-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 samsung galaxy s 2 al hiç bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 bana mi didin ? s2 var benim zaten. ama s3 dedin sayarim ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Biz de eşim için S3 ü bekleyelim diyoruz ama buralara ne zaman gelir bilemiyoruz. Telefonu da bayağı bozuldu, S2 mi alsak beklemeden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Windows phone veya iphone5 bekleyin. Android cok SIKICI almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 hep android isterdim ama birden iphone'a kaydı fikrim ya. telefon manyağı biri değilim çünkü, bir de atıyorum sony xperia s mesela 2 3 ay sonra yeni modeli çıkınca direk eski telefon konumuna giricek. ama iphone öyle değil şimdi bi 4s alsam iphone 5 çıktıgında bile elimdeki telefon eskidi diye düşünmicem. garip konular valla neyse, her türlü amerika'dan türkiye'ye göre en az 1 miyar ucuza alıcam. çok da düşünmemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ben s3 u bekliyorum s2nin fiyatini dusursun diye. ne kadar duser acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 androidten cacık olmaz iphone al sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bende ciktigi ilk zamanlardan beri iphone 4 kullanan biri olarak bu s3 icin bekliyordum fakat arada bi asus transformer prime aldim ipad ile arasindaki dev farki görünce android kendinden soguttu beni ve sattim aleti gecen hafta o yüzden iphone 5 ciksin öyle hareket et derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Marty said: ben s3 u bekliyorum s2nin fiyatini dusursun diye. ne kadar duser acaba iphone oyle nokia gibi vs dusurmuyor. samsung ta piyasa bozucu bi marka oldugundan bence guzel fiyat olur. 1-2 gune s3 cikiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Apple iphone 5 te büyük bir yenilik yapıcak arkadaşlar burası aşikar.. Genel olarak Apple bir basamak yukarı çıkar Samsung hemen arkasından zıplar Diğerleri eğile büküle çıkarlar arkalarından Apple yeni teknoloji sunar Samsung kopyalar Diğerleri hadi bizde der. Kendi adıma cep telefonlarında projektör vrya hologram çıkmadan yeni bi tel almamaya karar verdim. Sebebide şu ki; "Yeni teknoloji" ibaresini kakalayarak ya işletim sistemini iyileştiriolar ya ekranı büyültüp parlaklaştırıp dayanıklaştırıolar yada kamerayla oynuolar. Bi de bi kaç çok kullanışlı olmayan detay daha. Konuya dönünce bence iphone 5 i bekle diğerleri seni bir ileri seviyeye taşımıcak. android tel + ipad yerine; iphone 5 + android tablet daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Galaxy S3 / HTC One X / Sony Xperia S yeni konu açmayayım dedim, haftaya birisini alacam, azcık fikir beyanına ihtiyacım var. s3 alırım gibime geliyor ama xperia ların tipine de hastayım, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 s3 ü haftasonu avea da gördüm kısacada denedim. şahane telefon. çok hafif. ama o plastik hissi gitmiyor. ekranı gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 CrAyZz said: Apple iphone 5 te büyük bir yenilik yapıcak arkadaşlar burası aşikar.. Genel olarak Apple bir basamak yukarı çıkar Samsung hemen arkasından zıplar Diğerleri eğile büküle çıkarlar arkalarından Apple yeni teknoloji sunar Samsung kopyalar Diğerleri hadi bizde der. Kendi adıma cep telefonlarında projektör vrya hologram çıkmadan yeni bi tel almamaya karar verdim. Sebebide şu ki; "Yeni teknoloji" ibaresini kakalayarak ya işletim sistemini iyileştiriolar ya ekranı büyültüp parlaklaştırıp dayanıklaştırıolar yada kamerayla oynuolar. Bi de bi kaç çok kullanışlı olmayan detay daha. Konuya dönünce bence iphone 5 i bekle diğerleri seni bir ileri seviyeye taşımıcak. android tel + ipad yerine; iphone 5 + android tablet daha mantıklı olur. android tabletler kötü. ipadle baş edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 samsung s3 mü alsam diyordum 999$'a hp envy 14" spectre xt almaya karar verdim.. ölü telefonum ölü de olsa en iyi ölü bizim ölümüzdür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 dayım söyliynce baktım mavisi muhteşemmiş renk olarak keşke apple'da yapsa böyle renk opsiyonları artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 CrAyZz said: Kendi adıma cep telefonlarında projektör vrya hologram çıkmadan yeni bi tel almamaya karar verdim. http://st2.gsmarena.com/vv/pics/samsung/samsung-galaxy-beam-2012-1.jpg http://www.gizmag.com/samsung-galaxy-beam/21606/ http://www.gsmarena.com/samsung_i8530_galaxy_beam-4566.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Masticore said: dayım söyliynce baktım mavisi muhteşemmiş renk olarak keşke apple'da yapsa böyle renk opsiyonları artık... o sorunun cevabi olmustu bi ara su tanitim olaylari zamaninda hatirliyorum da kurumsal kimlik neticesiyle renk secenegimiz sadece beyaz ve siyah olacak diye. sanmeyrom opsiyon olsun ama ceo yeni belki artik bir seylerin degisme sekli olabilir. bilemecem. ama siyah siyahtir. guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 pembe iphone yapsınlar ya lütfen. hatta tek renk seçeneği o olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 xwhiplashx said: Masticore said: dayım söyliynce baktım mavisi muhteşemmiş renk olarak keşke apple'da yapsa böyle renk opsiyonları artık... o sorunun cevabi olmustu bi ara su tanitim olaylari zamaninda hatirliyorum da kurumsal kimlik neticesiyle renk secenegimiz sadece beyaz ve siyah olacak diye. sanmeyrom opsiyon olsun ama ceo yeni belki artik bir seylerin degisme sekli olabilir. bilemecem. ama siyah siyahtir. guzel. macbooklar hep gri (Pro hep öyleydide) siyah,beyaz kasayı değiştirdiler mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Bayii ile konustum,onunuzdeki hafta ucuz fiyata degisik renkte kapaklar gonderecek samsung dedi.guzel olur adlinda arka gri on beyaz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ben acikcasi iphone a gecersem birinci sebebim dokunmatiginin teknolojisinden dolayi olur cunku abi samsung un camindan midir nedir cok kil bi dokunmatigi var. adami sinir eden. iphone dan sonra samsung ta onu anladim. her sey iyi guzel. s 3 de ayniymis abi gittim bugun baktim. yap su iphone gibi dokunmatik teknolojisi dusunmeden gelelim sana. simdi tarzida tasarimida hos. ama iphone ilk sebep bu ve yalan yok bi karizmasi var. beklicem iphone u ve sanirim ben gecerim iphone a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 yuzde yuz su ekran dokunmatigindeki iphone'un tekel olmasına katılıyorum. gercek anlamda bu kadar hassas ve mukemmel yapamıyorlar... gerisini de cok bilmiyorum acıkcası özelliklerini kıyaslama acısından.. ama dokunmatik coooook onemli bir faktor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 sorun androidden kaynaklanıyor buyuk ihtimalle. android sistemin mantığı touch priority bazlı değil. o yuzden tepkilerde yavaslık her zaman olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ya da amoled ve retina cam seklinden dolayi olamaz mi ? samsung yapsa hic dusunmem samsung alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Asiri hassas ve 1 haftadir konusmalatim yarida kesiliyor boyle dokunmatigin ben ancak icine si.arim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar