Fly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 merhaba, fransadan hizli tren yahut ucakla cok gerilmeden gidebilecegim yerler ariyorum tek basimayim muze vs detayli gezesim yok egzantrik mekanlari sokaklari yururum biraz ama ozellikle cok ilginc bilmemne yemegi var kesin yemelisin dediginiz yerlere gitmek istiyorum konaklama olarak max 1 gece, hatta belki hic kalmadan ayni gunun sabahi gelip aksamina donecegim zira ise gitmem gerek haftaici butcem kisitli, sadece 250 euro var kenarda havalar iyice isininca gitmelisin dediginiz yerler varsa her ay 50-100 biriktirebiliyorum bu kadar ulke sehir restoran kalacak yer vb her seye acigim
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Başlığı görünce bi an Bülent Ersoy da pati oldu sandım.
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 biz evden çıkamıyoruz, millet yemek için ülke değiştiriyor.
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 haftasonu amsterdam yapicaz katil bize bebegim parisden hizli tren var zaten yada köln hizli tren (sanirim biraz daha ucuz) yatacak yer buluruz. ha evliysen bulasma bize derim.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 beni de alın diyicem de açlık sınırına indim :(
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bana kadar gelebilirsen seni diploma partisine götürebilirim hollandaya deniz kenarina gidicez erkekli kizli ev tutulacak 15 kisi civari yeme icme alkol vs hersey dahil 100 euro civari. tarih olarak 05.07 yüzde 90.
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 dayilar interrail vs yapmis olaniniz da mi yok kisa sureyle orayi burayi dolasan hic mi yok ?
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ryan aira ulasımın varsa norvec isvec felan git ikisidfe 1 er gunde gezilcek yerler oslo ve stockholm hatta eger kafan uyan birini bulursan isvecten finlandiyaya gece feribotu var sabaha kadar party music alkol felan bu sırada gidiyo feribot sabah finlandiyada oluyosun ole bi olay war almanyada da gezilcek bi suru sehir var berlin mesela tek basıan 1 haftada gezilcek sehir
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ben tunaliya inmeye dusunuyorum millet berlin amaterdam diyor
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Hizli tren pahalli bir sey . 250 euroya pek eglenemezsin. Kuzey fransada isen akdeniz kiyisini cok tavsiye ederim veya amsterdam
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 taksime gitmeye zorsundum başlığı görünce utandım :(
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 @senko dün sen de tatile yurtdışı yapalım diyordun çakal seni.suşi yerken başka patiye girince başka di mi :)
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 abi yok eğlenmek parti falan istemiyorum tek başıma hava değişikliği için gezeceğim sakin sakin ryanairin kaldırdığı havaalanı başka şehirde easyjet biraz daha olabilir gibi sudan ucuza gidip geliyorum diyordu kimle konuşssam 100 eurodan başlayan gitgel mi ucuz lan :/
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ryan air norvec gitid gelis 12 euro ryan air isvec gidis geliş 12 euro 100 euroaya 2 gun kalmadı isvec ve norvece gittim bu arada sizin orenci kartıyla beles trene biniliyo mu ?
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 yok öyle dünya :( gel karlsruheye ağırlarım 2-3 gün gezilicek bi halt yok ama
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Archangel_ said: @senko dün sen de tatile yurtdışı yapalım diyordun çakal seni.suşi yerken başka patiye girince başka di mi :) Olm yapalim yurtdisi da gunubirlik fransaya mi gidelim sdf Balcovadayken cesmeeye bile gunubirlik gitmiyordum
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 yok öğrenci kartının bir avantajını görmedim trenler agustos temmuza dogru rezerve edersem gidiş geliş 100 euroya oluyor amsterdam için mesela haftaya gideyim desem sırf gitmek 170 euro neyse gidiş konusu bir kenara da soruyu güncellemek gerekirse 50 yaşında emekli meh meh meh diye gezen evli barklı adam mentalitesiyle gezeceğim, parti karı kız peşinde koşmak son istediğim şey amsterdam dediniz mesela red layt disrikt ve ot dışında bişey duymadım hani beklediğim tavsiye x'te şöyle bir y gıdası satan var kesin ondan alıp bilmemne meydanında şöyle böyle yürü şurayı ziyaret et tadında
yav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 barselona'ya git biz gittiğimiz vakit haddinden fazla fransız turist vardı dedik tabi haftasonu arabalarına atlayıp geliyolardır hemen şurası gerçi sen paristeymişsin
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 belçika ideal. bruksel'e git, orayı gez. aksam antwerp'e gec, orada kal, sabah antwerp'i gez, brugge'e gec, bruksel'e dön, geri uc. hatta fransadan trenle git daha prtik.
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 niye Fransa dışı? Fransa'da dolaşılıcak bir dolu yer var, hızlı tren de var. Git Normandiya'ya, git Strasbourg'a, Loire Vadisi'ni dolaş, ne biliyim Dordogne'a git ortaçağ kaleleri, ilk insan mağara resimlerini gör fln. Olmadı Güney Fransa'ya in, Avignon olabilir, hiç olmadı Cote d'Azur'e deniz,güneş,kum, Monaco'yu gör vs vs.
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 kisisel sebeplerden oturu istemiyorum gezimi fransada yapmak belcika aklimdaydi otel ismi veya su kadar euro bir gece icin normaldir diyebilir misiniz ?
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 abi hostel çilesi çekmiceksen avrupada hafifi şehir dısında otelleri 40 50 euroya bulabiliyosun gecelik sonucta medeni ulkelerede metro felan var sabaha kadar oteline rahatlıkla donuyosun
Öne çıkan mesajlar