Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 başlık çok hoş ya. tages ve starforce başta olmak üzere tüm drmlere karşı haklı bir savunucu, drm-free sempatizanı ve gog.com askeri olarak üzerine para verseler oynamamam gereken bir oyun ama diablo işte ortaokulda arkadaşlarla yaptığımız Tristram dupe yarışları hatrına oynayacaz işte bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 oktayca said: lag internet bağlantısından kaynaklanmıyor bariz server side sorunlar var, 200 ün altına düşmedi ms hatta bazen 1000 leri geçti, wow ms im 60 :) Yalnız en son gördüğüm blue post ,lag veya bağlantıyla ilgili bildirilen bir olay yokmuş ,blizzard baba connection düzgün diyor yani. Bir tek sabah çok erken saatlerde 100ms görüyorum ,onun dışında 250 msden aşağıya düşmüyor ve baya spikelı vs ,kare kare oynadığımda oluyor,baya can sıkıcı bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Sam said: -Deno- said: e napicaz imza toplayip single'da ping olmasin mi dicez ? evet. "lage girdim hardcore'da öldüm" başlığı er-geç gelecek, çok eğleneceğim heh. cok hoşsun sam, diablo 2 de millet evinde tek basınamı hardcore oynuyo sanıyosun? hardcore oynuyosan internetten oynuyosundur, internetten oynuyosan istersen nasa ol istersen arpanet üstüne kur bilgisayarını lag olacak yine patlıycak itşe. hayır laf ediyosanız tartıp edin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Silphatos said: başlık çok hoş ya. tages ve starforce başta olmak üzere tüm drmlere karşı haklı bir savunucu, drm-free sempatizanı ve gog.com askeri olarak üzerine para verseler oynamamam gereken bir oyun ama diablo işte ortaokulda arkadaşlarla yaptığımız Tristram dupe yarışları hatrına oynayacaz işte bi ara 5dk düşündüm başlığı açarken ne yazsam diye , en son bunda karar kıldım.oyunu oynayanlar ve bilenler için çok da mantıksız değil bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Seele said: sc2 icinde öyle olmaz lan isteriz online neymis diye yirtindi millet. ama sonuc olarak herkez yola geldi ilk baslarda biraz lag vs vardi ama hepsi düzeldi. sc2 dede built in bi delay var, galaxy editorda bi harita acıp test de baya hissediyo insan farkı bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Bugun bende mi bir sorun var latenceyim 700 800 buluyor oynayamıyorum cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bugün berbattı pingler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bir arkadasımda bugun surekli DC yiyordu.Blizzardda mı sorun var ttnette mi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 blizz'den kaynaklı sorun tahminen, biraz önce ping'im 150-200 arasında göstermesine rağmen sanki 500-600 ping varmış gibi gecikmeli oynuyordum, oynayamadım daha doğrusu ... sabahta 2-3 kere üst üste dc yemiştim. Akşam üstü de yine bir kere yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 genelde geceleri oynuyorum 350 den aşağısını görmedim. ancak blizz in şuna bir çare getirmesi lazım DC yedikten sonra oyuna girince malum tüm harita kapanıyo yerler değişiyor, haritanın sonuna gelmişsin işin yoksa otur bi daha kas geçen aynen bu şekilde oldu valla sıkıla sıkıla 1 saat daha oynadım. DC den sonra belli bir süre verilmeli bence aynı bölge için ondan sonra bölge sıfırlanmalı bu hali ile serverların azizliğine biz çok uğrarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 sabaha karşı 4-5 arasında uyandım oyuna girdim , single da sabit 90-100 ms vardı.kesinlikle sunucularla alakalı yoğunluğu kaldırmıyor akşamları direk ping 300-400 üstü + spike :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar