moriarty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 iyi ozaman 10 yaşındaki bebelerle bir ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 darp filan, sopayla kafaya girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 iyi olmuş. bu video ilk çıktığında da demiştim, haketmişti adam. çöpçü veledin sırtına vuruyor. velet viyaklayarak kaçıyor. adam hala ardından hırsla koşup veledin kafaya öldüresiye sopayla vuruyor. 12 dikiş mi ne atılmıştı kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 merak ettim siz naapardınız çöpçünün yerinde olsaydınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ulan çocuk 17 yaşında olan gariban çöpçüye olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Arma said: merak ettim siz naapardınız çöpçünün yerinde olsaydınız? çocuk sinir bozucu olabilir, kaşınıyor olabilir, tahrik ediyor olabilir. ama bu yetişkin bir adamın öldüresiye kafasında sopa kırmasına neden değil. neden olarak gören olsa bile cezasız kalacak birşey değil. ben olsam 1 tane patlatırdım. kaçıyorsa bırakırdım, kovalayıp kafasında sopa kırmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 kamerayla görüntülenirken o stres altında bunları düşünüp yapabiliyorsan tebrik ederim. veledin biri kemerini çıkarmış atar yapıyor, uyarıyorsun gitmiyor. daha üstüne kemer şaklatıp artislik yapıyor. çöpçüsün zaten toplumda üst düzey yer edinememişsin, bide aşağılanoyursun. ben çöpçünün yaptığını yapardım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 yap, cezasi belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 yapardım heralde dedim. o an gelince kimin ne yapacağı belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Ben kesinlikle pesinden kosup kovalamazdim ama bunu bu halimle soyluyorum. Copcu olsaydim, parasiz itilmis ezilmis bi sosti olsaydim ne yapardim bilmiyorum. O pic de bu sosti ile ugrasmazdi zaten, copcu oldugu icin bir de ben ezeyim moduna giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Ben size yapmayın demiyorum, yakalanmayın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 SOKAKLARI KİRLETMEYİN BEYLER. TOPİĞİN ANA FİKRİ BU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 kafasına vurmazdım ama sopayla kıçına ya da bacağına vurabilirdim açıkçası. bir de olaya kendi açınızdan bakıyonuz da adamın hayatı komple farklı. muhtemelen sizin sahip olduğunuz dertlerden çok daha fazlasına sahip bunların etkisi altında daha agresif olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 kameraya çekenide kovalasaydı sıkıntı olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 çöpçü eleman belediyede zaten belli bir %yüzdeli engelli kadrosundaymış sanırım, yani yeterince derdi var bide üstüne bu piçin yüzünden köye sürülüyor üstüne belkide hapis, bence iyi yapmış. bide medya etinden sütünden faydalandı olayın filmini bile çekti ama elemana beşkuruş verilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 12-13 yaşındaki ergen veledin, kafasında bilek kalınlığında sopa kırınca haklı mı oluyor eleman. Çocuğun gazına gelen yetişkin adamın yaptığığ hareket o gazla bilek kalınığında sopayı kafasında kırması daha komik ve aptalca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 çocuk da kaşınıyor, kafaya vurulmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 aquila said: yap, cezasi belli. vurimmi sirtina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 O 17 yaşındaki yaratığa çocuk diyorlar ve 170 kere hırsızlık yapsa adam bıçaklasa ceza vermiyecekler. Ama zorla tahrik ettiği adam basit yaralama yaptı diye ceza verecekler. Buna da adalet diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 gayet adalet. çocuk olması farketmiyor. koca adam bile olsa orada, sırf tahrik etti diye kafasında sopa kırana ceza verilir. hukuk devleti öyle işliyor çünkü. yarın bi gün trafikte istemeden birini sinirlendirir, tahrik edersen adam arabadan inip kafana odunu vurunca da susacaksın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 loop said: O 17 yaşındaki yaratığa çocuk diyorlar ve 170 kere hırsızlık yapsa adam bıçaklasa ceza vermiyecekler. Ama zorla tahrik ettiği adam basit yaralama yaptı diye ceza verecekler. Buna da adalet diyorlar... Ne tahriki, çocuk almış kemeri yere vurmuş, sonra adama vurim mi sana şimdi deiyip klouna dokunduruyor. Bu mu tahrik ? O zaman kadın cinayetleri, töre cinayetleri ile işlenen bütün suçlar affedilsin size göre orada tahrikin kralı var çünkü. 12-13 yaşındaki veleti bu kadar ciddiye alacak kadar hırslanmayın. Esas öküzlüğü oradaki eleman yapmış. Bende gideyim yarın eleman aynı adamı bulayım lan o çocuğa vurmak kolay tabi hadi gel bana dal diyip kafasını gözünü patlatim, ordan onun akrabakarı gelsin bana dalsın vs vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Haa, bi insanı tahrik etmek için illa kafasına odunu ekleştirmek kasıklarına tekmeyi geçirmek ya da kemerle kırbaçlamak lazım yani. Yoksa sözlü tahrikmiş küfürmüş ya da iteleme tutma falan sayılmıyor. Bu arada adama ceza verilmesine karşı değilim, yanlış anlaşılmasın. Arkadan ne bileyim kıçına tekmeyi yapıştırsa ya da yumruğu geçirse o zaman ceza verilmesine karşı olurdum, çünkü haketmiş olurdu bir yerde, ama kafada sopa kırmaya tabii ki verilmeli, direkt yaralama hatta ölüme sebep olabilecek bir şey. Ama çocuğun da bariz tahrik ettiği ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Löl harbi, kafasında odun kırıldı bilmem kaç dikiş atıldı çocuğun, ölse orada ne olacak, sakat kalsa ama beni tahrik etti gibi bir sebeb mi sığınılması lazım, tahrik sebebi de adamın gösterdiği tepki yanında devede kulak. Madem tahrik tamam o zaman duruşmada bunu ileri sürsün ama beni tahrik etti diye ciddiye alınır mı, bilmiyorum. Olayın başlangıcı malum. Birde tahrikin sınırı nede acaba bende tahrik oldum şimdi çocuğun kafasına odunla vurdu diye yanı şekilde senin böyle yazmnda beni tahrik etti ne yapayım şimdi kafanla odunla mı vurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 cocukla cocuk olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Aynen aga çocuğun gazına gelip adam dağları delmiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar