Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Staff isteyenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana ordan 2 kilo staff ltfn..lol
bari nerelerde ne görev aldığını fln yazsaydın yani biraz bilgi verseydin o zmn belki arıyanlar daha çok ilgilenirdi?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
ben bu tip topiclere karşıyım . Bence staff olmak isteyenler beni seçmemeli , staff'ımı ben saçmeliyim . Kimseye söylemeden beyendiğimi isimlerle sessizce temasa geçmeliyim . Bence doğru olan budur .[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bencede sen tam bi staff'sın.
Ama black staff'la taming staff arasında kaldım,sen tam ortasında bişeysin bence.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Mesaj tarihi:
Bence -15 Staff of Hedehodo[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım
inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş?

sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki:
bana gönder ona hayatımı anlatayım..
--------------------------------------------
http://forum.hepdurgun.com
Mesaj tarihi:
Hay Allahım adama sölemediğiniz Söz kalmamış yani :) ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Mesaj tarihi:
bak berkinyum gibi geçmişin olsaydı cup diye yerleşirdin lostage gibi bir sharda.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Mesaj tarihi:
agabeyi staffsin ama bir serverda deil

peki bu ne oluyor

onun yerine bir serverda stafflik yapabilirim ihtiyaci olan bana olassin su serverlarda calistim falan yazsan daa mantikli bir thread olur

gelen ezmis gecen ezmis bende ezmessem olmaz ama neysea
Mesaj tarihi:
bu aralar kimseyle temasa geçmiyorum madem sen istiyosun geçelim temasa tarih ve zaman ver.ayrıca eğer staff olmak istiyosan cidden benimle birkaç kere temasa geçmen lasım yoksa benim staff ım olamıyosun zhuaha[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
  • Yeni Oluştur...