Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Bunnu wow gibi asylık aboneligi yok dimi negzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 act III'de "bridge of korsikk" mekanında siege patlatıyoduk vs. bir noktasında tyrael'i alabiliyoduk, nerden alıyoduk ya? şimdi infernoda farmlamaya calisiyorum da tyrael'siz wizard olarak imkansız gözüktü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Aynı başlığı biz açsak rage guylar, troller basar. Torpilli açınca 22 sayfa olmuş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Tarz meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Öğlen 5 ten beri oynuyorum 20 level oldum act 2 nin ortalarındayım sanırım herhangi bir zorluk çekmedim valla millet barbarla çok sıkıntı çekiyomuşta bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Companiona giydirdiğimiz +magic Find bizi dusuk etkiliyor degil mi? Yani +10 giydirdim +2 etki anca etki bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 evet reduce var baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 %20'si etki ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 NM ye geçtim ama DH ile daha main statlarımı bilmiyorum lol.ben dex ve vit ağırlıklı gidiyorum Attack speed,hit falan eser miktarda üzerimde.ne yapıyım arkadaşlar?oyunu bırakıyımmı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Yok ya AHden 10 dakkada topla itemları aynen devam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bu minimap baydı beni yerini değiştirmek mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 wizard oynayanlar kılıç kalkan ekibi gibi kalkanlı mı geziyor yoksa elde kitap ya da küre gibi şeylerle mi? Kalkan bana çok itici geliyor ya bir wizard için. Nightmare başındayım, şimdilik almıyorum kalkan malkan ama sanki ileriki bölümlerde infernoda mesela, kalkanları almam gerekebilir diye hissediyorum. (o kalkanları değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 hahahh yorum süper :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 gearların durability si bitince kırılması mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 birşey olmaz gidip repair olacan sadece 0 lansada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 farm için hangisini tavsiye edersiniz act1 inferno veya act4 hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 acti inferno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 herkes pro olmuş sanırım, buraya yazan kalmadı. ne güzel bir şeyler öğreniyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Absolut, hazır Ankara'ya da taşınmışken ben, kapatalım hatunları bir eve, biz de başka bir eve kapanıp sabaha kadar D3 oynayalım diyorum :) Pek leziz olur. Co-op yaparız hatta. // Düzeltme, hatunları ve çocukları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Valla harika olur tek kelime ile. Ben izin alirim ama onceden bilmem lazim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 onlara da alin d3 rahatlayin ya en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Canım izin kısmı benim için de geçerli. Babalar günündeki hediyem bütün gün D3 oynayabilmek olacak örneğin :D Bişeyler ayarlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 hata vermişti ama hallettim. şarkiye selamlar bu vesileyle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 evlenince biz de mi böyle olacaz yahu ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar