gucco Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Staffım ve şu anda herhangi bir serverda görev almıyorum. Staff arayanlar lütfen benle burdan temasa geçsin... Saygılarımla....
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 staffsın hiç bi serverda görev almıosun?[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Yakarız bu Gezegeni,Yakarız.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 *!temasa geçer*[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
there Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Efecik, 26 Ekim 2004 19:06 tarihinde demiş ki: staffsın hiç bi serverda görev almıosun? :D
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Xharloan, 26 Ekim 2004 19:11 tarihinde demiş ki: *!temasa geçer* *kopar*
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bana ordan 2 kilo staff ltfn..lol bari nerelerde ne görev aldığını fln yazsaydın yani biraz bilgi verseydin o zmn belki arıyanlar daha çok ilgilenirdi?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ben bu tip topiclere karşıyım . Bence staff olmak isteyenler beni seçmemeli , staff'ımı ben saçmeliyim . Kimseye söylemeden beyendiğimi isimlerle sessizce temasa geçmeliyim . Bence doğru olan budur .[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Brook Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Bencede sen tam bi staff'sın. Ama black staff'la taming staff arasında kaldım,sen tam ortasında bişeysin bence.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
Suark Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Bence -15 Staff of Hedehodo[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki: düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş? sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki: bana gönder ona hayatımı anlatayım.. -------------------------------------------- http://forum.hepdurgun.com
Governor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Yakın temas mı yapaLım :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected]
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Çek abime bir porsiyon staff.. Heyt be![signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar?
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Hay Allahım adama sölemediğiniz Söz kalmamış yani :) ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
AruzieL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bu kadar laftan sonra bırakın stafflıgı uo yu bırakır adam be :D[signature][hline]Sanitar Shard....
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Hmm Güzel Bir Staffasın Anlaşılan. Benim Serverımda Game Master Olarak Alabilirim Seni. Benimle İletişime Geçmek İçin Staff@staffımsuandabırserverdagorevalmıyorum.com adresine mail atmalısın. bekliyorum :)[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...
berkinyum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 kendini tanıt, msn falan ver nebiliyim anlat biraz kendini :)[signature][hline] Xiphidium now for Lost Age Forever, Para Siempre, Ognora, Immer Ultima Online.
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ne yapabilirsin Sıfatların ne gibi gibi gibi[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy!
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bak berkinyum gibi geçmişin olsaydı cup diye yerleşirdin lostage gibi bir sharda.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Herkes çok cool ve gününde yine. Eziyoruz herkesi misyonumuz bu gece yatarken bugün şunları şunlarıda ezdik daha kral olduk diyoruz onun huzuruyla uyuyoruz.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :)
schaker777 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 agabeyi staffsin ama bir serverda deil peki bu ne oluyor onun yerine bir serverda stafflik yapabilirim ihtiyaci olan bana olassin su serverlarda calistim falan yazsan daa mantikli bir thread olur gelen ezmis gecen ezmis bende ezmessem olmaz ama neysea
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bu aralar kimseyle temasa geçmiyorum madem sen istiyosun geçelim temasa tarih ve zaman ver.ayrıca eğer staff olmak istiyosan cidden benimle birkaç kere temasa geçmen lasım yoksa benim staff ım olamıyosun zhuaha[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Genor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ne günlere kaldık Allah'ım...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
Lucretius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 * Böyle Kişilere Kopar *[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
Öne çıkan mesajlar