Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 act 3 te champion packten düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Luriel said: Zengin oldum sanırım ya baya iyi block çıkmış, 32 zaten max. vita da random iyi rollenmiş. gz :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 45-50 euro net 60 a kadar yoluda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeraMurpy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 RMAH ta ederi varmıdır, varsa bid neyden başlatim ?? Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeraMurpy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 http://img707.imageshack.us/img707/5332/screenshot004rg.jpg RMAH ta yuksek koydum sanırım bıraz ederini bilmediğim için , ne kadar ederi vardır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 gemleyip koysaymışsın keşke crit damage aratanlarda çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeraMurpy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 evt ya acemilik aklıma gelmedi değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 http://i.imgur.com/qM0Ga.jpg ne kadar eder tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 kesmeye uğraşamadım amulete price check plx http://i.imgur.com/gcxVg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 para olsa bir wizard olarak 2.5m verirdim, piyasayı pek takip edemedim son günlerde ama. enchantressede iyi gider o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Wispy said: kesmeye uğraşamadım amulete price check plx http://i.imgur.com/gcxVg.jpg satma mf sistemi değişirse köşe olursun beklet elinde belli olsun şu gear swap olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 mfyi kaldırsınlar oyundan bence direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 40 mf ve 250 int veren bir amulet su anda ahde yok :D Cook iyi denk gelmiş. 40 mf max mf zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 45 max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 300 milyon koy belli gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ah'a koy 250ye madem. ben bu kadar iyi olduğunu bilemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-item-stat-maximum-values/ 40 max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 http://diablo.incgamers.com/blog/comments/item-affix-quick-look-chart burda da 45 diyor ? neyse yanlış sanırım bu linkteki, yok çünkü 40 üzeri mfli amulet ahta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 mulgear6 said: mulgear6 said: günün itemları legendary ve set parçası aşırı dandik çıktı da belki alanı olur 6 numaradan 2 550 000 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Grim hellion crossbow of death.. 1391.7 dmg mavi 4 milyona sattım..baya ucuza satmısım esasen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Eşyayı önce Chat'ten eritmeyi düşünmüştüm 5m'i çok buldular ağır trollendim, hatta Sparkcaster kafası yaşayan bitanesinin lafını özellikle kaydetmek istedim çünkü sorsan herkes ah master ama kimsenin bi halttan anlamadığının ispatıdır. Edit: Bu arada item 6m'e satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ben chest pants alıp soketleyip satıyourm su ana kadar bi 7m kar yapmısımdır ama sonra onları cope attım galiba nerdeler bilmiyorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 su ikisi para eder mi? ederse ne kadar eder tahmini bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 screwy said: ben chest pants alıp soketleyip satıyourm su ana kadar bi 7m kar yapmısımdır ama sonra onları cope attım galiba nerdeler bilmiyorum asd nasıl yapıyon abi daha ayrıntıla lütfen.ağzım kokuyor açlıkdan daha 2m yapamadım ah den hiç birşey almama rağmen.en iyi gemlerimi takıyon salıyon kaç katına falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bundan umutluyum baya aslında ama bunlar için fikriniz nedir bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar