Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D3 nuub area

Absolut

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
DH ile bitirdim oyunu ve çok sıkıldım. Şimdi melee karakter açmak istiyorum sizce barbar mı açayım yoksa monk mu?

setim zaten dex-vit-all resist olduğu için direk monk açayım diyorum. Hem tanklayabilen hem de iyi damage veren, sololoyabilecek bir karakter yapmak istiyorum. Sizce hangisini açayım?
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

Yaaa iste herkes bu threadden mezun oldu, hala nightmare'de lvl 43 sürünen bi sen kaldın ema :))
Bosuna newbie forever diildi imzan teee 2001'de...

AH den reduced level requirement özellikli silah alıp kullanınca çok kolaylaşıyo. Arama kısmında istediğin silah tipini seç, level60 için arat, istediğin özelliklerde de reduced level requirement yazıp 17 dene. DPS e göre sırala, paranın yettiği en yüksek dps e sahip silahı al.

17 bulunabilir mi bilmiyorum, denemedim ama bayağı ucuza 14 bulmuştum ben, 600 küsür dps li. level60 ın en dandik özellikli silahı bile level40 ların en iyisinden bile birkaç kat daha iyi olduğundan level46 da her bulduğuma tek atarak filan ilerliyodum bosslar bile bayağı çabuk iniyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

DH ile bitirdim oyunu ve çok sıkıldım. Şimdi melee karakter açmak istiyorum sizce barbar mı açayım yoksa monk mu?

setim zaten dex-vit-all resist olduğu için direk monk açayım diyorum. Hem tanklayabilen hem de iyi damage veren, sololoyabilecek bir karakter yapmak istiyorum. Sizce hangisini açayım?

bi öneri verir misiniz yeni karakter açacağım
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Myshkin said:

bi öneri verir misiniz yeni karakter açacağım

bende barbar da monk da var 60

barbar çok daha zevkli geliyor oynaması
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Emaleth said:

Yaaa iste herkes bu threadden mezun oldu, hala nightmare'de lvl 43 sürünen bi sen kaldın ema :))
Bosuna newbie forever diildi imzan teee 2001'de...

AH den reduced level requirement özellikli silah alıp kullanınca çok kolaylaşıyo. Arama kısmında istediğin silah tipini seç, level60 için arat, istediğin özelliklerde de reduced level requirement yazıp 17 dene. DPS e göre sırala, paranın yettiği en yüksek dps e sahip silahı al.

17 bulunabilir mi bilmiyorum, denemedim ama bayağı ucuza 14 bulmuştum ben, 600 küsür dps li. level60 ın en dandik özellikli silahı bile level40 ların en iyisinden bile birkaç kat daha iyi olduğundan level46 da her bulduğuma tek atarak filan ilerliyodum bosslar bile bayağı çabuk iniyodu.

ayol zorlandıımdan diil ki, iş-güç yüzünden haftada 2-3 saat anca oynayabiliyorum ondan.
yoxa yani lvl 36 2H crossbowum ve ben son derece mutluyuz, gayet kıtır kıtır kesiyoruz önümüze geleni, ööle ölüp ölüp dirilmeler filan yok hiç. yavaş ilerliyo olabilirim, o da haritanın her yerine ayak basıp herkesi kesme isteğimden, quest yarısında kapatıp, baştan başlamak zorunda kalmalardan olsa gerek :P

diğer yandan, kim bilir neler kaçırıyorum ayrı: skill setim pırt gibi muhtemelen (ama bence çok zevkli), itemlarım desem ondan paçoz, critmiş, dps'miş haberim yok, ama olsun.

ehehe uo'yu da böyle MAL gibi oynuyodum ben zaten, alışkınım :)

ama çok pis kitelıyorum, bir caltrop makinesiyim, görseniz benimle gurur duyarsınız, o derece :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...