ufaqliq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Rapir fire açıkken critical vurma şansımız var? Birde Irklar arasında en fazla bow damage'i vuran okçu hangisi? Hunter? Ranger? Scout?[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 en yüksek dmg (weapon skill ve speed olarak scout) = scout rapid fire da normalde crit sansin ne kadar o kadar crit sansin var ama bir atisda verdigin dmg dusuyor ustelik ayni endurance i harciyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 45 bow specleyip Rapid Fire II alinca dmg dusmuyor. Tabi dusmuyor derken, 4 saniyede atip 400 dmg verecekken 1 saniyede atip 100 dmg veriyosun, extra bi penaltisi yok anlaminda.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Peki Belt of the Sun'un summon ettiği Bow'u kullanan varmi hiç? Mesela Fool's Bow ile kiyaslarsak.[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 5.8 immolated varken, tey tey :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Immolated ML 10 bowu degilmi? Ayrica Albion scout benim char[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ML 1.1 (Fire Island) drop Immolated bow. Alb'de bowlar zaten yavas oldugu icin Fool's veya Braggart's iyi gider sana, Hib'de en yavas bow 5.8 oldugu icin kullaniyoruz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Fools Bow al levle 10 yap yeter o sana. Kasarim dersem Braggarts ta al onuda levella bende 2 side level 10 du. Rapid fire i ben nerdeyse hic kullanmiyordum. Caster interrupt ettirmek icin belki yariyodu ise ama artik sure shot geldi. Sana buyu cast ederken ok cakabiliyosun sende.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ok yaylar hakkındaki karın ağrım geçti:) Çok saolun Bu sure shot olayi melee ataklarda geçerlimi? yoksa sadece buyulerdemi bozulmuyo. Çünkü yaratik keserken, atış bozuluyo bana vurulduğunda. Yada ben char mal :)[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar