Qui Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Bende bi kere POS makinasını getirsinler istemiştim. Kapı çaldı, siparişi aldım. Sonra adamın yüzüne baktım: "unuttum yaa hemen geliyorum dedi fırladı". Bakışarak anlaştık adamla. Artık yemeksepeti bunlara telefonda ne diyorsa iyi koştu...[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 kaburga hic yemedim bende utaniyom kendimden =p ilk firsatta yiyecem umarim[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 alem alexi.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 kaburga benim midemi feci yapıo kend,me gelemiyorum uzun sure :) ama ali nazigi severim[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Bitter Seas hemen dinlenmeye başlanmış bakıyorum..[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.''
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 abi atıyosunuz şöle şeyler, şimdi bu bonecrusher bize kaburga aratacak kıbrısta daha kolay bulunur bişey sipariş etsene :P
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Kalhiae, 26 Ekim 2004 22:01 tarihinde demiş ki: Bitter Seas hemen dinlenmeye başlanmış bakıyorum.. hahaha =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Albümüne baktım bugün yok öyle bişi.. Güzel şarkı arka arkaya dinliyordur alexi de.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.''
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 peki niye bu vahşet :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: EagleEye, 26 Ekim 2004 22:09 tarihinde demiş ki: abi atıyosunuz şöle şeyler, şimdi bu bonecrusher bize kaburga aratacak kıbrısta daha kolay bulunur bişey sipariş etsene :P lol bee :) Nasıl bişi bu kaburg?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!
StRencher Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bizi de alıştırma şimdi böyle, çok kötü olur :D : *Dürümüme turşu koymayın, kan alırım! *Hamburgerime Extra Hardal koymayı unutmayın, getirtmeyin beni oraya! *Kaburgaların hepsi hayvanın sol tarafından olsun yoksa pusulanızı yamulturum! vs vs vs[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 27 Ekim 2004 09:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bahşiş verseydin bari adama :p[signature][hline]"And with the light he brought, he walked through the dark."
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 olur öyle şeyler, az deli etmedi beni dominos pos makinesi ve ekstra baharat yüzünden cidden bazı restoranlar deli ediyor insanı bkz: dominos bağdat caddesi[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 hehe adamın canı pide çekmiş[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 dominos pos makinesi nedir bu arada hehe
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Halfmumi, 27 Ekim 2004 01:41 tarihinde demiş ki: lol bee :) Nasıl bişi bu kaburg? kaburga, yumusak eti et suyuyla pisirip pilavla servis edilmesidir. kaburgaci selim amca diye bir yer, incirli caddesinde. eheh cok iyi kaburga yapar. haci bozanin oralarda olacakti. duzgun bir kaburganin yapilmasi 7 saati aliyor bu da ek bilgi olsun.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 valla sahrayicedid te bir kaburgaci selim usta var yemek konusunda hayatimda yedigim en saglam kaziklardan birini orada yedim. bu kadar kotu bir yemek bu kadar pahali ve bu kadar az verilir said: lord_elvyn, 27 Ekim 2004 18:04 tarihinde demiş ki: said: Halfmumi, 27 Ekim 2004 01:41 tarihinde demiş ki: lol bee :) Nasıl bişi bu kaburg? kaburga, yumusak eti et suyuyla pisirip pilavla servis edilmesidir. kaburgaci selim amca diye bir yer, incirli caddesinde. eheh cok iyi kaburga yapar. haci bozanin oralarda olacakti. duzgun bir kaburganin yapilmasi 7 saati aliyor bu da ek bilgi olsun.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 dominos pizzacı pos makinesi ise kredi kartını geçirdikleri alet[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 valla bilemicem incirlideki gayet guzel yapiyor.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 pizza hamburger gibi şeylerle ilişkimi hiçbir zaman saklamadım ben saklarsam göbeğim saklamaz zaten. şu yukarıdaki radyo barında yazan şarkı adlarına bir bak sonra başkasını yargıla :).[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Öne çıkan mesajlar