Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D3 nuub area

Absolut

Öne çıkan mesajlar

amulet ring yapılmıyor/ haritalar random generate oldugundan öyle bir site yok ancak sürekli farmladıgın maplerin çıkışlarının ne tarafta olustugunu tahmin edebiliyorsun. mesela jailer yolundaki cursed holdt hep yukarı dogru bakıyor ve altında pit oluyor sürekli saga ve yukarı giden yolları deneyerek yolunu kısaltabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Peki AHden neden GEM alamıyorum ben ya?
Perfect quality Emerald 1 adet diyorum çıkmıyor hatta hiçbir gem çıkmıyor bi hata mı yapıyorum?
Random generate nasıl? Onu ilk kez duyuyorum. Yani bir seferki dungeon girişi diğer sefer aynı noktada olmuyor mu?

AH saçmalıyor bazen. Benimde 6800 goldum var send to stash diyorum alamıyorum parayı. Bazen ekipman ararkende sonuç çıkarmıyor.

Maplerin doğrultuları değişiyor. kuzey güney doğu batı gibi. Ayrıca event vb. oluyor/olmuyor keza dungeon girişleride aynı şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de kestim ama heyecandan lootlamayı unuttum :P sarı sarı kaldılar ortalıkta.
Emaleth said:

noob sevincimi paylaşmaya geldim.
diablo'yu hiç yatmadan kestim dilim dilim.
4 tane sarı, 4 tane de mavi düşürdü aslan parçası.
bana yarayan bişe yok ama olsun, kestim de kestim.
hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada dahaönce muhtemelen anlattınız ama daha bugün tam anladım tuşları kullanmayı. Normalde her özellik gurubundan sadece birini kullanabildigimizi sanarken bugün tuşlara aynı gruptan özellikleri atayabildigimi ve peşpeşe kullanabildiğimi farkettim hayata bakış açım değişti :P
Örneğin 1 tusuna atayabileceğiniz 4 özellik var diyelim default olarak ama siz ordaki 2 özelliğide istiyorsunuz kullanmayı. O zaman 2 tuşuna o özelliği atayıp kullanmanız mümkün yanyana. Tek sorun toplam 6 tuş hakkınız var :P bütün özellikler için.
Sosyal ağlarda paylaş

çantam (ya da siz ne ad veriyorsanız) sürekli doluyor. sürekli şehre gidip boşaltmak durumunda kalıyorum. hoş, orası da doluyor, 10k lık olanlarla genişlettim ama daha 100k ya geçemedim, o kadar parayı bir arada göremedim çünkü. neyse, soruya geçeyim.
üstümdeki çantayı genişletmenin, ek çanta almanın yolu var mı? tek yol, eldekileri çöpe atmak ya da npclere yok pahasına satmak mı?
Sosyal ağlarda paylaş

DrStein: Yazından büyük ihtimal şu an Normal oynadığını tahmin ediyorum. Craft'e, salvage'a para harcama. Crafter NPC'leri train edip para harcama. Yerden normal item alma, magic ve rare'leri direk vendor'a sat. Auction House'dan item alıyorsan 10k'dan fazla hiç bir şeye verme. Bu şekilde kısa zamanda stash'ini büyütebilecek parayı toplarsın. Ama önerim stash'a da çok bir şey stoklama. Stash'e koyacağın her item şu an için büyük ihtimalle düşüktür ve ihtiyacın olunca AH'den alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...