Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 L ye basarsan görevin nerede olduğunu görebilirsin. Kupa resmi var, görevin orada demek. Ha noktasına kadar yerini görmek istiyorsan, forumlarına bir göz at istersen. Legendary için olan versiyonu detaylı fakat normalitesi için yapmışlarmı bilmiyorum. Zaten normal görevlerden ödülsüz olanları uğraşmaya değmez sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 cüce gelsene guild e neden tek tabanca takılıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 hee gelmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Bu arada 27 kişi olduk ful pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Download inanılmaz yavaş kanser etti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 doomu kesip 100 splinter alma questi ne zaman, şimdi avenger tower bitti xmen evine geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Steam den indirin? ilk kez download dan şikayet eden oldu. son hız indiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Steam'de Marvel Heroes diye aratıyorum hiçbi şey çıkmıyo :( Edit: Yine 3. dünya ülkesi muamelesi http://store.steampowered.com/app/226320/ 500'le falan iniyo da işte 50mbps var bende, inmesi gereken hızın 10'da birinden az hızda iniyo, üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Sparkcaster said: doomu kesip 100 splinter alma questi ne zaman, şimdi avenger tower bitti xmen evine geldim Normalde 20 lvl civarı, ama şimdi boost var, birde aradaki minionları kesiyorsan, ful quest falan yapacak, benim gibi 25-26 da alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Kojiroh said: Steam'de Marvel Heroes diye aratıyorum hiçbi şey çıkmıyo :( Edit: Yine 3. dünya ülkesi muamelesi http://store.steampowered.com/app/226320/ 500'le falan iniyo da işte 50mbps var bende, inmesi gereken hızın 10'da birinden az hızda iniyo, üzücü. konunun ilk mesajına göz atarsan orada steam linki var. sebebi yazıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Hayda, vaktinde okusaymışım keşke. Neyse artık inmiş oyun, saol yine de sdf Edit: Oyun baya iyiymiş ya, ilk 5 dakikada bile pozitif elektrik aldım. Bi inv de ben alayım bari, xocotl adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Banada invite atabilir misiniz. Nick BallisticGel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ilk akontta thor çıktı random olarak hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Launcher ne terbiyesizmiş ya, 11 gb indirdim bitti, gene 11 gb'dan geriye saymaya başladı, yüreğime indi bir an, applying patchmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Gokhank eklesenize gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 elimizdeki heroyu silip yeni hero seçemiyo muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 oyun ne kadar kaliteli öyle. direkt müzikleri interfacei oynanabilirliği, cutsceneler çizimler seslendirme kalite akıyor şaşırdım. marvel karakterli diablo direkt ve akıcı baya. ii gider boşlukta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Densiz said: malesef. nasıl ya, başka heroyla oynayamayacak mıyım ben şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 4-5 ay önce mi ne oynamıstım bunu tekrardan indirdim herkes baslayınca hawkeye leşçişi vardı starter baska bişi alabiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Saeros said: Densiz said: malesef. nasıl ya, başka heroyla oynayamayacak mıyım ben şimdi hero silme yok ama bütün herolarla oynayabilirsin =). Oyunda T harfine basarsan topladığın herolar arasında geçiş yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 10 cesit fln vardi galiba ilk baslarkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Fin said: 4-5 ay önce mi ne oynamıstım bunu tekrardan indirdim herkes baslayınca hawkeye leşçişi vardı starter baska bişi alabiliyor muyuz starter olarak 9 hero var şuan. Ayrıca eski sistem değişti. 1$ ödemeden tüm heroları farmlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 peki skill pointleri 0lama olayi var mi acemi acemi dagittim ilk baslarda ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mortis said: oyun ne kadar kaliteli öyle. direkt müzikleri interfacei oynanabilirliği, cutsceneler çizimler seslendirme kalite akıyor şaşırdım. marvel karakterli diablo direkt ve akıcı baya. ii gider boşlukta :) ironi mi yapion ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar