Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 screwy said: bu ne eder? pahalı bu baya. ah koymadan önce haber verirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 abi ne güzel item'lar düşürüyorsunuz ya görünce kıskanıyorum. act 2 den act 3 den ponyden gına geldi çıkmadı daha nerden düşüyor bunlar of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 simdi bana kufredenler vardır benim degil item arkadasın ona kufredin =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Myshkin said: abi ne güzel item'lar düşürüyorsunuz ya görünce kıskanıyorum. act 2 den act 3 den ponyden gına geldi çıkmadı daha nerden düşüyor bunlar of gerçekten benim itemimde güzel mi? dafafadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 10a falan gider en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 nordlydian said: Wizard'ı 60layınca takıcam ama para ederse DH için yatırım yaparım. 10.000.000 GOLD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 10'a çok rahat satılır bu bence daha pahalıya dene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Luriel said: ahdeki saçma fiyatlara kanmayın ya bencede o item para etmez mainstat yok mf var diyede tüm varlıgı ona kimes gömmez. dedigi gibi crit yok bişi yok zaten. bayağı anlıyormuşsun gerçekten ah'den. para etmez dediğin item'i az önce 2.4milyon'a sattım. main stat yok dediğin 145 vita ve +75 all res olan bir item'i monk ya da dh niye kullansın basarsın tank barbara kullanır ayılar gibi zaten. ucuza sattığımı bile düşünmeye başladım çünkü ah'ye koyduğumdan 5 dakika sonra satılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 kazıklamışsın tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 mascio said: Luriel said: ahdeki saçma fiyatlara kanmayın ya bencede o item para etmez mainstat yok mf var diyede tüm varlıgı ona kimes gömmez. dedigi gibi crit yok bişi yok zaten. bayağı anlıyormuşsun gerçekten ah'den. para etmez dediğin item'i az önce 2.4milyon'a sattım. main stat yok dediğin 145 vita ve +75 all res olan bir item'i monk ya da dh niye kullansın basarsın tank barbara kullanır ayılar gibi zaten. ucuza sattığımı bile düşünmeye başladım çünkü ah'ye koyduğumdan 5 dakika sonra satılmıştı. para etmez mi dedik sen gelip 100milyar çektin itema bizde o kadar etmez dedik ne gereksiz insan doldu ya burasıç adheki saçma fiyatlara kanma demişim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 100 milyar mı çektim? AH'ye baktığımda 20m ile 50m buyout ile koymuşlar dedim ve fiyatı ne eder diye insan gibi sordum yahu abartma istersen. para etmez dediğin item 2.5 milyona satılıyor diye de ekleyince mi kötü olduk? neyse gerginliğe gerek yok, asıl sormak istediğim bu amulet ne kadar eder? not: luriel sen cevap vermezsen sevinirim. şaka şaka alınma. http://i45.tinypic.com/116p8hg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 gelip saldıran sensin çok anlıyomuşsun falan zaten bende hata buraya yorum yazarak neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ahda level 10 itemı 8 milyona koyan adam gördüm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 abi ona bakarsan dagger falan koyuyorlar 1 milyar golda onları geç yani bu bracer'a iş yapmaz para etmez demek için kör olmak lazım sanırım. ya da hiç barbar oynamamış olması lazım bunu diyenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ss klasörüm bozuk ederi nedir bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 of akar o. 50-60 tan fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yok daha neler.3-4 ten fazla etmez.eder de çok çok fazlasını etmez yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 3 milyona şimdi alırım. hızı 1.50 hayvan gibi dps ve loh. daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Loh baya yüksek bir ederi varmıdır yoksa çöpmü karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 deady said: Loh baya yüksek bir ederi varmıdır yoksa çöpmü karar veremedim en azından bi 800 dps olsa muhteşem bişi olurmuş ama malesef çöp ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Fin said: ss klasörüm bozuk ederi nedir bunun 3.1m veririm trink ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Fin said: ss klasörüm bozuk ederi nedir bunun 3,5M verebilirim. hatta ricca eder satıştan sonra çok teşekkür de ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 benden 4 çalışır sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar