Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 öldürdüm de öldürdükten sonra üzüldüm ya baya da büyüktü o yüzden huylandım panik yaptım düşünemedim keşke bardakla falan alıp dışarıya bırakaydım üzüldüm sabah sabah :(
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 geçen benim odada vardı kocaman bir örümcek.süpürge ile çektim, içinde yaşıyordur galiba hala.
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 örümcek yine iyi. bizim evi hamamböcükleri istila etti, orta parmak boyunda %75 speed boostlu 99lvl moblar ile yaşıyorum ben. ezerkenki o çatırdama sesi çıkmasa sabaha kadar ezer dururum da o sesi duyunca kanım çekiliyor resmen :(
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 sadman said: örümcek yine iyi. bizim evi hamamböcükleri istila etti, orta parmak boyunda %75 speed boostlu 99lvl moblar ile yaşıyorum ben. ezerkenki o çatırdama sesi çıkmasa sabaha kadar ezer dururum da o sesi duyunca kanım çekiliyor resmen :( Asıl zevki orada, temizleme kısmı berbat.
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Bir de uçtuklarını düşünün, filo kurmuşlar benim eve.
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Bi ilaç milaç koyun yiyecekleri dışarda bırakmayın ya pis misiniz anlamadım ki. Ömrümde evde böcek vs görmedim daha (evi basma babında)
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 hamam böceğinin çoğu türü uçar zaten, ama çok gerekli olmadıkça kullanmazlar hatta millet kanatsız sanır o yüzden :p
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Norak said: hamam böceğinin çoğu türü uçar zaten, ama çok gerekli olmadıkça kullanmazlar hatta millet kanatsız sanır o yüzden :p Bir de evrilmeyen tek tür. :D hashdfsf @wastyrx - Eski evlerde çok olur, bir de tavan arasını bana verdi ev sakinleri, tahtakurularıyla seviyeli birlikteliğim var.
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Norak said: hamam böceğinin çoğu türü uçar zaten, ama çok gerekli olmadıkça kullanmazlar hatta millet kanatsız sanır o yüzden :p Sadece erkeği uçuyo bildiğim kadarıyla. eve eppek getirebilsin diye heralde.
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 pislikle alakası yok yemeğin kokusunu alıp gelmiyor sonuçta veya toz parçacıklarından evrilip var olmuyorlar. duvarın içindeki oluklardan yol bulup yerleşiyolar sıcak diye. sen hiç eski vede bahçeli bir evde yaşamadın heralde wastyrx said: Bi ilaç milaç koyun yiyecekleri dışarda bırakmayın ya pis misiniz anlamadım ki. Ömrümde evde böcek vs görmedim daha (evi basma babında)
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 30-40 dönüm bahçeli evde de hiç görmedim ki ağacıydı küçükte olsa sebze bahçesiydi vardı yani, şuan oturduğum apartmanda da hiç görmedim ki odam dünyanın en sıcak yeri olabilir hiç bi çaba sarfetmeden. İlaç falan koyun abi en kötü =)
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 örümcek öldürmeyin günah. peygamber kurtardı onlar.
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 copry said: Senin gözler görmüyo herhal. 0 benim gözler biraz daha zorlasak şahin göz olacakmışım sdf tekrarlayım evde 'evi bastılar' şeklinde hiç böcek görmedim. bittabi 1-2 tane örümböcek hatta tarla faresi bile görmüşlüğüm var evin yakınlarında da evin içini basamadılar hiç CcC
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 http://i.ytimg.com/vi/uEkrxdTt6I4/0.jpg
Öne çıkan mesajlar