Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ben 1m veririm ama 10 m dan aşağı etmez gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 şunların ederi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redic Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 selamlar. *221 dex *79 int *45 cold res *232 armor * %8 crit * 16 lvl reduced ilvl 62, 522 armor bir eldiven bu. sizce ne eder bu. ekran götüntüsü almayı beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 o critin yanında as veya crit dmg falan olması lazım onu da geçtim all res. ben de satmaya çalışmıştım. eldivende sadece main stat + crit gitmiyor artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 http://i.imgur.com/NWRzS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 RING 112 str 44 poison resist 20 crit hit dmg 3 crit chance socket ne eder ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 kaça kakalarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 deadwoll said: 112 str 44 poison resist 20 crit hit dmg 3 crit chance socket ne eder ki? Ne bu gardaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bottomsup said: kaça kakalarım? Tak gemi çekitout yap ama dmg düşük çok etmezse üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Akhlaur said: deadwoll said: 112 str 44 poison resist 20 crit hit dmg 3 crit chance socket ne eder ki? Ne bu gardaş ? ringu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Ben us serverındayım ama sanırım 10-20m arası bir fiyata satarsın onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 nordlydian said: 10M bid 27M buyouttan koymustum , 10.5 M bid var. ucuza mı gidecek sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Son anı bekliyor olabilirler. Farmdan çok sıkıldım biri yazsada hemen yorum yapsam diye bekliyorum valla ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 o zaman akhlur bu ne eder? http://i.imgur.com/tcRvx.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bottomsup said: kaça kakalarım? şu dagger yada fist olaydı 15m çalışırdı. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 o 290 int olsaydı gene iyi giderdi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Flassh said: o zaman akhlur bu ne eder? http://i.imgur.com/tcRvx.jpg?1 Tüm ah de onun gibi 3 tane vardı.Birinin str si daha yüksek 10m bid fiyatı buyout yok ama strsi 50 daha fazla seninkinden..Biri 36k bid fiyatı buyout yok.Öbürü 4m bid fiyatı 14m buyout. 5 bid 10 buyout yapabilirsin valla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 güzelmiş, sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 o chest etmez o kadar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Daha bile eder lan belki dur bi de dex lisine bakayım.Monk alırsa bunu 10k hp ekler adama 50 all res 120 dex takar üstüne. Valla dexten bakınca eşi benzeri yok.Sen bence iptal et bir kaç kişiye daha sor o chesti rmah falan bakınırsın belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bana düşse salvage ettiydim heralde belki düştü ettim bile böyle seyler sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Sen böyle dedikçe oynarken başında oturup bekleyesim geliyor dur kırma onu demek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 62-63 leri kırmayıp, biriktirip koyucam bi ara foruma belki içinden para edenler çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 nordlydian said: nordlydian said: 10M bid 27M buyouttan koymustum , 10.5 M bid var. ucuza mı gidecek sizce? 12-15 arası bunun gideri, belki biraz daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Revenant said: http://i.imgur.com/NWRzS.jpg alooo benimkiler kac eder :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar