destur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 bir arkadaşla bayya omuz omuza kılıç sallamıştık,bu gun naytmare 3 son bolumunde iken davet attı ve diablo kapışmasında yardım et dedi ,cittik , ha bire geberiyoruz. başladı onu bunu anlatmaa,yok anlaşamıyoz biz de ingilizce hariç bildiğimiz diğer dilleri süyledik... neyse burayı geçek biz shadov of diabloya /alt kata karanlık yer /düşer düşmez silahlar güm ,mafiş,nanay oldu ,eleman bir yandan diablo ve taifeisi ile çarpışıyor bir yandan bizi diriltiyor ama ama nasıl diriltiyor sadece donla accık ta olsa vuruyoz ama yine güm ,anlayacagınız diablonun enerjisini 100de 40 kına kadar 6-7 defa dirilti.sonra anladı bizim faydamız yok daldı diabloya kafia goz biraz uzun sürdü ama resimdeki diablonun son durumu sayesinde hell de açılmış oldu buradan Aleksei arkadaşımıza teşekkür ederiz iyi bir diablo oyuncusu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Zor zor ciddi zor.. Helal olsun arkadasina, zor.. Zorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 diablo diablo olali boyle zulum gormedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 nmde böyle zorsa infernoda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 :) cok zorlamayın kendinizi. Biraz çıkın hava alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 o değilde hacutlar,ben daha boss görmedim lan en son çıktığı günle ertesi gün oynadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 destur said: bir arkadaşla bayya omuz omuza kılıç sallamıştık,bu gun naytmare 3 son bolumunde iken davet attı ve diablo kapışmasında yardım et dedi ,cittik , ha bire geberiyoruz. başladı onu bunu anlatmaa,yok anlaşamıyoz biz de ingilizce hariç bildiğimiz diğer dilleri süyledik... neyse burayı geçek biz shadov of diabloya /alt kata karanlık yer /düşer düşmez silahlar güm ,mafiş,nanay oldu ,eleman bir yandan diablo ve taifeisi ile çarpışıyor bir yandan bizi diriltiyor ama ama nasıl diriltiyor sadece donla accık ta olsa vuruyoz ama yine güm ,anlayacagınız diablonun enerjisini 100de 40 kına kadar 6-7 defa dirilti.sonra anladı bizim faydamız yok daldı diabloya kafia goz biraz uzun sürdü ama resimdeki diablonun son durumu sayesinde hell de açılmış oldu buradan Aleksei arkadaşımıza teşekkür ederiz iyi bir diablo oyuncusu! Abartıcak bi şey yok ben bunun aynısını hell'de yaptım en az 20 kere res attım hatta yatıyorsanız itemlerinizdendir dogru duzgun item dizerseniz o kadar zor degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 diablo down & die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 die diablo die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 abi. bizde böyle hell'de takılırken baktık arkadaş act iv: prime evil'de. dedik nedir, gidip keselim. inferno açılsın. INFERNO'DA DÜŞEN MAVİYİ HELL'IN SARISINA YEĞLERİZ kafası falan. ninja join partyler aktı. 4 kişiyiz. lvller 56, 58, 58, 60. fayta bi başladık. ama ne başlayış. sonrasındaki hüsran böyle direkt icc'de gemide wipe yemek gibi bişeydi. sonra akıllanıp 60 olup ah'den silah falan yapıp gidince zorlamadı o kadar ama. http://i.imgur.com/TDVN6.jpg tabi inferno'da risenlara ölmenin tadı bambaşkaymış dsfjkhasdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 yabancılar haykırıyor avrupa ayakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Dilbilgisi nightmare mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar