moriarty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 madem davasında haklı bir dolandırıcılık yok neden şimdi bedelliyi ödüyor kendisini garantiye alıyor. adam tam bir sahtekar. şunu da daha savunanlar var. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 aziz yıldırım hakkında daha önce sahte çürük raporu ve/veya sahte içerikli rapor suçundan soruşturma açıldı, ikisi de düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ya yok şimdi rapor doğrudur yanlıştır bilmem ben, umurumda da değil açıkçası. Benim tepkim bu suç değil denmesine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 "Karlıbel tipi kıvırış" kartı açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Baggio said: "Karlıbel tipi kıvırış" kartı açıldı. Ne alakası var ben direk alıntı yaparak Tatar'a cevap vermişim ki net görünüyor, hatta demin baktım Aziz Yıldırım da belge sahte demiş zaten... Bak ben net konuşurum, belge gerçekse o zaman Aziz Yıldırım suç işlemiş demektir, ha belge sahteyse o zaman da o belgeyi hazırlayanlar suç işlemiş demektir. Ha bu dedikodular daha önce de çıkmıştı ve şöyle bir gerçek var ki Aziz Yıldırım askerlik yapmadı, bunu da nasıl ne şartlarda başardığını bilmiyorum ben açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Baggio said: Bahçelievler'de UEFA Kupası heykeli var, bütün Bahçelievler Galatasaray taraftarı galiba. fizban said: yahu kalamıoşta metin oktay heykeli var, beşiktaşta 50m arayla iki tane kartal heykeli var, alex heykeli olunca mı göze battı yine ? ya gelisine guzel vurmussunuz da, dikilmesin demedik ki? sordugum sorunun cevabını vermemissiniz ikiniz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 "Belediye izin verecek mi" sorusuna ciddi ciddi cevap mı bekliyordun? Retorik diyip geçmiştik açıkçası, çünkü herhangi bir belediyede yetkili değiliz. (Ben bir nevi cevap vermiş olmuşum orası da ayrı, Bahçelievler Belediyesi bir örnek. Stadın arkasındaki park da değil yani, ne Sami Yen'le alakası var ne Arena'yla, Bahçelievler lan.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Abi allasen iki kelimelik soruya bir paragraf cevap yaziyosun. Kafalar mi dumanli anlamadim ki. Neyin cabasi icersindesin? Bilmiyorum de gec. Ya da sallamiyomus gibi yap hic cevap verme mesela. Senin icin en kolayi bu. Ben de ne anlatmak istedigini anlamak icin ugrasmamis olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 "Biz yapsak belediyeler izin verecek mi" diyorsun. Örnekler verince "soruma cevap vermemişsiniz lolol" diyorsun. Ben de diyorum ki "biz bilemeyiz git belediyeye sor, ama stadın 150 metre arkasına değil 35 km uzağına bir belediye izin vermiş 10 sene önce". Fizban da diyor ki "Kalamış'ta da Metin Oktay heykeli var". Daha neyin cevabını isteyip neyin tatavasını yapıyorsun, sen de okey de sus en kolayı ve doğrusu olsun o zaman. Hiçkimsenin hiçbir dediğinin antitezi yok, hiçkimse haksız değil anasını satıyım ya. Editimsi: Bahçelievler Belediyesi kendi cebinden yapmıştı hatta o işi, para bile vermediniz yani, stad hesabı. Biz bari kendimiz yapmışız sadece izin alıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Belediye neye gore izin veriyor dedim, cikardigin anlamlara bak. Staddan kac km uzakta neyin heykeli oldugunu anlatiyosun yahu. Adama bak be. Ne sorulan soruyu anlamaya gayreti var ne adam gibi cevap vermeye cabasi. Bi ilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 belediye geliyor bana soruyor, ben de genelde izin veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 6 cm kısa bacaklı adam nasıl futbolcu olur diyen ultra zekalılar da türemiş: http://en.wikipedia.org/wiki/Garrincha iyi yine aziz başkan 2 dünya kupası kaldırmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 hastasıyım. ayrıca garrinchanın bacakları fena çarpıktır. bana göre dünyanın en yetenekli futbolcusu olup, aynı zamanda okuduklarıma göre dünyanın en aptal insanlarından biriymiş. hakkaten iqsu çok düşük bir adam... o yüzden kullanmışlar adamı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Barcelona Türk kaleci sever. http://www.htspor.com/futbol/haber/777692-barca-onu-istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Sonra paketleyip geri gönderiyorlar, gitmesin Mert boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Zaten 3 AB Dışı oyuncu hakları var. Türk oyuncular AB dışından sayılmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 O kural Nihat ile değişmişti yanlış hatırlamıyorsam. Rüştü zamanında öyleydi ama sonra Türk oyuncular da AB sayılmaya başlandı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Evet nihatla abi satılmaya başlamıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Şu habere inanan var mı? Habertürk bi de haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Ben inandım, milli maçta ve spartak maçında yediği golleri gören Barcelona yönetimi evet Valdes'in boşluğunu ancak bu çocuk doldurabilir demiş olabilirler... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Nihat ve Rüştü'nün açtığı davalar sayesinde Türk ve Rus oyuncular AB dışı muamele görmüyor İspanya'da Mert'i yakışıklı diye alıyorlarsa bilmem ama ortalık genç kaleci kaynıyor madem kendileri yetiştirecek, bence yalan haber adamlar as kaleci bile almıyor Katalan olsun diye Valdez'e sabrediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Yalan haber ne kaleciler vardır piyasa da genç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 haberde adı geçen Marc-Andre ter Stegen geleceğin en iyi kalecisi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 heykeliniz hayırlı olsun http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/120316-timsahh.hlarge.jpg kertenkele timsah'a yatmış sdasdasdf http://www.ntvmsnbc.com/id/25330982 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar