Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Ürün linktekindendir : http://tr.ttesports.com/products/product.aspx?s=15 http://www.everythingusb.com/images/list/thermaltake_black_element_gaming_mouse_news.jpg turnuvada kazanılmıştır, hiç kullanılmamıştır sıpsıfır. fiyat 100 Lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Yine Sleeep'den mükemmel fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 tüh g500 aldım yeni 100 liraya. bu daha iyi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Alan yoksa aldım gitti yalnız akşam 20ye kadar müsade. Eve geçmem lazım. Edit: Bende G500 indirime girsin diye bekliyordum bu gayet iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Hızlı bir alışveriş oldu mouse şuan elimde eve geçince bakacağım ama sorunsuz gözüküyor hatta yeni alınan ürün gibi kokuyor. Zaten sıfır olarak belirtilmiş ama ne sıfırlar gördüm alet güneşten perte çıkmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 lan adam starcrafttan çeyiz düzdü yemin ediyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Bendede acaip potansiyel var ama arkadaş çevresi olmayın tek başına ben sıkılıyorum pro oyuncu olmaya çalışırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ee mouse nasıl? denedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ya yuh dare ben alacaktım!!!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 BENIMKINE 5 DAKKA KULLANDIM DEMISTI ALET YABIŞ YABIŞ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Cuce said: BENIMKINE 5 DAKKA KULLANDIM DEMISTI ALET YABIŞ YABIŞ!!! http://i.imgur.com/DbynO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mouse gayet guzel dpi ayarini x,y olarak ayarlayabilmek FPS oyunlarda bana buyuk avantaj sagladi aniden cevirirken asagi yukari kaymiyor en azindan. Makro recorder gayet duzgun calisiyor diablo oynarken skill cooldown suresini ayarladim kendisi 0.2salise gecikmeli basiyor surekli. Ilk basta soyledigim gibi onceki mouse a gore daha uzun click yerleri daha genis ama oncekine gore daha ince o yuzden elim mouse pade surtebiliyor. Gerci gun gectikce daha rahat kavramaya basladim bu sorun ortadan kalkiyor. Soldaki 3 makro tusunun ortancasi erisimi biraz zor digerlerine nazaran daha icerde algiliyor tuslamayi. Agirliklari zaten eskisinde de vardi bana bir artisi olmadi aynilar. Genel olarak bakacak olursam mouse gayet hos inceligi disinda sikinti yok benim elim kurek gibi oldugundan sikayetciyim :) G500 ile bunu kiyasladigimda sayet bunu 100TL ye almamis olsa idim G500 tercihim olurdu. G500 kullanicisi cok fazla o yuzden hazir makro avantajlari var birde daha tombul buna gore. Ama cift tiklama gibi kronik sorunu var gerci herkeste olmuyor ama cevremdeki 6 kullanicinin 4unde yasandi. Suan gayet memnunum alisveriste gayet temiz oldu tam al gulum ver gulumluktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Cuce said: BENIMKINE 5 DAKKA KULLANDIM DEMISTI ALET YABIŞ YABIŞ!!! 5 dk yetti demek ki (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 benide o üzdü zaten =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar