Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 den yardım talep ediyorum. Durum şöyle özetle; Bana ait arazinin yaklasik 3 dönümüne yol yaptı kara yolları. Ama beni arayan soran yok. Hiçbirsey yollamadılarda. Şimdi bir avukat tanidigimla gorustum. Tapu dairesinden o bölgeye ait yol yapımı bildirmis, araziyi kullandigini belirtmis mi kara yolları ögren gibisinden birseyler dedi. Simdi yarın onu ögrenmeye giderim. Napıyım bilmiyorum hiç dava acmadan cözümlenme ihtimali var mı. Dava acsam ne kadar sürer vs. bilmem gereken birsey var mi? tesekkür ettim simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 avukat değilim. sana ait arsaya yol yapabilmeleri için 2 yol var. 1- dop denilen düzenleme ortaklık payı adıyla arazinin %40 ına kadar devlet baba el koyabilir. karşılıksız hemde. 2- kamulaştırma yapılır. ama bu durumda mutlaka bilgin olurdu ama yinede bu ihtimali göz ardı etme. avukattan önce karayollarından bu yolun nasıl yapıldığını sor. arazine neye dayanarak girmişler öğren. ona göre gerekli planlara itiraz ederek, ilgili yerlere dilekçe vererek falan halletme ihtimalin var. genelde mahkeme en son adım olur bu tip şeylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 halkımız için yol yapmışlar, ne kadar hayırlı işte.hibe edin araziyi, sevap kazanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 @imamizer sagol hocam benden önce kullanılan diger toprak sahiplerine teklif yapmislar bir tanesiyle görüstüm. Yarın karayollarıyla iletisime geçmeye calisicam. @b3n hibe etme fikrinden falan cok uzagim su anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 kimse yanaşmamış sende uzakta idiysen yolu basıp geçmişlerdir. şehir içiyse rant vardır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 İmar planı dahilindeyse sanıyorum bi para talep edemiyorsun. Değilse her türlü alırsın paranı ama hani komik bi rakam olur çok büyük olasılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 İmar planı kapsamında olan dop işte. Sonuçta parselden yol geçirildiyse araziye değer katmıştır. Zaten devletin senin arazindan bu kesintiyi yapma hakkını kendinde görme mantığı bu; sana yol getiriyorum arazine değer katıyorum % bilmem kaçını ben alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar