Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 us de pingler nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Pingler hakkında en ufak fikrim yok. Absolut said: US serverda oynamak için EU serverda account olmaması mı lazım yani hem USde hem EUda oynama gibi bir şans var mı aynı account ile? Sorma maksadım RMAH olarak USnin çok daha ciddi anlamda para bırakabilecek olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 oynayabiliyorsun ikisinde de aynı anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 dırek options dan degistirip istedigin server'a girebiliyosun abso, ama us rmah'dan yaptıgın satıslarda paypal'i kullanabilir misin parayı almak icin falan bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Peki charlar ve bank falan ortak mı yoksa sıfırdan yepyeni kasmak mı lazım USde oynamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 hocam yepyeni bi sayfa acman gerek d3 hayatında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ok o zaman EU devam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 rmah icin authenticator alinacak da, iki kisi kullaniyor hesabi, biri iphone application, digeri duz authenticator kullanabilir mi tek hesap icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 no wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Bi melee nin Act 3-4 icin ne kadar resi ve armor toplamasi lazim. Birde shield olayinda block % mi onemli yoksa block miktarimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ikisi de önemli. ama block % daha önemli tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Yaaa iste herkes bu threadden mezun oldu, hala nightmare'de lvl 43 sürünen bi sen kaldın ema :)) Bosuna newbie forever diildi imzan teee 2001'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 DH ile bitirdim oyunu ve çok sıkıldım. Şimdi melee karakter açmak istiyorum sizce barbar mı açayım yoksa monk mu? setim zaten dex-vit-all resist olduğu için direk monk açayım diyorum. Hem tanklayabilen hem de iyi damage veren, sololoyabilecek bir karakter yapmak istiyorum. Sizce hangisini açayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Emaleth said: Yaaa iste herkes bu threadden mezun oldu, hala nightmare'de lvl 43 sürünen bi sen kaldın ema :)) Bosuna newbie forever diildi imzan teee 2001'de... AH den reduced level requirement özellikli silah alıp kullanınca çok kolaylaşıyo. Arama kısmında istediğin silah tipini seç, level60 için arat, istediğin özelliklerde de reduced level requirement yazıp 17 dene. DPS e göre sırala, paranın yettiği en yüksek dps e sahip silahı al. 17 bulunabilir mi bilmiyorum, denemedim ama bayağı ucuza 14 bulmuştum ben, 600 küsür dps li. level60 ın en dandik özellikli silahı bile level40 ların en iyisinden bile birkaç kat daha iyi olduğundan level46 da her bulduğuma tek atarak filan ilerliyodum bosslar bile bayağı çabuk iniyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Myshkin said: DH ile bitirdim oyunu ve çok sıkıldım. Şimdi melee karakter açmak istiyorum sizce barbar mı açayım yoksa monk mu? setim zaten dex-vit-all resist olduğu için direk monk açayım diyorum. Hem tanklayabilen hem de iyi damage veren, sololoyabilecek bir karakter yapmak istiyorum. Sizce hangisini açayım? bi öneri verir misiniz yeni karakter açacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Bende de aynı sorun var. Demon hunterla hell i yeni bitirdim infernoya başlıycam da hell in sonlarında bayağı zorlanıyodum, infernoda tokat manyağı yaparlar heralde, başka chara mı geçsem yoksa huntera devam mı etsem diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bugün infernoda solo diablo kestim, baya iyi DH ya. inferno için para dökmen gerekiyor ama baya. Farmlamaktan ve kaça kaça oynamaktan sıkıldığım için yeni karakter açmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Myshkin said: Myshkin said: DH ile bitirdim oyunu ve çok sıkıldım. Şimdi melee karakter açmak istiyorum sizce barbar mı açayım yoksa monk mu? setim zaten dex-vit-all resist olduğu için direk monk açayım diyorum. Hem tanklayabilen hem de iyi damage veren, sololoyabilecek bir karakter yapmak istiyorum. Sizce hangisini açayım? bi öneri verir misiniz yeni karakter açacağım bende barbar da monk da var 60 barbar çok daha zevkli geliyor oynaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 valla benim de gönlümde barbar var ama sıfırdan set dizmek baya zorlayacak diye çekiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 dh setinde all res olmadıktan sonra monk a yalan olur o sendeki set :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 dex-vit-all resist üstümdeki bütün parçalar. takılar-amulet-silah değişecek sanırım bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 rmah kullanmak için neler gerekli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 parrağ parrağ parrağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 eh onu sormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ShadowFury said: Emaleth said: Yaaa iste herkes bu threadden mezun oldu, hala nightmare'de lvl 43 sürünen bi sen kaldın ema :)) Bosuna newbie forever diildi imzan teee 2001'de... AH den reduced level requirement özellikli silah alıp kullanınca çok kolaylaşıyo. Arama kısmında istediğin silah tipini seç, level60 için arat, istediğin özelliklerde de reduced level requirement yazıp 17 dene. DPS e göre sırala, paranın yettiği en yüksek dps e sahip silahı al. 17 bulunabilir mi bilmiyorum, denemedim ama bayağı ucuza 14 bulmuştum ben, 600 küsür dps li. level60 ın en dandik özellikli silahı bile level40 ların en iyisinden bile birkaç kat daha iyi olduğundan level46 da her bulduğuma tek atarak filan ilerliyodum bosslar bile bayağı çabuk iniyodu. ayol zorlandıımdan diil ki, iş-güç yüzünden haftada 2-3 saat anca oynayabiliyorum ondan. yoxa yani lvl 36 2H crossbowum ve ben son derece mutluyuz, gayet kıtır kıtır kesiyoruz önümüze geleni, ööle ölüp ölüp dirilmeler filan yok hiç. yavaş ilerliyo olabilirim, o da haritanın her yerine ayak basıp herkesi kesme isteğimden, quest yarısında kapatıp, baştan başlamak zorunda kalmalardan olsa gerek :P diğer yandan, kim bilir neler kaçırıyorum ayrı: skill setim pırt gibi muhtemelen (ama bence çok zevkli), itemlarım desem ondan paçoz, critmiş, dps'miş haberim yok, ama olsun. ehehe uo'yu da böyle MAL gibi oynuyodum ben zaten, alışkınım :) ama çok pis kitelıyorum, bir caltrop makinesiyim, görseniz benimle gurur duyarsınız, o derece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar