Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 abi hala açılmadı server 5 saat diye kapadılar 12 saati geçti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 2.9 gebe zor geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 2.9 gbyi bi anda verirseniz serverlar kritik hata verir ve geri dönüşü olmayan bir yola gireriz dedim ama dinlemediler, kendi düşen ağlamazzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Son dakika serverla ilgili bir performans iyileştirmesi yapmaya kalktılar, orada mıçtılar. Neyse çok daha iyi oldu. SALI GÜNÜNE KADAR %200 XP / RIF / SIF BONUSU OLACAK. SALI GÜNÜNE KADAR %200 XP / RIF / SIF BONUSU OLACAK. Xp,item, sinerji kasmak isteyenlere duyrulur! detayları okumak isteyen için: https://forums.marvelheroes.com/discussion/61570/server-update-keeping-the-data-secure/p1 not: oyunu seven bu xp bonusunu kaçırmasın bence :P. main heroya karar vermediyse, %100 emin değilse 4 tane herosunu 60 yaparsa sırtı yere gelmez (acc ye %75 kalıcı xp bonusu açar). ileride, sinerji için lvl kasarken işi baya kolaylaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 starter tips var mı toplu halde bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 abi baya komikler gerçekten ya. KOZMİK TERMİNAL falan diye aynı şeyi koymuşlar yine. ellahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 çok bi starter tip yok ya herşeyi crafter vendora donatele, relicleri atma biriktir falan o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Kaede said: starter tips var mı toplu halde bir yerde vaktin varsa ilk mesajdaki videolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 olrayt bi bakim bi de bu storm çok mu op yoksa herkes böyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 unique düşünce atmıyosun bide. lvlını arttırabiliyon çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Geçenlerde Hasar mekaniği değişmişti oyunda. Bu değişince fazla vurmaya başladık. Yetenekleri yükselttikçe bu kadar etki etmiyordu. O da değişince, zaten fazla vuruyorduk, daha da fazla vurmaya başladık. Yaratıklara ayar çekilmedi henüz. hns bu :P, mmo gibi yaratıklarla uzun çarpışmalar beklememek gerek. Tabi şuanki canları çok az. Değişeceğini söylemişlerdi. Fakat xdefense / red ve cosmic terminallerde zorlanmaya başlarsın (aynı şekilde superheroic moduna geçtiğinde de zorlamaya başlar. Fakat "Manhattan" da kasıyorsan eğer, orası hep "normal" modda. Yani seviyen "superheroic" bile olsa, orası asla zorlamaz. şu arka sayfada kalmasın: Densiz said: SALI GÜNÜNE KADAR %200 XP / RIF / SIF BONUSU OLACAK. SALI GÜNÜNE KADAR %200 XP / RIF / SIF BONUSU OLACAK. Xp,item, sinerji kasmak isteyenlere duyrulur! detayları okumak isteyen için: https://forums.marvelheroes.com/discussion/61570/server-update-keeping-the-data-secure/p1 not: oyunu seven bu xp bonusunu kaçırmasın bence :P. main heroya karar vermediyse, %100 emin değilse 4 tane herosunu 60 yaparsa sırtı yere gelmez (acc ye %75 kalıcı xp bonusu açar). ileride, sinerji için lvl kasarken işi baya kolaylaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 oha iyiymiş bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 yok lan öyle bi bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 fightlara en ufak mantıklı progres koymayı düşünemiyorlar ya. bosslara vermişler 3 özellik arka arkaya onu spamliyor. mesela magnetonun bitane stunı var. ya bossa bi cd koy bari arka arkaya atamasın 7-8 kere arka arkaya stun attı abilitiyle çıktım attı çıktım falan sonra bütün ekran add doldu. baya 40 add falan çıkardı. yani aralarına bi cd koy DAHA ÇOK VURSUNLAR ama böle salak salak şeyler olmasın ya KOZMİK TERMİNAL GELİYOR diye garip garip triplere soktular soktular. aynı instıns. sıfır değişiklik birebir aynı instıns. giriyosun bi tık zoruymuş. LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYN bırak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Sparkcaster said: yok lan öyle bi bonus server side bonus. Yani statlarda göremiyorsun. Yani gelen xp yüksek. Yani şuan xp boost kullandığında (ayrıyetten) varolan toplam ile çarpılıyor. Yani esiyorsun. 1 saatde 50-60 kasılılıyor, bizde booster basarsak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 aura açıp uçuyorum sadece herkes ölüyor ne güzel lan tek elle oynayıp tek elle fapfap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 level 20 filan olmuştum ben en son, görevlere yetemiyorum levelım düşük kalıyo. nerde xp kasayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 legandary quest yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 lel koala dustu, 10k xp crafterda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 10k xp ?:D bende bunu aldım az önceç http://i.hizliresim.com/wO9Y80.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 yeni stash illa para ile mi aliniyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Evet, maymun oldum kutuya sigicaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bi yerden 250 geldi ama bi 250 daha lazim cidden bende maymun oldum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Kozmetik dışı para harcanacak tek yer. Eğer iyi birşeyler düşürürseniz, 2600 koduna takas edebilirsiniz. Gerçi iyi birşey dediklerim, son lvl :P. Ne bileyim yukarıdaki gibi yüzük olabilir. insignia olabilir. Hand of doom gibi iyi artifactlar olabilir. Tabi bu tip şeyleri düşürürseniz niye takas edesinzi o da var. Kendiniz kullanırsınız, heronuza gidiyorsa. Forumlarında banka slotu ile ilgili birşeyler istiyorlardı bi ara. Eklerlermi bilmiyorum fakat, 2-3 tane $ olmadan açılabilecek birşey olsa güzel olurdu :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 vercem ben bunlara para da, nightcrawleri bekliyorum, o gelmese canta filan alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar