Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Heroes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
L ye basarsan görevin nerede olduğunu görebilirsin. Kupa resmi var, görevin orada demek.
Ha noktasına kadar yerini görmek istiyorsan, forumlarına bir göz at istersen. Legendary için olan versiyonu detaylı fakat normalitesi için yapmışlarmı bilmiyorum.

Zaten normal görevlerden ödülsüz olanları uğraşmaya değmez sanki.
Mesaj tarihi:
Steam'de Marvel Heroes diye aratıyorum hiçbi şey çıkmıyo :(

Edit: Yine 3. dünya ülkesi muamelesi http://store.steampowered.com/app/226320/

500'le falan iniyo da işte 50mbps var bende, inmesi gereken hızın 10'da birinden az hızda iniyo, üzücü.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

doomu kesip 100 splinter alma questi ne zaman, şimdi avenger tower bitti xmen evine geldim

Normalde 20 lvl civarı, ama şimdi boost var, birde aradaki minionları kesiyorsan, ful quest falan yapacak, benim gibi 25-26 da alırsın.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Steam'de Marvel Heroes diye aratıyorum hiçbi şey çıkmıyo :(

Edit: Yine 3. dünya ülkesi muamelesi http://store.steampowered.com/app/226320/

500'le falan iniyo da işte 50mbps var bende, inmesi gereken hızın 10'da birinden az hızda iniyo, üzücü.

konunun ilk mesajına göz atarsan orada steam linki var. sebebi yazıyor =)
Mesaj tarihi:
Hayda, vaktinde okusaymışım keşke. Neyse artık inmiş oyun, saol yine de sdf

Edit: Oyun baya iyiymiş ya, ilk 5 dakikada bile pozitif elektrik aldım. Bi inv de ben alayım bari, xocotl adım.
Mesaj tarihi:
oyun ne kadar kaliteli öyle.

direkt müzikleri interfacei oynanabilirliği, cutsceneler çizimler seslendirme kalite akıyor şaşırdım.

marvel karakterli diablo direkt ve akıcı baya.

ii gider boşlukta :)
Mesaj tarihi:
Saeros said:

Densiz said:

malesef.

nasıl ya, başka heroyla oynayamayacak mıyım ben şimdi

hero silme yok ama bütün herolarla oynayabilirsin =). Oyunda T harfine basarsan topladığın herolar arasında geçiş yapabilirsin.
Mesaj tarihi:
Fin said:

4-5 ay önce mi ne oynamıstım bunu tekrardan indirdim herkes baslayınca hawkeye leşçişi vardı starter baska bişi alabiliyor muyuz

starter olarak 9 hero var şuan. Ayrıca eski sistem değişti. 1$ ödemeden tüm heroları farmlayabilirsin.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

oyun ne kadar kaliteli öyle.

direkt müzikleri interfacei oynanabilirliği, cutsceneler çizimler seslendirme kalite akıyor şaşırdım.

marvel karakterli diablo direkt ve akıcı baya.

ii gider boşlukta :)

ironi mi yapion ciddi misin?
  • Yeni Oluştur...