ripe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 oyunu oynayan varmı? Ben torrenten indirdim haliyle live oynayamıyorum. Nerden alabilirim bir fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 seçkin mecmuacılardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 en yakın müzik marketlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 baktım da yok malesef. steam'de de göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Region locked olabilir steamdeki ssf4ae gibi. Ama VPN falan kullanıp region locku aşıp satın alsan bile, gfwl Tr'den online play'e izin veriyor mu bilmiyorum. Ama illaki atlatmanın bir yolu vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ripe said: baktım da yok malesef. steam'de de göremedim http://store.steampowered.com/app/209120/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 türkiye'ye kapalı bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 oyun çok kötü, SSF4 Arcade çok daha iyi Dövüş oyunlarında turnuvalara katılacak kadar iyi olduğunu düşünen varsa lütfen benimle irtibata geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 http://www.playstore.com/#!/oyun/street-fighter-x-tekken burada satıyor üstelik indirimli. Playstore dan aldığımda online oynayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 crasher said: oyun çok kötü, SSF4 Arcade çok daha iyi Dövüş oyunlarında turnuvalara katılacak kadar iyi olduğunu düşünen varsa lütfen benimle irtibata geçsin. Doğru düzgün arcade'i olmayan, doğru düzgün fightstick satılmayan bu ülkede iyi Türk turnuva oyuncusu bulabileceğini sanmıyorum. Avrupa'da belki. Arayışında başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Ya ben Tekken karakterlerinin kendi özellikleri kalır diye beklemiştim. Bildiğin Street Fighter olmuş onlarda meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Osirix said: crasher said: oyun çok kötü, SSF4 Arcade çok daha iyi Dövüş oyunlarında turnuvalara katılacak kadar iyi olduğunu düşünen varsa lütfen benimle irtibata geçsin. Doğru düzgün arcade'i olmayan, doğru düzgün fightstick satılmayan bu ülkede iyi Türk turnuva oyuncusu bulabileceğini sanmıyorum. Avrupa'da belki. Arayışında başarılar dilerim. Klavye ile oynayan da var oyunu ama tabi iyi oyuncu bulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Steamde 50 dolar şu an ben steam gift olarak daha uyguna bırakabilirim.Key falan değil vpn falan uğraşmanıza gerek yok oyunu direk steam üzerinden indirip oynayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Dün girdim sonunda oyuna. Bayağı bir dayak yedim. Öyle klavye ile oynayan falan yok. Millet almış kontroller gamepadleri takılıyorlar. Oyuna girer girmez D ile sınıflandırıyorsunuz. Bir süre sonra C+ millet geldi karşıma, eridim bittim. Çok eğlendim ama :) Single arcade oynarken sanki biri karşına jeton atıp da girmiş havası var oyunda bir anda "Here comes a new challenger" diyip dövüşüyorsun live olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar