DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Karakola filan gitmem gerekiyor mu? Gazeteye ilan verme olayı kalmıştı yanlış bilmiyorsam, internette bakınırkende bazı yerlerde karakola gitmene de gerek yok diyor. Yarın gidip direk yenisini mi çıkarayım yoksa bi karakolada uğrayayım mı? Bir de cezası var mı bunun? Varsa daha sora da ödeyebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 karakola uğra iki gün sonra bi yerde kimliğin kullanılır ispat edemessin.. gazeteye ilan ve kayıp kimlik başvurusu önemli.. -- 2007 de izmirde (ben antalyada yaşıyorum)üzerime 3 tane gsm hattı alınmış. kimlik fotokopim ile ama eski kayıp olan kimliğimle ve bi kaç olaya karışmış hatlar adli durum olmuş.. 1-2 ay uğraşmıştım yakın zamanda temize çıkmak için. 2000 kadar imza örneği vermiştim oturarak yatarak kalkarak sağ el sol el falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Karakoldan sonra vergi dairesine de bildir mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 selam, yakın zamanda 2 kere kaybetmiş biri olarak, artık ilan bi işe yaramıo deniliyor ( nüfus müdürleri böle sölüo ) gerek yok ilan vermene. Vergi dairesine de gerek yok. direk git yenisini çıkar, çıkartınca eskisi tamamen hükmünü kaybedio. 70 tl mi ne bayılıosun bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Ne zman kaybettın dersen 1 hafta olmadı de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Muhtarlıktan belge alıyosun, sonra nüfus memurluğuna gidiyon sana bikaç soru soruyor sonra basıyor kimliği. 1 ay içinde bilmemnekadar ödemen lazım, erken ödersen indirimli oluyor. Eski kimlik sistemden düşüyor. Kimlik değiştirdikten sonra kredi almaya kalktım banka uyardıydı beni eski kimliğiniz mevcut sistemde, gelin yenileyelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 bankaya gidip yenilemem mi gerekiyor bilgileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 69 tl mi ne cezasi var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Karkola gidip tutanak tuttur bence , sonra da gidip yenisini 5 dk da çıkarıyorsun , güncel bir fotonla git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 DeBuffAndHeal said: bankaya gidip yenilemem mi gerekiyor bilgileri? yok abi bankayla alakan yok. Nüfusa gitmen gerekio karakolda çözmüo işini artık. muhtardan bi belge alıosun yalnız önce, sonra aynı gün halleder nüfus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 copry said: 69 tl mi ne cezasi var . şu doğru. + gazete ilanı veriyorsun. sonra muhtarlığa gidip sana bir belge veriyorlar onunla değiştiriyorsun kimliğini. gazete ilanının fotokopisini ister mi nüfus bilemem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 tam olara emin olmamakla birlikte; eğer ki üzerinize yeni şirket şu bu açılmasından da tırsıyorsanız; ticaret odaları açılan şirketleri kimin açtığını, ne zaman açtığını vs belirli aralıklarla güncelleyerek mail atıyormuş bildiğim kadarıyla. ben üniversitedeyken kaybettiğimde babam bu tip bir şey olduğunu ve takip ettiğini söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Kimliğinin yasadışı bir olayda kullanılması durumunda mağdur olmamak adına karakola gidip kimliğini kaybettiğine dair başvuruda bulunmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 muhtarlığa 5 nüfus müdürlüğüne 5.75 birde cezası var 15 gün içinde ödersen 55tl 1 ay içinde ödersen 73TL. herhangi bi yere kayboldu diye müracat etmedim. nüfustakiler gerek yok dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 icrada çalışıyorum ; sürekli geliyorlar kimliğimi kaybetmiştim hat almışlar filan diye. Ama üstüme şirket kurmuşlar kredi çekmişler laaağğğn diyen görmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 o durumda noluyor tam olarak? Yani diyelim ki açtılar bi hat ben yenisini cıkardıktan sonra benim yapmam gereken bir şey oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 fark ettiysen hat açıldığını kapattır. suç duyurusunda bulun.. fark etmediysen adli olaya karıştığında merak etme onlar seni buluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 mahoolmez said: icrada çalışıyorum ; sürekli geliyorlar kimliğimi kaybetmiştim hat almışlar filan diye. Ama üstüme şirket kurmuşlar kredi çekmişler laaağğğn diyen görmedim daha. zaten noterler kanun imkan tanısa bile, el altından para almadıkça veya tanıdık vs olmadıkça, bu tarz işlerde kişinin kendisinin gelmesini isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ben diplomami kaybetmistim lan ilan falan vermistim postayami ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 o kadar zor aldığım bir şeyi asla kaybetmem sanıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 DeBuffAndHeal said: o durumda noluyor tam olarak? Yani diyelim ki açtılar bi hat ben yenisini cıkardıktan sonra benim yapmam gereken bir şey oluyor mu? icradan tebligat gelirse 1 hafta süren var itiraz dilekçesi vermek için ; verince takip duruyor. karşı tarafın itirazin iptali davası açması gerekiyor. ama turkcell filan genelde hiç açmıyorlar o davayı. dosya duruyor öyle 1 sene geçiyor takipsizlikten düşüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 suark a katılıyorum annemin başına geldi.cüzdan kaybetmesi olayı. kredi kartları falan da gitmişti cüzdanla beraber. bankaya gittigimizde kimliğin yenisi mi cıkarttınız falan diye bile sordular. seri kodları değiştiği için. eski kimlikle yapılanlar sen başvurdugun için hükümsüz kalıyor doğal olarak. vergi dairesi ve karakoldan hiç bişi yapamıyorsunuz artık. gazete ilanı da yalan bişi. zaten sen kimlik cıkartınca resmi bi işlem yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar