Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne, ne kadar eder başlığı

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Luriel said:

ahdeki saçma fiyatlara kanmayın ya bencede o item para etmez mainstat yok mf var diyede tüm varlıgı ona kimes gömmez. dedigi gibi crit yok bişi yok zaten.

bayağı anlıyormuşsun gerçekten ah'den.

para etmez dediğin item'i az önce 2.4milyon'a sattım.

main stat yok dediğin 145 vita ve +75 all res olan bir item'i monk ya da dh niye kullansın basarsın tank barbara kullanır ayılar gibi zaten. ucuza sattığımı bile düşünmeye başladım çünkü ah'ye koyduğumdan 5 dakika sonra satılmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

Luriel said:

ahdeki saçma fiyatlara kanmayın ya bencede o item para etmez mainstat yok mf var diyede tüm varlıgı ona kimes gömmez. dedigi gibi crit yok bişi yok zaten.

bayağı anlıyormuşsun gerçekten ah'den.

para etmez dediğin item'i az önce 2.4milyon'a sattım.

main stat yok dediğin 145 vita ve +75 all res olan bir item'i monk ya da dh niye kullansın basarsın tank barbara kullanır ayılar gibi zaten. ucuza sattığımı bile düşünmeye başladım çünkü ah'ye koyduğumdan 5 dakika sonra satılmıştı.

para etmez mi dedik sen gelip 100milyar çektin itema bizde o kadar etmez dedik ne gereksiz insan doldu ya burasıç adheki saçma fiyatlara kanma demişim sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

100 milyar mı çektim? AH'ye baktığımda 20m ile 50m buyout ile koymuşlar dedim ve fiyatı ne eder diye insan gibi sordum yahu abartma istersen.

para etmez dediğin item 2.5 milyona satılıyor diye de ekleyince mi kötü olduk?

neyse gerginliğe gerek yok, asıl sormak istediğim bu amulet ne kadar eder?

not: luriel sen cevap vermezsen sevinirim. şaka şaka alınma.

http://i45.tinypic.com/116p8hg.png
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...