fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Eğlence'ye mi açsam bilemedim. Arama çalışmıyor o yüzden açıldıysa pardon. Olay 0.45'te başlıyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 kayıcak kadar basmıo orda yav kı kaymamıs sankı bole o sırada flashback olmus adam bayılmıs falan ole bısımı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Virajı alırken hafif gaza basıyor adam (bariz ses olduğu), ondan olmuştur. Benim Lamborghini'm olsa garajdan çıkarmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 yazık la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 anti kayma kontrolü vırtı zırtı yok mu bunun. adam mal mı şehir içinde kapatıyor.haketmiş. ayrıca bu videodan sonra n tane süperlüks araç kaza videosuna kitlendim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Malesef Lambo'da ESP bile yok pistlerde sürülecek araç ürettiklerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 abi iki arabanın tam ortasına girmeyi nasıl becerdi orda onu anlamadım ben. yetenekli bi salakmıs aracı suren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Havenless said: Malesef Lambo'da ESP bile yok pistlerde sürülecek araç ürettiklerinden. herturlu elektronik ve mekanik traction teknolojisi mevcut aracta. tamamen surucunun malligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bunlar misyoner. haç falan gösterip bilinç altına propaganda yapsınlar diye viral video hazırlatmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 kapatmistir ayari var alette kapatinca kayiyor cok daha fazla ama iste boyle mallik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Selam, Daha teknoloji salaklığın önünü alabilecek kadar gelişmedi ki :P ESP ne yapsın! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar