pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 imamizer said: apple ürünleri artık makul fiyattan satılacak fln sandım. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Laorx said: "once you go 4.7", you don't go back" demiş atalarımız. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Asıl şimdi dönecek http://www.imdb.com/title/tt2357129/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ash > steve nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 akıllı telefonlar büyük olmak zorunda zaten. boşuna akıllı telefon demiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 DoruK said: abi yok 4.7 4.8 falan aşırı büyük note falan nasıl kullanıyor insanlar anlamadım, git tablet al hem adam gibi işini görsün küçücük ekranı tablet niyetine kullanmaya çalışıp madara olma hem telefonun insani boyutlarda olsun yani alışveriş merkezlerinde o koca telefonu kafasına koyan insanlar gözümün önüne geliyor evrak çantasını kafasına dayamış gibi gözüküyor az uzaktan, çok komik oluyor. benim telefon bile çok garip geliyor telefon işleviyle kullanırken. İşte gösteriş için değil bu telefonlar çok net açıklamış, işlev için büyük ekran çok daha faydalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar