quixef Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Bu oyun benim için SSD ye atmayı akıl etmemden önce ve akıl etmemden sonra olarak ikiye ayrılıyor resmen. Loading baya sık, SSD hayat kurtarıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 piç tiredi kaçırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Garbage a Pic Thread açmaya çalışmıyorum ki kaçırmış olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 steamde bulamadım ben bu oyunu varmıki steamde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Ilk mesajda yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 az evvel pvp olayına gireyim dedim. galiba arkama bakmadan kaçacam kısa bir süre sonra .. o ne yav öyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 moba benzeri yapmışlar aşağıya bişeylerden point birikiyor o pointlerle rune ala ala kasıyosun falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bulamadigim questler zavyerin mektebinde bi salakta cikti, hepsi de ordaymis asdf. simdi bi tane kaldi, bakalim o nerden cikicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ign marvel heroes falan diye arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 abi punisher ile punisher açma truama'sından sonra 2. yi kız arkadaşıma açtırdım ben lanetliyim diye. sincap kız çıktı. VAY ARKADAŞ YA FINDIK ATIYORUM SINCAP ATIYORUM SINCAPLARLA DOLAŞIYORUM SINCABIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 AHAHAHAHAHA BINGILDOŞ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 arkadaşı oyuna başlattım yağlaya ballaya anlattım şöyle iyi işte hulk var, wolverine var zıplıyosun hopluyosun eziyosun parçalıyosun. adam gaza geldi black panther almış böyle afilli daggerlar, pençeler falan. skype'a girdik, party attım "sen ne oynuyosun" dedi. sincab kızı görünce herif oyundan soğudu. sürekli devasa fındıklar atan biriyle takım halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ya gambitin var lokin var. gambitte late bloomer ya baya eğlenceli olmaya başladı lvl30 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ben gambiti sevdim abi zaten gambit'i hatunla oynuyorum. loki/punisher solo toonlarım. sincab kız da işte arkadaşa kaldı asdasdads. markette biraz para kalmış, dün 50% exp-item find-special item find mi ne onu veren zımbırtadan aldım 2 saatlik. sanırım 26'dan 32 oldum o sürede. 50% exp bonusu terminallerde tam çalışıyor mu emin olamadım. hiç öyle beklediğim gibi item dökülmedi. bir tane sarı item düştü. bir tane retcon düştü. bir tane de fortune card düştü (50% exp for 2 hours lel). onun dışında aman aman bir şey çıkmadı. zaten normalde de öyle hızlı hızlı farm yapsam 2 saatte benzeri bir şey çıkartırdım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Hawkeye faciasından sonra Jean Grey açınca biraz sevinir gibi oldum, 3-5 level kasıp karakteri gördükten sonra şu tepkiyi verdim http://cdn.niketalk.com/b/bb/bb9321c0_4290616d_HappyBirthdayBlackKid.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 jean için en op diyolar. bende gambiti anlamamışım diyorum ne boktan karakter yapmışlar bu nedir ya falan meğer surge diye bi olay varmış falanlar filanlar danalar gibi dps yapıyormuş karakter istediğin zaman overcharge açıyomuşsun falan. alıp beğenmeyen varsa anlatayım nasıl beğeneceğini dsfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bingildak said: abi punisher ile punisher açma truama'sından sonra 2. yi kız arkadaşıma açtırdım ben lanetliyim diye. sincap kız çıktı. VAY ARKADAŞ YA FINDIK ATIYORUM SINCAP ATIYORUM SINCAPLARLA DOLAŞIYORUM SINCABIM. kızdan ayrıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 gambitin animasyonlar falan da çok güzel ya, ben overall sevdim gambiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Kojiroh said: Hawkeye faciasından sonra Jean Grey açınca biraz sevinir gibi oldum, 3-5 level kasıp karakteri gördükten sonra şu tepkiyi verdim http://cdn.niketalk.com/b/bb/bb9321c0_4290616d_HappyBirthdayBlackKid.gifhawkeye skilleri yanlış verirsen rezalet. Ben 0ladın skilleri sonra pasife abandım. Triple Arrowu fulledim tekli ve çiftliye 1er tane verdim. aoe skillere 1er verdim. daha fazlası anlamsız çünkü çok az artıyor hasar, zaten bütün skillere 1 veren itemlar yükseltiyor kafadan. 1 2 unique düştü Baya adam oldu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 size hiç daggerlarımdan bahsettim mi ? vibranyumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 hawkeye'ın hero olması abes abi zaten sincab kız daha ahero hawkeye'dan oklu adam yani bildiğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 hawkeye gutsman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ya ben hala atlatamadım gökyüzünden sincab yağdırıyosun abi, büyü falan da değil bildiğin sincab düşüyor gökyüzünden sonra kalkıp saldırıyolar seni falan takip ediyolar http://1.bp.blogspot.com/_MFz0z7jVEKU/TLoUYdkVCFI/AAAAAAAACNA/QM2JWMOEgZA/s640/Squirrel+vs+Doom+5.jpg cuk cuk cuk cuk asduıohasasa http://2.bp.blogspot.com/_MFz0z7jVEKU/TLoUUpr1LWI/AAAAAAAACMw/4JzhgM4iTcE/s640/Squirrel+vs+Doom+1.jpg pip pip pip pip pip pip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 lutfen alay etmeyelim sincap kizi satin almis olanlar olabilir :) <---- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Ben Black Panther başlamıştım, Jean Grey i satın aldım memnunum, dün tam yatmadan ilk random umu açtım, Thor çıktı. Zaaa @ Bıngıldaq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar