Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne, ne kadar eder başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ah de 40 euroya eldiven gördüm bi tane

154 int
67 All res
7 Ias
21 Crit Damage
6.5 crit chance
143 life per second

40 euro = 20 milyon gold gibi düşününce uygun gibi geliyor aslında. Alınır mı bu direk yoksa bid fiyatı 30 euro onu mu beklesem?
Mesaj tarihi:
diger itemleradn gelen ias etki etti 2-h icin silahin agar olmasi iyidi ama adamlar 0.90 luk macelerle 1-h gibi vuruolardi bide tabi dw ile gelen crit hit damage aranilan stat olmasi dusurdu fiyatlarini yinede 2-hin bi havasi var
Mesaj tarihi:
2hd resmen AS nerfiyle çöp oldu ben daha 2hd oynayan barbar göremiyorum muhtemelen patch ile bişe olmazsa dw devam ki en sevmediğim şey dw olayı wow da dw giden warriorlar olurdu sevmezdim lan dw oynıcan o zaman git rogue aç =)
Mesaj tarihi:
Lind3r0th said:

2hd resmen AS nerfiyle çöp oldu ben daha 2hd oynayan barbar göremiyorum muhtemelen patch ile bişe olmazsa dw devam ki en sevmediğim şey dw olayı wow da dw giden warriorlar olurdu sevmezdim lan dw oynıcan o zaman git rogue aç =)

ne alakası var attack speed nerfi ile 2 hand çöp olmasının. 2 hand kullananlar zaten olabildiğince yavaş silah tercih ediyorlardı.
Mesaj tarihi:
Ya 5m ben vermem ona, neden dersen, ne crit var, ne crit chance. Amuletle toparlanıyor bayağı iki stat da.

Tamam loh yüksek de, ortalama str ve vit'den başka bir şey yok yanında.
Mesaj tarihi:
abi. ah'de "en ucuz benzeri" zihniyetinden kurtulalım pls. onlar satılmayan itemler işte. demek ki adam pahalıya koymuş ki satılmamış. ucuz ve uygun bi fiyat olsa zaten tek realm'i ve ah'si olan oyunda 1h 12d yazdığı anda gg. onçün kendiniz biçin değerini yani.
Mesaj tarihi:
Diablo_Angel said:

5m ye açık arttırmadan kaptım yalnız 5mden fazla ederi var ortalama bi fiyat söylermisiniz euro üzerinden :)

crt olmayan amulete o para verilmez abi. tek ekstrası loh bunda. onun için de 5m çok çok fazla. yazık etmişin paraya.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...