Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Her tarafım ıslandı, çatı akıtmaya başladı. Elimi çatıya koydum, yağmur resmen dövdü. Mayıs'ta da çok garip. Bahçeye de baktım bembeyaz dolu oldu her yer. Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Bazi uyeleri gorunce banleyesim geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bunu biri aşağılasın ben bakkala gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 cikolat alsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Havenless said: Her tarafım ıslandı, çatı akıtmaya başladı. Elimi çatıya koydum, yağmur resmen dövdü. Mayıs'ta da çok garip. Bahçeye de baktım bembeyaz dolu oldu her yer. Peki. höh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 servisler iş yeri kapısına geldi de binene kadar 3 saniyede falan ıslandım baya bi inince de biraz yürümem gerekiyor, yokuş yukarı bi de. servisten inip tam koşmaya hazırlanıodum sokağa bi baktım, tam olarak "su gelir güldür güldür" durumu.. yerden yüksek oynaya oynaya geldim resmen de fena ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 tartışıldı, konu kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 balkonda gider kapanmış sel basıyodu odamı dsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 garbıça gitse ya bu edit: kilit denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 post olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 copry said: höh? Bir kere daha sağlam yağdı geçende, üst kata çıktığımda her yer mahvolmuştu da. Şimdikinde fırladım ama yine geç olmuştu, sağlam sızdırıyor abi benim çatı. Bayağı sorunlu bi' ev. İlk açtığım topic'in böyle olmasını istemezdim sahiden, eğer isteyen mod varsa kilitleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 hadi affettim bu seferlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 mayısın ortasında bu havalar çok saçma yau bende şikayetçiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bereket bereket, fakir ankaralılar yaşadı yine su dertleri olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 EagleEye said: mayısın ortasında bu havalar çok saçma yau bende şikayetçiyim iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRYmeAriverPRO Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Turkiye de Cumaya kadar siddetli firtinali sagnak yagisli yildirimli simsekli Yagmur var haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar