Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Single play'de pingleriniz?

Liebe

Öne çıkan mesajlar

başlık çok hoş ya. tages ve starforce başta olmak üzere tüm drmlere karşı haklı bir savunucu, drm-free sempatizanı ve gog.com askeri olarak üzerine para verseler oynamamam gereken bir oyun ama diablo işte ortaokulda arkadaşlarla yaptığımız Tristram dupe yarışları hatrına oynayacaz işte bi ara
Sosyal ağlarda paylaş

oktayca said:

lag internet bağlantısından kaynaklanmıyor bariz server side sorunlar var, 200 ün altına düşmedi ms hatta bazen 1000 leri geçti, wow ms im 60 :)

Yalnız en son gördüğüm blue post ,lag veya bağlantıyla ilgili bildirilen bir olay yokmuş ,blizzard baba connection düzgün diyor yani.

Bir tek sabah çok erken saatlerde 100ms görüyorum ,onun dışında 250 msden aşağıya düşmüyor ve baya spikelı vs ,kare kare oynadığımda oluyor,baya can sıkıcı bir durum
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

-Deno- said:

e napicaz imza toplayip single'da ping olmasin mi dicez ?

evet.

"lage girdim hardcore'da öldüm" başlığı er-geç gelecek, çok eğleneceğim heh.

cok hoşsun sam, diablo 2 de millet evinde tek basınamı hardcore oynuyo sanıyosun?

hardcore oynuyosan internetten oynuyosundur, internetten oynuyosan istersen nasa ol istersen arpanet üstüne kur bilgisayarını lag olacak yine patlıycak itşe. hayır laf ediyosanız tartıp edin bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

başlık çok hoş ya. tages ve starforce başta olmak üzere tüm drmlere karşı haklı bir savunucu, drm-free sempatizanı ve gog.com askeri olarak üzerine para verseler oynamamam gereken bir oyun ama diablo işte ortaokulda arkadaşlarla yaptığımız Tristram dupe yarışları hatrına oynayacaz işte bi ara

5dk düşündüm başlığı açarken ne yazsam diye , en son bunda karar kıldım.oyunu oynayanlar ve bilenler için çok da mantıksız değil bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

genelde geceleri oynuyorum 350 den aşağısını görmedim. ancak blizz in şuna bir çare getirmesi lazım DC yedikten sonra oyuna girince malum tüm harita kapanıyo yerler değişiyor, haritanın sonuna gelmişsin işin yoksa otur bi daha kas geçen aynen bu şekilde oldu valla sıkıla sıkıla 1 saat daha oynadım. DC den sonra belli bir süre verilmeli bence aynı bölge için ondan sonra bölge sıfırlanmalı bu hali ile serverların azizliğine biz çok uğrarız..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...