BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Geçen gece bir rüya gördüm. Daha doğrusu bir rüya olarak başladı, ama kabusa dönüştü. Anneannemin eski evinde ben kuzenlerim teyzelerimden bazıları birlikteyiz. Sanırım haftasonu falan. Güneşli bir gün. Hep bir arada olmamızın sebebi kuzenlerimden birinin (hangisi olduğunu bilmiyorum) yeni doğum yapmış olması. Herkesin kucağında dolaşan bir ufaklık var. Yeğenim olarak düşlüyorum bu bebişi. Daha minicik, saçları çıkmamış. Altında mini mini bebek bezi var. Tostoparlak, kurabiye gibi elleri var. ^^ Herkes pek bir mutlu. Bir süre sonra evdekilerden bazıları yavaş yavaş ayrılmaya başlıyor. Akşam oluyor. Ben de evden ayrılıyorum ama geri dönmek niyetindeyim. Gece anneannemde yatacağım herhalde. Çarşı gibi bir yere gidiyorum. Hava biraz soğuk galiba. Üzerime montumu alıyorum. Geziyorum falan. Eve geri döndüğümde iki üç kişi kalmış evde. Kim olduklarını seçemiyorum fakat yadırgamıyorum. Bu kişilerin yüzlerini göremiyorum ve konuşmuyoruz. Onalr birbirleriyle de konuşmuyorlar. Salona giriyorum. Mini mini bebecik kahve masasının üstünde popo üzeri oturmuş etrafına bakınıyor, gülücükler dağıtıyor. Daha da bir sevimli olmuş sanki. Karşısına geçip kucağıma almak için eğiliyorum ama kucağıma almama engel oluyor bana "Hayır" diyerek. Benimle konuşmaya başlıyor. Hiç yadırgamıyorum el kadar bebeğin konuşmasını. Sanki bekliyormuşum gibi böyle bir hareketi ondan. Çok sakin çok içten konuşuyor benimle. Sorular sormaya başlıyor bana. Neler sorduğunu hatırlamıyorum ama bir şey öğrenmek istiyor benden. Ben söylemek istemiyorum ama iyi niyetinden de kuşku duymuyorum. "Önemli bir mesele değil, boşver" diyerek geçiştirmeye çalışıyorum ama bu sefer daha tatlı daha içten sorularla üzerime geliyor. Sanki daha bir sevimli oluyor. En sonunda istediği şey her neyse söylüyorum. İstediği cevabı alır almaz karanlık bir gölge düşüyor yüzüne. Sahte sahte gülümsemeye başlıyor. Ağzı bir karış açık, dişleri (!) görünüyor. Çenesi sımsıkı kilitli. İlk defa gerçekten gözlerinin içine bakıyorum. Göz bebekleri yuvarlak değil de kedi gözleri gibi iki tane çentikten ibaret. Sarı lekenin üzerine atılmış iki tane siyah çentik adeta. Pis pis gülüyor bana. Sonrasında ağzından bir iki kelime çıkıyor. Fakat söylediği şeyler söz değil. Bana bu sözlerle saldırıyor. O kelimeler ağzından çıkar çıkmaz iki elin boğazıma yapıştığını hissediyorum. Sanki önden arkaya tüm boğazımı kaplıyor, bir çember oluşturuyor. Hissettiğim şey boğulma değil, nefes alabiliyorum ama sanki oturduğu yerden boğazımda ne kadar damar varsa hepsini birden sıkıyor. Elimi boğazıma götürüyorum o şeyden kurtulmak için ama boğazımın üzerinde bir şey bulamıyorum. Bu sırada bebek oturduğu yerden pis suratıyla bana bakmaya deva ediyor. Gözleri gözlerimin içerisinde, sırıtıyor. Boğazıma daha beter baskı uyguluyor. Çığlık atmak istiyorum ama atamıyorum. Bebeğe zarar veremiyorum. Artık daha fazla dayanacak gücüm kalmıyor ve her şey kapkaranlık oluyor. İşte tüm bu olanlardan sonra uyanıyorum. Iyyy. Yazarken boğazımın sıkıldığını hissettim adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 böyle bisey miydi? http://digital-art-gallery.com/oid/13/388x512_4117_Baby_demon_sculpture_fantasy_effects_baby_silicone_picture_image_digital_art.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Bebeği seviyorsun. Kötüymüş gerçekten. Rüya da olsa yaşamış kadar gerçekçi anlattın. Bazen böyle sert rüyalar görmek iyi ama sanırım, o bebeğe daha çok bağlanırsın belki kötü olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Sağlam rüyaymış yanlız. Ben de bu tür çok görürüm. Genelde orda yolunda bişey gitmeyince(o senle ve birbiriyle konuşmayan kişiler buna işaret) direk kapızlarım mevzuyu. Duayı okurum, hafif bir ürperti ve korkuyla atlatırım. Daha o kadar yakınlaşmadım mahlukatlarla fazla. Bikaç kez oldu ama, seninki bayaa detaylıymış. Benimkiler genelde yüzeysel oluyor. Olayın ortasına düşüyorum yani. İnançlı mısındır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 cool dream bro(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Ayfon said: böyle bisey miydi? http://digital-art-gallery.com/oid/13/388x512_4117_Baby_demon_sculpture_fantasy_effects_baby_silicone_picture_image_digital_art.jpg Saçsız, boynuzsuz ve daha bir mini minisi böyle. Götünün üzerinde zor duruyordu. Rotweiler said: Sağlam rüyaymış yanlız. Ben de bu tür çok görürüm. Genelde orda yolunda bişey gitmeyince(o senle ve birbiriyle konuşmayan kişiler buna işaret) direk kapızlarım mevzuyu. Duayı okurum, hafif bir ürperti ve korkuyla atlatırım. Daha o kadar yakınlaşmadım mahlukatlarla fazla. Bikaç kez oldu ama, seninki bayaa detaylıymış. Benimkiler genelde yüzeysel oluyor. Olayın ortasına düşüyorum yani. İnançlı mısındır? Ben ayıkmadım işte. Mesela salonda otururken bulduğumda konuşmaya başladığında falan da ayıkmadım. Gayet güzel ilerliyordu rüya. Allah'ın varlığına inanıyorum ama kendisinden pek haz etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Bu tür durumlarda kötü uyanmaman(belki bir felç durumu, ne biliyim işte tansiyon düşmesi, gece uyurken güvensizlik hissi) için mutlaka kendini uyandırmalısın. Kısacası uyurken bile uyanık ol, rüya olduğunda herşeyi akışına bırakma, nasılsa bir süre sonra anlıyorsun rüya olduğunu. Bu süreyi aza indirge ki, rüya kontrolü sende olsun. Onu yakalayabilirsen sadece böyle kötü rüyalarda değil, uyanmak bile istemeyeceğin rüyalarda da kontrolü sağlarsın. Anladın sen ;) İnanç kısmına gelince, olay tamamen uyanmak için bir taktik. Neye kime inanıyorsan işte, adını koymadım zaten. Uyanmak için onu kullan. İşe yarayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 sürüngen musallat olmuş sana kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 emanet said: sürüngen musallat olmuş sana kardeş o sürüngeni bir bulsam ağzına ağzına çakacam zaten de çok uyanık kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Ne gülüyosun lan. LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ahaha yanlış yeri quotelamışım Rotweiler said: Onu yakalayabilirsen sadece böyle kötü rüyalarda değil, uyanmak bile istemeyeceğin rüyalarda da kontrolü sağlarsın. Anladın sen ;) =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 BEN SENIN ICIN YASAMAYI GOZE ALMISIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 rüyalarımda çok öldüğüm olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 uzun yaşıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 sen ne diyosun rüyamda sezaryenle almışlardı beni ben de ara dıra aksiyon filmi kıvamında rüyalar görüyorum geri kalan rüyaları da hstırlamıyorum ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 http://www.thisman.org/thisman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 dun arkadasimin kurbagasi oldu ruyamda adi nuri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar