kek Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Absolut said: Ve bence RMAH sistemi aylık ücretle veya % ile olacak bence yani RMAH satıcısı isen belli bir abonelik ödeyeceksin Blizzarda anca öyle kullanabileceksin normal AH cut dışında. Ama sadece alıcı isen herkes kullanabilecek. zaten paypal ile beraber toplamda bi %25 kesiyolar. üyelik olacağını sanmam ben pek. fazla bile bu kesiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ÖM yollamışım yanlışlıkla :P buraya da yazayım. Eskiden bankamızda duran salak itemın bir ihtimalde olsa real paraya dönme ihtimali var yani %50 kesinti bile yapsa sıkıntı değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Size bi ornek, az once kendim icin silah bakiyordum, bu silahi mesela ozelliklerine bile bakmadan aldim. Arama yaptim filter vs girdim, DPS e gore siraladim. http://s7.postimage.org/3lnavkypn/Screenshot006.jpg http://s11.postimage.org/44xpz2p43/Screenshot007.jpg Bunu cok rahat 80 bine satarim, 100 bine de gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Bende ilk AH girisimimi yaptım bakalım sabaha belli olacak ak mı kara mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 1 2 item koydum sırf meraktan,normal modu bitirince. millete bakıyorum 40k 50ktan koymuş o seviye itemleri ben 10ktan koydum alan falan yok. birde bu start price kısmına ne yazmak lazım? ben olduğu gibi bıraktım buyout girdim 10kdan. 10ktan düşüğe satılamaz dimi itemim? start priceın önemi var mı? cahilim ah konusunda biraz birde misal gem aratırken, tek 1 tane gösteriyor. o an ki en ucuz fiyatta ki mi gösteriyor sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 bu konu sayesinde ah dan baya bişi aldım kendim kullanmak için ucuza. sağol nedanko. nightmarede ağlatıyorlardı beni şimdi ben mobları ağlatıyorum tek ihtiyacım olan itemmiş hatta temin ah'tan ilk satışımı gerçekleştirdim 20k :D ama ne satıldığını hatırlamıyorum sadece ismi yazıyor özelliklerine tekrar bakmanın yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 bu işlerden hiç anlamam o yüzden soruyorum... satılmayan,dandik mavi ve sarı itemleri kırsak mat olarak gitmez mi AH de? gerçi lvl 30 um daha ama bir sürü sarı item birikti stash da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ben dün gece kastım biraz (2 saat kadar). 3k dan aldıgın amuleti piyasası 150-200 olmasına rağmen hemen çıksın diye 99k dan koydum ve 5 dk sonra gitti. 25-30 k civarında satışlar yaptım genel olarak 10-15 adet. bunlarıda min 2k max 8k satın aldım. 10kya aldıklarım 60-80k falan ediyordu zaten. herneyse level 42 itemlarını dizdim baya sağlam. üstünde 200-250k cepteydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 start price girmessen, eger buyout dan gitmezse urunun, biri bid yapip 500 altina vs alir o yuzden onuda gir. Ben genelde bid price i %20 daha dusuk tutuyorum, bid ile gitse de zarar etmemek icin. o 40-50k lara bak, ya cidden ozellikleri iyidir. Yani 50 int 50 strength belki 10 bine giderse, 50int 50 vit 30 bine gidebilir, rakamlar ornek ama bu kadar fark olusabilir. Ozellikle damage bonusu vs varsa ornegin bayagi iyi gider. Dun mavi ring sattim 45 bine, level 52 item. Ozellikleri onemli. Ama cogu yuksek fiyat var diye yuksek koyuyo gitmiyo tabii. Neyin yuksek veya az edecegini bilmediginden. Ben dusen sari itemlarin dortte birini satiyorum, gerisini kiriyorum, cunku gitmeyecegini biliyorum. Ornegin lev 45 silah dustu diyelim, 90 str 90 vit, socket li vs super duruyo dimi? DPS 90 yaziyo, ayni levelde silahlara bakiyorum DPS 130 dan baslayip iniyor, o zaman %90 gitmez diyip kiriyorum, cunku daha bi ton iyi silah var AH de. Gem olayini ben de anlamadim bu arada.. Ikinci soruna gelirsek, satilan itemin ozelliklerine bakamiyoruz sanirim ben de cok aradim. Ben genelde en cok alim satim dan kazandigim icin (dusenlerden degil), log da yaziyo kaca aldigin, sattigin vs o an anliyorum biraz hangi itemdi vs. Mat olarak gidecegini sanmiyorum, cunku her zorlugun kendi itemlari var. Yani Normal de kirarak elde ettigin malzemeler hell de ise yaramiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 nedanko said: Mat olarak gidecegini sanmiyorum, cunku her zorlugun kendi itemlari var. Yani Normal de kirarak elde ettigin malzemeler hell de ise yaramiyor. oha fak dis şit. dün bitirdim ben normali. elimde 500-600 küsür mat var. o kadar toplayacağıma satardım direk vendor'a itemları. akmasa da damlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Onu bende yaptim normal de, bilmiyodum, illa ilerde kullanirim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 oyunda gold işini iyi ayarlayamamışlar. bundan 2 ay sonra trilyonlar havada uçacak uniqeler için. işin yoksa o kadar sıfırla küsüratla uğraşacaksın. bikaç sıfır atılması şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 matler vendor'da satılıyo mu bare ya da olmadı alt charlara kullandırtdıtdırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Aslinda o kadar olmaz, birincisi bunda ekonomiyi ekonomistler proflarla yapmislar, wow gibi. Soyle bir denge de var, ornegin bir item 50 bin su an. Bu 500 bine cikarsa, millet almaz onun yerine bs de kasar o silahi. 500 e 1 milyona gidecek itemlar olacaktir her zaman ama genel olarak iyi itemlar cok cikarsa zaten crafting e yonelir o zaman insanlar. Zaten o yuzden bunlari kuruyolar competition unsurlari var, competition unsuru olmayan urun varsa onlarda firlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 matleri ah den almak ucuza geliyor sanki kırmak yerine, atıyorum matin tanesi ah de 20 gold kıracağım itemı vendora 100 e satıyorum ee kırmaya gerek kalmıyor venrora satıyorum sonra ahden matı alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ah yi bir şekilde bölselermiş keşke populasyon arasında, 3-4+ milyon kişiyi tek ah ye tıkıştırmak çok absürd şu anki haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 olay ah üzerinden dönecek burası çok açık. umarım oyuna girmeye gerek kalmadan mobil app üzerinden ah takip edip, alım satım bi şeyler yapabiliriz. hatırlamıyorum hangisindeydi ama bi oyunda vardı bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 rift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Hiç bunlarla uğraşmaya gerek yok. Zaten Infernoda farma başlayınca istemediğiniz kadar rare düşecek mesela dün 1.6m den item sattım 2 tane rare iyi statslı itemi. totalde de 3-4m lik satış yaptım. Onun için bunarla boşa vakit kaybetmeyin Infernoda zaten parayı kıracaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 oyunun zevk alınan yönlerinden en önemlisi belki de bu zaten. niye inferno'yu bekleyelim. istediğimiz hızda istediğimiz seviyede takılıyoruz işte. ticaretin büyüğü küçüğü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Bence şu oyunun asıl zoruluğu hiç AH kullanmadan yaşanır. Şuan nightmare da oynuyorum normalden kolay geliyor itemlı olunca. Normalde item olmasa çok çok zorlanırdım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Ben de oyle dusundum ama hesap ettim, bi acti 50 kere olup bitirmek var, bir de iyi item sayesinde 5 kere olup bitirmek var, zaten bayagi zaman kazandiriyor iyi item, ah de harcadigin zamani katliyosun. Nightmare cidden nightmare di benim icin paso oluyorum, hell de de oluyorum ama cok daha az ve cok daha hizli geciyo, paso ol geri git olmuyo daha akici ve zevkli geciyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Gerçi oda doğru. O zaman da oyun eğlenceden çıkıp çile olur. Ama varsa şuna kasan bi adam saygı duyarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Oski said: oyunun zevk alınan yönlerinden en önemlisi belki de bu zaten. niye inferno'yu bekleyelim. istediğimiz hızda istediğimiz seviyede takılıyoruz işte. ticaretin büyüğü küçüğü olmaz. Infernoya gelmek 3 gün suruyor neyini bekliyceksin ?? Asıl oyun Infernoda başlıyor zaten ben 59 lvl asagı itemi ah'ye bile koymuyorum satılmıyor cunku satılsa bile 20k-30k ile ne uğrasakcaksın ?? gel 3 günde para yapmak istiyorsan orda yap onu söyluyorum ben boşuna ugrasmayın diye ha sen ugrasmak istiyorsan ugras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 yetoluk AH ile yamanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar