Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D3 nuub area

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Question:

Inferno Blood & Sand questindeyim ve çok baydım, diğer queste geçmek istiyorum. Oraları infernoda geçmiş birisiyle bir sonraki queste geçsem ya da Blood and Sand questinin sonuna gelsem daha sonra kendim girdiğimde başa dönmek zorunda kalmam değil mi?
Mesaj tarihi:
sharky said:

Ooo Ema da mi D3 oynuo ?

O zaman Ema ve Absolut mature grup olarak takilalim D3 te :D zaten 40 yilda bir oynuyoruz :D

Hehe biz ayni satleri ayarlayip oynayana kadar Diablo4 cikar.
Mesaj tarihi:
Düşme % ihtimallerini saymazsak inferno act1 ve bazı act2 bossları farmlayarak her türlü itemı düşürme şansımız var degil mi? Hatta normal kestiğimiz moblardan chestlerden vs vs de düşme ihtimali var her türlü eşyanın doğru mu?
Mesaj tarihi:
Henüz yok öyle bir şans Absolut ,patchte yapacaklar onu ,ilv 63 gear bile %2 şansla da olsa act 1'den bile düşecek ,ayrıca boss droplarının bir özelliği yok şu anda ,yani sıradan bir chest ile koca boss aynı dropu atabiliyor ,onada bir ayar çekecekler sanırım.

Şimdilik act 1-2'den gelebilecek drop scale belirli yani.
Mesaj tarihi:
Ya bu elitelerin özellikleri yazıyor tepede ama ne anlama geliyor bir turlu öğrenemedim. Sonra nette araken wowpazar diye bir sitede detaylı açıklamalarını buldum. Merak eden gidip inceleyebilir.
http://www.wowpazar.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=271&id=17907&Itemid=93
Mesaj tarihi:
Nette item karşılaştırması yapan bi site var mı? Yani kendimdeki silahı yazıcam özelliklerinin değerlerini giricem diğer tarafa da AHdeki itemı yazıp değerlerini giricem ve bana DPS HP vsa vs farklarını yazıcak. Var mı böyle hazır basit bi site?
Mesaj tarihi:
US serverda oynamak için EU serverda account olmaması mı lazım yani hem USde hem EUda oynama gibi bir şans var mı aynı account ile? Sorma maksadım RMAH olarak USnin çok daha ciddi anlamda para bırakabilecek olması.
  • Yeni Oluştur...