ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Flassh said: abi fotoşop tabi lan. ben bile kaşlarımın arasını alıyorum koskoca memeli kate upton mı almıcak Her bakan memeye kilitlendiğinden yüze bakmıyolar nasıl olsa diyip boşvermiş te olabilir aslında... Ama fotoşoptur büyük ihtimalle.
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Flassh said: abi fotoşop tabi lan. ben bile kaşlarımın arasını alıyorum koskoca memeli kate upton mı almıcak soyunmaktan vakit bulamıyordur belki.
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 cat daddyden sonra isterse sakal traşı olsun ben yine duşumu alır çıkarım arkadaş
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Vingthor said: nipıl etrafı at kılından olsa bile 100 metre radiusuma girse hamile kalır sanırım. emerken agiza geliyor lan.
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Kızlar bizi öpünce de geliyordur o zaman.
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Seele said: Vingthor said: nipıl etrafı at kılından olsa bile 100 metre radiusuma girse hamile kalır sanırım. emerken agiza geliyor lan. ben bunu çok yanlış anladım.
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 hayir senden hoslaniyorum itiraf edeyim burdan. msn?
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Ben opusurum abi,kil mil farketmez,sanki opustugunuz hatunlar kaymak da,evli adami bile yoldan cikarir o memeler
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 valla opustumuz kadınların öyle bıyığı ve burun kılı yok evet. o yüzden kadınlara acıyorum dedim. kız arkadaşım gidip epilasyon mepilasyon o kadar uğraşırken benim kıllarla ilgili tek derdim ayda 1 berbere gidip saç-sakal düzelttirmek.
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 stoya ile bunu birbirine çarptırıp ortaya çıkanla dünyanın sonunu getirebilir insan.
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Garbage coşmuş gene. Hormonlar hava sıcaklıkları ile paralel ilerliyor. gogog
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ShadowFury said: Flassh said: abi fotoşop tabi lan. ben bile kaşlarımın arasını alıyorum koskoca memeli kate upton mı almıcak Her bakan memeye kilitlendiğinden yüze bakmıyolar nasıl olsa diyip boşvermiş te olabilir aslında... Ama fotoşoptur büyük ihtimalle. abi ps falan degil ya. gidin ingiltere'ye, amerika'ya. cok tas gibi hatunlar goreceksiniz, ama yakınına gelince o bıyıkları fark edeceksiniz. almıyolar bıyıklarını, neden bilmiyorum ama almıyolar iste.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 almasin abi, sanki biz hergun tras oluyoruz.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 abi sarı, azıcık olsa tamam da. bunda bildiğin simitçi bıyığı gözüküyor. üstelik kadın manken. yani almamış olmamalı. fotoşop diyelim kapatalım konuyu.
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Sanki elinizin altinda da yok biyigi,yok bilmem neresinin kili,olm kadin pedini acik arttirmaya sunsa 5milyon dolar veren arap seyhi cikar,ha bu arap seyhlerini mi baz aliyorsun diceksiniZ, Peki ya hirsizin hicmi sucu yok haci?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 abi o zaman sağlık olsun napalım bıyıklı mıyıklı idare edicez artık
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ahahhaa resimde floppy vagina tabiri var ahahahaa
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 toggie said: ShadowFury said: Flassh said: abi fotoşop tabi lan. ben bile kaşlarımın arasını alıyorum koskoca memeli kate upton mı almıcak Her bakan memeye kilitlendiğinden yüze bakmıyolar nasıl olsa diyip boşvermiş te olabilir aslında... Ama fotoşoptur büyük ihtimalle. abi ps falan degil ya. gidin ingiltere'ye, amerika'ya. cok tas gibi hatunlar goreceksiniz, ama yakınına gelince o bıyıkları fark edeceksiniz. almıyolar bıyıklarını, neden bilmiyorum ama almıyolar iste. evet :/ kültürel şeyler de var bunun yanında. misal ukrayna da, bakireler bıyıklarını almazlarmış. Sembol misali. misal, fransızlarda almama muabbeti var, yani bıyıklı bildiğin ( gerçi tanıdığım o derece yakın 1 fransız hatun oldu referans almak ne kadar dogru bılmıorm ) bide sarışınlarda "evet ben gerçek sarışınım bakın bıyıklarıma kollarıma bacaklarıma" deme olayı var :/
Öne çıkan mesajlar