Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 nedanko burada bir sürü incehesap yapmış. oyun wow olsaydı o dediğin doğru olabilirdi belki çünkü bu oyunda işler böle yürümüyor. %20 mf li item dusuyor tak satıyorsun 1m den ya da ne biliyim yuksek dpsli silah dusuyor satıyorsun 800kdan (Infernoda). ayrıca şu an oynayanların büyük kısmı 60 lvl oldu zaten o yuzden ticaret daha çok onlar arasında donuyor koydugum itemi 5 saniye sonra satıldıgını biliyorum. Ben 60 lvl olana kadar ahden tek item almadım coop yaptıgım adamlardan aldım gerekli itemleri. çoğu kişide böle oynadıgı için düşük lvl itemleri satmak zorlaşıyor. ben bir iktisatçı olarak en az maliyletle yapılan kara bakarım okulda öğrendiğim tek iyi şey bu oldu :)(zamanda bir maliyettir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Valla ağır ağır ilerlemek çok keyifli. Henüz lvl18 benim char ve normalin Act2sinin başındayım. Acelem yok nasılsa senelerce oynıcaz yani sakin sakin oynayacağım gibi duruyor eğer saçma sapan interneti olan bir yerde iş alır şantiye açmaz isek :P Dünkü AH şatışlarımı kontrol edicem bakalım ne oldu merak ediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Absolut sen koy ben alıcam senin itemları, kıyaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Hehehe hele bi laptopa yukliyim ve elbette AH ekranını açsın paraya para demicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Ühühü laptop yetemedi D3 açmaya ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 eh abso bi laptop almanin zamani gelmis demektir. ben sirf diablo icin pc aldim :) zaten dubai vs gidiyosan kaparsin bi tane ucuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Yok ya pff daha geçen gün windows 8 çıkıcak ona uygun dokunmatikli ayrılmalı laptoplar çıkana kadar almayalım yeni laptop falan diye atıp tutuyordum şimdi alalım demek olmaz pfffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ha onlari bekliyosan bilemem. (diablo da adami bastan cikarir fakat ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Saha mühendisime aldığım laptopa el koyuyorum an itibari ile hehe. Evde çocugu oynayacağına işte ben oynarım. Evil Boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ahahah adamın çocuğuna üzüldüm yanlz şimdi yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Eşşek gibi para veriyoruz alsın kendine bi laptop oynasın bebesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 hahaha 1.5k ya 200dps 1h silah kaptım ahtan. daha önce çok hoş ve ucuz 2 3 itemi alayım mı almıyım diye kararsız kalırken kaptırmıştım buna hemen atladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 sayın insanlar. 540 küsür dmg sağlam vit, attack speed falan veren lvl 51 rare crossbow dropladım. direkt lvl kasan bi arkadaşa vereyim mi yoksa para eder mi dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 10kya aldım bunu kaça koysam acaba bilemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 said: Only 0 'tems are allowed 'n your stash one time. Please send items to your shared stash and try again. Peh. Bug falan demisler forumlarda. Denk gelen ya da cozebilen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Harir said: 10kya aldım bunu kaça koysam acaba bilemedim sdf 80 felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 İlk günlerde ne koysam direk satılıyordu ama artık hiçbişey satılmamaya başladı son 2 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 iyi item sayisi fazlalasti, ben de zorlaniyorum gecmise gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Ben fiyatların yükseleceğini düşünüyorum inferno farmlamanın zorlaştığı düşünülürse gelen nerflerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Meov said: Harir said: 10kya aldım bunu kaça koysam acaba bilemedim sdf 80 felan max 20k eder, uzerinde + damage yok, weapon speed yok, 3 hanei statlar yok, yok yok yok, o kadar gideri olan bir item degil, sahsen ben 5k vermem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 40 eder aslinda, 50 ye de satar ugrassa ama 40 eder gibi bakmak lazim tabii benzerlerine piyasa cok oynak her gun fiyatlar degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Ben bu tip amuletleri 10k altına satıyorum. Cidden 50k falan da etmez bence. Benim +dex +ias +crit amuletim 1 milyon falan eder o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 199str 33dex +233 armor %18 magic find empty socket bi amulet dustu ne kadar ederkine acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Tanıdıksın diye 20k veririm ama o da sadece senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Zegna said: 199str 33dex +233 armor %18 magic find empty socket bi amulet dustu ne kadar ederkine acaba iyi satarsın piyasası yüksek ama o fiyata koyma 500k ise 350k koy gitsin. O kadar vendorun var idi uoda piyasayı yine kovala : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar