reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TI760jcFV2s#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 programlanicak heralde abi sdfsdfsdfsd napsin robot kendi kendine istanbul izmir seferimi yapsin tek rakibim thy diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Son videolarda harbi ağzını kırmışlar, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Kendimi çok gereksiz hissettim lan adamlara bak nelerle uğraşıyolar. Ben master üstüne grandmaster yapsam içimdeki bu boşluk dolar mı artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 gerçek skynet bu deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bu olayların nasıl olduğunu hep merak etmişimdir.robotik alanlarında bakalım daha neler başarabilecekler önümüzdeki senelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 reyou said: programlanicak heralde abi sdfsdfsdfsd napsin robot kendi kendine istanbul izmir seferimi yapsin tek rakibim thy diye :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Bunlar hep İsrail'in oyunları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 hemen 2 füze eklenip pakistanda test edilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 abi oha diyorum drone wars has began Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 hem işsizlik artıyor diye şikayet et hem de böyle robotlar yap. bu öğrencileri okuldan atmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 o diilde biri bana bunu açıklasın ya http://www.youtube.com/watch?v=Ws6AAhTw7RA kafayı yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Olm sonuncusu bildiğin seek&destroy olmuş. Tüylerim diken diken oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 photographer said: o diilde biri bana bunu açıklasın ya http://www.youtube.com/watch?v=Ws6AAhTw7RA kafayı yicem Süperiletkenlik oluyor bu olay, maddenin manyetik özelliklerinden bayağı farklı bir durum aslında ama çevre direncinin 0 olması lazım. Bunu da nitrojenle mümkün kılıyorlar. Klasik fizikten bağımsız bir de, direkt kuantum fiziğine giriyor süperiletkenler. Manyetik alan çizgilerinin imkansız düzlükte olmasına yarıyor. Bütün atomlar düzenli bir hal alıyor bu durumda. Kritik bir sıcaklıktan sonra yapılabiliyor bir de sadece. (-200 santigrat civarı çoğunlukla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Tel-Aviv University I knew it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mr_Hand said: biliyorum bunları da programlanmış şeyleri yapıyolar. (yine de acaip o ayrı :D) otonom olup kendi kararlarını veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 çok kolay bişey bu. 3 ay uğraşsam ben de yaparım ki 0 dan başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Bir Star Wars romanında (outbound flight project olabilir) bir yere roket atacak biri roketin önceden gideceği yolu programlayarak belli bir zamanda belli bir rotada giderek hedefe ulaşmasını sağlıyordu. Görenler "aa kendi kendine giden roket" diye şaşırırken olayın farkında olan bir kaç kişi "hehehe salaklar öyle birşey mümkün değil farkında değiller" diyordu. Bilim Star Wars'un bile mümkün değil dediğini yaptı anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 otopark ücreti ödemişler mi o alet için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipikbirali Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Sempatik nöronlardan çıkan sinir lifleri, spinal sinirin ön kökleri içerisinde medulla spinalisi terk ederek spinal sinirin yapısına katılırlar. Bu lifler, vertebraların her iki tarafında bulunan truncus sympathicusa gelirler. Burada bulunan ganglionlara gelen sinir liflerinin bazıları buradaki nöronlarla sinaps yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 aquila said: bunlara hala sasiriyo musunuz ya. akila herkes senin gibi teknolojinin gobeginde yasamiyo.. gerci eed bunu hobi projesi olarak yapan cok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar