Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

harrykewell said:

" alex gibi bir adamı " söylemiyle alexi karakterli bir futbolcuymuş gibi göstermeyin, değildi

evet iyi topçuydu,

evet gayet profosyonel bir iş ve aile yaşantısı vardı,

ama karakter ve insanlık açısından gayet yetersiz sıradan biriydi

fener orta sahada beynini kaybetti,

hoş ne kadar çalışıyordu ki derseniz o da ayrı tabi :)

hagi den sonra alex i bünyenin kaldıramaması normal harry :)
Sosyal ağlarda paylaş

konuya gelirsek,

aziz yıldırım ve aykut kocaman alex konusunda fazla YETO davrandılar..

alex te sacmaladı son aylarda, twitter olsun takım icinde milleti fiseklemek olsun inceden kaşındı yani.

hic bir futbolcu TD den ya da FB den üstün degildir, bunu defalarca yazdık.

ha herseye ragmen, alex gibi bir futbolcuyu bu sekilde gondermek yakışmadı Fenerbahceye.

edit: madem o kadar atarlısınız aykut ve aziz, christian serefsizinide yollasanıza alexle beraber?

alexin en oynamadıgı hali christiandan 10 kat istekliydi be, ha ama aykut yetosu nası bi seviosa christianı, vazgecemiyor bi turlu.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe kulübünün, Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza ile sözleşmesini karşılıklı feshetmesine sarı lacivertli taraftarların yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaşlı taraftarlar da tepki gösterdi.
twitter'da yer alan bazı yorumlar şu şekilde:
-Galatasaray'a gol attığında küfür etmediğim tek futbolcuydu.
-Bir Galatasaraylı olarak Alex'in adamlığını hep takdir etmişimdir, ama bu şekilde veda yakışmadı. Yolun açık olsun.
-Galatasaraylıyım ve Alex'e yapılan yanlışı kınıyorum. Yazıklar olsun Fenerbahçe yönetimine. Senelerce sizi kurtaran adamın sonu böyle olamaz.
-Galatasaraylı olarak "Alex'in sözleşmesi feshedildi" haberini yutkunarak dinliyorsam, bu işte bir yanlışlık vardır.
-Beşiktaş ve Galatasaray taraftarının Alex'e saygı duyduğu kadar Fenerbahçe yönetimi saygı duymuyor, yazık.
-Alex için yürüyüş düzenlense Galatasaray atkımla yanlarında olurum.
-Bugüne kadar Fenerbahçe ya da Galatasaray'da oynayan tek bir sporcu için, "Keşke Beşiktaşlı olsaydı" dedim. O da Alex'ti. Yolu açık olsun.
Bi Galatasaraylı olarak biz de üzülüyorsak Alex'in bu yakışısız gidişine yazıklar olsun FB yönetimi size!! Taraftarınızdan utanın!
-Alex diye yazilir adam diye okunur.. Bir Galatasarayli olarak tek soyleyecegim budur!!
-Bir Beşiktaşlı olarak Alex sana söz veriyorum bizde Haftaya Aykut Kocamanı süresiz Kadro dışı bırakacağız..
-Futbolla pek alâkası olmayan ben bile Alex için bu kadar üzülebiliyorsa, fanatik bir Fenerbahçe'liyi tahmin dahi edemiyorum.
-alex fenerliydi ama onun gittiğini yeni öğrendim ve şok oldum ayrıca gitmesine de üzüldüm bence gitmemeliydi :(
-Alex'in Fenerbahçe taraftarına bıraktığı en önemli miras+mesaj rakibe saygıdır. 8 sene oynayıp rakipler tarafından sevilmek kolay iş değil.
-Bir Beşiktaşlı olarak Alex'in bu şekilde gitmesine üzüldüm ve bir kez daha Çok Şükür BEŞİKTAŞLIYIM dedim
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

harrykewell said:

" alex gibi bir adamı " söylemiyle alexi karakterli bir futbolcuymuş gibi göstermeyin, değildi

evet iyi topçuydu,

evet gayet profosyonel bir iş ve aile yaşantısı vardı,

ama karakter ve insanlık açısından gayet yetersiz sıradan biriydi

fener orta sahada beynini kaybetti,

hoş ne kadar çalışıyordu ki derseniz o da ayrı tabi :)

Adam yazı yazarken kelimeleri doğru yazamıyor ama "profosor" gibi tespit yapıyor.
Çalışmıyordu beyni,her 2 maçtan birinde golüde aklıyla değil götüyle attı.

hagi den sonra alex i bünyenin kaldıramaması normal harry :)
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Alex, kendisini kadro dışı bırakan Aykut Kocaman'ın gol rekorunu kıramadan Türkiye'den ayrıldı
http://www.bursadabugun.com/haber/rekoru-kiramadan-gitti-117562.html

Alex'in gidişine sanatçılardan tepki

Alex'in Fenerbahçe'den ayrılışına İbrahim Tatlıses'ten Murathan Mungan'a, Harun Tekin'den Ata Demirer'e birçok sanatçı tepki gösterdi. Üstelik bunların birçoğu Galatasaraylı'ydı
http://www.bursadabugun.com/haber/alex-in-gidisine-sanatcilardan-tepki-117563.html
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...