devam ki en sevmediğim şey dw olayı wow da dw giden warriorlar olurdu sevmezdim lan dw oynıcan o zaman git rogue aç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 http://i.imgur.com/B5WeM.jpg?1 ahta en ucuz benzeri 10m. eder mi o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 yakınından bile geçmez bana kalırsa. ama ne itemlar ne paralara satılıyor o da belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 yuh 10m ne olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Lind3r0th said: dw oynıcan o zaman git rogue aç =) şuradaki alaka nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Alaka yok kendi fikrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 icphedia said: Lind3r0th said: dw oynıcan o zaman git rogue aç =) şuradaki alaka nedir? said: en sevmediğim şey dw olayı wow da dw giden warriorlar olurdu sevmezdim ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Lind3r0th said: 2hd resmen AS nerfiyle çöp oldu ben daha 2hd oynayan barbar göremiyorum muhtemelen patch ile bişe olmazsa dw devam ki en sevmediğim şey dw olayı wow da dw giden warriorlar olurdu sevmezdim lan dw oynıcan o zaman git rogue aç =) ne alakası var attack speed nerfi ile 2 hand çöp olmasının. 2 hand kullananlar zaten olabildiğince yavaş silah tercih ediyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 deadwoll said: Amulet 263 vita 64 int %46 crit hit dmg. health globes Ne kadar eder? 1m'e falan gider mi? ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 gidebilir ya o tarz net olmayan itemlerin neye satılacağı hiç belli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 var mı bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ben bunu bi kac zamandır satamadım fiyatlandırmada mı basarısızım acaba siz de verin bi fiyat haydi aslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 5m ye açık arttırmadan kaptım yalnız 5mden fazla ederi var ortalama bi fiyat söylermisiniz euro üzerinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Ya 5m ben vermem ona, neden dersen, ne crit var, ne crit chance. Amuletle toparlanıyor bayağı iki stat da. Tamam loh yüksek de, ortalama str ve vit'den başka bir şey yok yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 statları yakın amuletlere baktımda hep 20-30 m civarı euro rmahta bunun benzeri yok yinede bi fiyat biçemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 abi. ah'de "en ucuz benzeri" zihniyetinden kurtulalım pls. onlar satılmayan itemler işte. demek ki adam pahalıya koymuş ki satılmamış. ucuz ve uygun bi fiyat olsa zaten tek realm'i ve ah'si olan oyunda 1h 12d yazdığı anda gg. onçün kendiniz biçin değerini yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 bana da 5m pahalı geldi ama ben anlamiyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Diablo_Angel said: 5m ye açık arttırmadan kaptım yalnız 5mden fazla ederi var ortalama bi fiyat söylermisiniz euro üzerinden :) crt olmayan amulete o para verilmez abi. tek ekstrası loh bunda. onun için de 5m çok çok fazla. yazık etmişin paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar