Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

"Karlıbel tipi kıvırış" kartı açıldı.

Ne alakası var ben direk alıntı yaparak Tatar'a cevap vermişim ki net görünüyor, hatta demin baktım Aziz Yıldırım da belge sahte demiş zaten...

Bak ben net konuşurum, belge gerçekse o zaman Aziz Yıldırım suç işlemiş demektir, ha belge sahteyse o zaman da o belgeyi hazırlayanlar suç işlemiş demektir.

Ha bu dedikodular daha önce de çıkmıştı ve şöyle bir gerçek var ki Aziz Yıldırım askerlik yapmadı, bunu da nasıl ne şartlarda başardığını bilmiyorum ben açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Bahçelievler'de UEFA Kupası heykeli var, bütün Bahçelievler Galatasaray taraftarı galiba.

fizban said:

yahu kalamıoşta metin oktay heykeli var, beşiktaşta 50m arayla iki tane kartal heykeli var, alex heykeli olunca mı göze battı yine ?

ya gelisine guzel vurmussunuz da, dikilmesin demedik ki? sordugum sorunun cevabını vermemissiniz ikiniz de.
Sosyal ağlarda paylaş

"Belediye izin verecek mi" sorusuna ciddi ciddi cevap mı bekliyordun? Retorik diyip geçmiştik açıkçası, çünkü herhangi bir belediyede yetkili değiliz. (Ben bir nevi cevap vermiş olmuşum orası da ayrı, Bahçelievler Belediyesi bir örnek. Stadın arkasındaki park da değil yani, ne Sami Yen'le alakası var ne Arena'yla, Bahçelievler lan.)
Sosyal ağlarda paylaş

"Biz yapsak belediyeler izin verecek mi" diyorsun. Örnekler verince "soruma cevap vermemişsiniz lolol" diyorsun.

Ben de diyorum ki "biz bilemeyiz git belediyeye sor, ama stadın 150 metre arkasına değil 35 km uzağına bir belediye izin vermiş 10 sene önce". Fizban da diyor ki "Kalamış'ta da Metin Oktay heykeli var".

Daha neyin cevabını isteyip neyin tatavasını yapıyorsun, sen de okey de sus en kolayı ve doğrusu olsun o zaman. Hiçkimsenin hiçbir dediğinin antitezi yok, hiçkimse haksız değil anasını satıyım ya.

Editimsi: Bahçelievler Belediyesi kendi cebinden yapmıştı hatta o işi, para bile vermediniz yani, stad hesabı. Biz bari kendimiz yapmışız sadece izin alıp.
Sosyal ağlarda paylaş

Nihat ve Rüştü'nün açtığı davalar sayesinde Türk ve Rus oyuncular AB dışı muamele görmüyor İspanya'da

Mert'i yakışıklı diye alıyorlarsa bilmem ama ortalık genç kaleci kaynıyor madem kendileri yetiştirecek, bence yalan haber adamlar as kaleci bile almıyor Katalan olsun diye Valdez'e sabrediyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...