batuhan Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Valla uydunet var torrentte bazen çok nadir olmakla beraber 5mb ve 10mb hız görüyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Arya senin ss yüzünden kendimi iyice ağılda hayvan muamelesi gören ikinci sınıf vatandaş gibi gördüm, gaza geldim iyice. gelecek ay akk'yi doldurup iptal ediyorum interneti. gta 5'i filan indirdim zaten hayvanoğlu gibi içerik var, onu oynayıp bitirene kadar 2-3 ay geçer, sonra da 4,5 g geliyor, zaten silkimsonik bir akk var, alırım bunlara 100 liro vereceğime. bu arada vodafone'dan supernet adsl kullanan var mı? varsa bilgi verebilir mi? ya da bilen eden? sorunlu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Arya senin paket 100 değil mi 150 nasıl görüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Laurelin said: 8mbit mi? http://i.imgur.com/lgK0VRS.png Turkcell'i elestirsek nolur, sonu koye cikip yerlesmeye gidicek post'larinin sebebi belli oldu. 150 mbit'e satmis davayi hain =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Hukumetin vuvuzelasi turksattan gectim sorun yok :P Teknik servis cagirirsin bademler gelir, modem degistirmek istersin netmaster denen yandas dandrik modemi dayarlar vs vs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Uydunet'in nitro servisi güzel geçici çözüm. 4 liraya 24 saatlik 100mbps veriyorlar, hani kota dolunca veya kotayı doldurmamak için falan birkaç kez alarak halledilebilir büyük downloadlar. turkcell superonline'da da gece kuşu diye bir olay var, akşam 12 ile sabah 6 arası akk olmuyor o da geçici çözüm gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 ttnet tam 5 yıldır "turbo" opsiyonu getirecek. 5 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 uydunette de var o gece olayı. İlla erken saatte download yapmanız gerekmiyorsa zaten bu devirde kota derdi falan kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 yil 2016 download nedir ya. hersey "online". gerci sistem nasil calisiyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 oyun falan oynuyorsan çok lazım oluyor bir oyun 50gb falan olduğundan. Onun dışında film falan artık hep netflixten izliyorum ki daha beter, kota yiyor ve gece indirip sabah izlerim diye kotadan da yırtamıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Superonline la konuştum dün şansıma karşıma gelen elemanda bizim kafadaydı gamer fala adam. 4.5G den sonra toplantı falan yapıyolar AKK de ki sınırlar yükseltilcek paketlerde falan dedi şu an en mantıklı paket 99tl 25mb dl 5mb upload dedi AKK siz daha yüksek hızlar kişisel kullanım için gereksiz ve pahalı dedi bakalım bu 4.5g den sonra artacak mı. Yani abi artık AKK download dan değil youtube twitch net flix falan bunlardan bitio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 4.5g ile gaming yapılmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 youtube twitch netflix falan cikarinca internette pek birsey kalmiyor gamer adam icin. cok acikli bir haliniz var gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 superonlie kullanıyorsanız en en en mantıklısı 25 mbit akksiz 99tl pakedi. 3 aydır kullanıyorum ve sürekli dl değerlerimi kontrol etmekteyim. eğer yeterse 100mbit akk'li bişiye mi geçsem diyodum başlarda hızlı olsun diye. ama bakıyorum bütün gün işte olup yalnızca haftasonu kullanmama rağmen ayda 400 500 gb'ın altına inmiyor. e dizi, film, video, twitch sürekli en yüksek kalite izliyorum. ayda bi tane oyun indirsem ztn 40 50 gb. bunun yanında telefona gelen update'ler, ipad'e gelen update'ler falan derken akk altında kalmanın yada makul bir zamanda (mesela ayın son 4 5 günü) akk'yi geçmenin imkanı ihtimali bile yok şu durumda. her türlü o işkenceyi çekiyor insan akk'li kullandığı zaman. o yüzden hem makul hız hemde akk'siz diye ben kesinlikle 25 mbit akksizi öneririm. kafam okadar rahatki. inanılmaz bir hız değil belki ama yetiyor ve hep aynı hız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 25mbit akksiz paket şukule ya. alabilsem ben de alacam. bu ay yine kotaya girdik 2.5 oyun çektik diye. param var, kota açtıramıyorum. "bu konuyla ilgili geliştirme yapıyoruz" demelerinin üzerinden 3 yıl falan geçti. aynı şekilde superonline'da olan "turbo butonu" üzerinden 5 yıl falan. geçen gün takside denk geldim, ne kadar renovasyon yaptıklarını servis ve ek hizmet geliştirdiklerini falan anlatıyorlar. sinirlendim oturduğum yerde. ulan sanal bir kota zaten, gerçek parayla sanal kotayı genişletiyorsun. şunu yapmak ne kadar zor olabilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Benim paket nasıl bi paketse tablet falan verdiler diye ben istesemde o pakete geçemıyorum gene de taahütüm bitmesini beklemek zorundasın falan dedi acaba biraz daha ikna edici konuşsam geçirirler mi 25mb akk siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 ben gece kuşuna gecicem onumuzdeki ay, gece 24:00-06:00 arası kotaya takılmayan, gündüz de 100gb kotası olan 50 mbit/s tarife. bu arada kotayı artıramama olayı nedir? ben gecen 24 saatlik aldım, hız 100 mb/s kota etkilenmiyor. 5 tl para degil. senin altyapıda mı sıkıntı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 alabiliyorsanız akksız 25mb pek güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 ttnette yok abi gece kuşu veya turbo butonu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 ben superonline a geçerken 500tl ye kadarını ödediler taahhüt dolayısıyla çıkan ücretleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 vodafone 240gb gb akn 64mbit 69 lıra yenı abone oldum hadı hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 vadafon 15mbit(16) 60gb akk'ye bugün geçtim, bakalım ne olacak sonumuz. gelecek ayın akk'sini doldurunca, bir de vadafon interneti bağlayınca gidip ttneti kapattırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Laurelin said: 8mbit mi? http://i.imgur.com/lgK0VRS.png que? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 gelişmiş ülkeler ile 3rd world country karşılaştırmazsak sevinirim, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Korax said: Laurelin said: 8mbit mi? http://i.imgur.com/lgK0VRS.png que? kota var mı abi :( ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar