aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ahah rekoru gitmesin diye yapiyocular hakli cikti bi nevi asdf.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Böyle adaletsizlik olur mu ? Adamı bozuk para gibi harcadılar. Ne koltuk sevdasıymış. Game of Thrones'u geçti valla.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 saçmalık şu resmen. alex gibi bir adamı bile çileden çıkarttılar, sonra da yolladılar bütün faturayı kesip. cidden adam olmaz fenerden.
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 " alex gibi bir adamı " söylemiyle alexi karakterli bir futbolcuymuş gibi göstermeyin, değildi evet iyi topçuydu, evet gayet profosyonel bir iş ve aile yaşantısı vardı, ama karakter ve insanlık açısından gayet yetersiz sıradan biriydi fener orta sahada beynini kaybetti, hoş ne kadar çalışıyordu ki derseniz o da ayrı tabi :)
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 offf of... tutmuyorum bu sene fenerbahçe'yi artık aykut gidene kadar.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 http://spor.haberturk.com/futbol/haber/781448-rekoru-kiramadan-gitti
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 harrykewell said: net söylüyorum ; aygut dilmen 1 Kasım 2012 yıldırım aziz 1 Şubat 2013 göremez Fb li insanların adını ağzına düzgün al,o adını hakaret ederek yazdıgın adam senden 5 kat daha fazla adamdır,sen git gs başlığına yaz.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 adam degilsin demiyorum, aykuttan 5 kat daha az adamsin diyorum. asdf
mani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Ali Şen kesin çıkar spor programlarına takip edin bu akşam lol
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 miyaw33 said: harrykewell said: net söylüyorum ; aygut dilmen 1 Kasım 2012 yıldırım aziz 1 Şubat 2013 göremez Fb li insanların adını ağzına düzgün al,o adını hakaret ederek yazdıgın adam senden 5 kat daha fazla adamdır,sen git gs başlığına yaz. EKMEK KADAR TEMİZ SU GİBİ AYDI NE BİR CANA KIYDI NE BİR HARAM YEDİ ADAM GİBİ ADAM AYKUT KOCAMAN
oldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 souldarkorn said: http://spor.haberturk.com/futbol/haber/781448-rekoru-kiramadan-gitti ahahsa harbi adam ne yaptı etti rekorunu kırdıtmadı hll aykut adam tam kumpascı daumu da yollattı
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ha gerçekten buna inanıyorsunuz yani
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Yuh sozlesmenin sona ermesi asiri olmus kendi istemis alex ... Neysem ney heykeli var np.
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bjkye yakışır alex. fener de artık ünlü bi 10 numara alsın devre arasında. fransa liginden forvet falan kovalamasın yani. italyan ispanyol falan teknik vs. ben olsam reyesi alırım o ayrı
Cons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 miyaw33 said: harrykewell said: net söylüyorum ; aygut dilmen 1 Kasım 2012 yıldırım aziz 1 Şubat 2013 göremez Fb li insanların adını ağzına düzgün al,o adını hakaret ederek yazdıgın adam senden 5 kat daha fazla adamdır,sen git gs başlığına yaz. AHAAHAHAHAHAAHEDSGSD
interperez Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 aykut ve aziz de giderse içim rahatlıcak direk. Birde alex iyi hoş tamam seviyoruz ama şu son dönemde yapmaya başladığı amötörlük de demiycem, kendi gitmek istiyordu bütün herşeyi kendi hazırladı yazdı ve gitti. Bizim bile iş ortamında bi sorunun varsa gidip konuşursun halledersin sağa sola gidip "abi ben hiç sevmiyorum gidicem edicem " demezsin etrafta,kaldı ki bunu twitterdan yaptı alex. Aykut ve azizde giderse çogiyi olucak.
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 alexin gidişine üzüldüm onun gibi futbolcu çok zor geliyor türkiyeye. hayrını görsün aziz yıldırım ve aykut kocaman.
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 acaba alex son dönemde cemaate yaklaştı diye mi gönderdiler :)
interperez Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bide bu ne lan fenerbahçe spor klübü lan burası bi futbolcu antrenör başkan etc için giderse üzülürsün en fazla. Ergen gibi ağlıyor millet ayık olun biri gider birisi gelir gelmezsede gelmez.
trathias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yazık hakikaten... adam ayrılırken bile attığı tweet bile efendi Alex10 Kontratimi sonlandirdim. Hayatimin en uzucu imzasi oldu. Fenerbahce bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandi. Hersey icin tesekkurler.
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 harrykewell said: " alex gibi bir adamı " söylemiyle alexi karakterli bir futbolcuymuş gibi göstermeyin, değildi evet iyi topçuydu, evet gayet profosyonel bir iş ve aile yaşantısı vardı, ama karakter ve insanlık açısından gayet yetersiz sıradan biriydi fener orta sahada beynini kaybetti, hoş ne kadar çalışıyordu ki derseniz o da ayrı tabi http://galeri3.uludagsozluk.com/152/dafuq_223074.jpg
Öne çıkan mesajlar